Aktiv webshop med de populære næsestrips sælges. God avance på produkt og klar til at blive skaleret

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Gennemtestet webshop med egen produktserie af næstestrips sælges. Inkl. unikt firmanavn inkl. domæner og sociale medie kanaler

Er du på udkig efter en spændende webshop med vækstpotentiale? Så er LÅFT.dk det perfekte match! Med et unikt skandinavisk navn og tilhørende domæner inkluderet, står du med en webshop med danske næsestrips, der allerede har gjort sig bemærket på det danske marked. På blot tre måneder har webshoppen opnået imponerende resultater med pakker sendt rundt i hele Danmark. Til trods for minimal markedsføringsindsats blev der sendt 9 pakker afsted i september måned. Med blot lidt indsats og de rette kompetencer burde du kunne vækste webshoppen markant.

Med tilknyttede og aktive virksomhedsprofiler på Facebook, Instagram, Google, TikTok og YouTube er den digitale tilstedeværelse allerede klar til at eksplodere i hænderne på en markedsføringshaj som dig. Webshoppen er bygget på den brugervenlige platform 'SHUP', som nemt fortsættes eller flyttes til Shopify, hvis du ønsker det.

Der medfølger professionelle produktbilleder, videoer og et produkt med eget design og emballage, som er CE-godkendt og klar til videre vækst. Kontakten til producenten bliver selvfølgelig overdraget, så du kan tage over uden problemer.

Denne webshop er din genvej til en hurtigt voksende online forretning – med det rette drive kan du nemt skalere salget op og tage markedet med storm!

Webshoppen sælges da til daglig har travlt med vores fysiske træningscenter, som webshoppen udsprang fra.

Økonomiske nøgletal

Da webshoppen ligger indenunder driften af vores normale træningscenter, og at webshoppen kun er ca. 3 måneder gammel, så er meget præcise nøgletal svære at give endnu. Men de vigtige tal for nu:

GOD AVANCE!
Indkøbspris per pose næsestrips inkl. fragt: 17 kr. ex. moms
Salgspris per pose næsestrips: 119,2 kr. ex. moms.
Bruttoavance er dermed 102,2 kr. ex. moms

Indkøbsprisen er ved køb af 200 poser ad gangen. Hvis du køber større ind, kan du opnå en endnu lavere indkøbspris.

Produktet

LÅFT Næsestrips er skabt ud fra visionen om at det skal være behageligt at have næsestrips på i længere tid. Både under søvn for at mindske snorken, eller i hverdagen for at booste vejrtrækningen.

LÅFT Næsestrips er, modsat majoriteten af andre lignende produkter på markedet, lavet af Nonwowen-stof: Det er åndbart, blødt at røre ved og bruges i medicinsk udstyr.

Derfor er LÅFT Næsestrips valget for dig, der vil have mest muligt luft i flest mulige timer.

LÅFT Næsestrips sælges af en dansk virksomhed og afsendes fra Danmark – du modtager altså produktet indenfor ganske få dage efter din ordre er modtaget.

I hver pose finder du 30 stk. næsestrips.

Det hele startede med at folkene bag træningscenteret, Lager Gym, var trætte af dit næsestrips der fandtes på markedet. Derfor udviklede de deres egne og begyndte at sælge i centeret (Produktbillederne er ligeledes taget fra dette center). Feedbacken var så god, at de derfor nu også sælges online.

Markedsføringskanaler

Virksomheden er repræsenteret online samt fysisk salg i et træningscenter. LÅFT har sine egne sociale medie kanaler som er inkluderet i salget. Det indebærer virksomhedssider på TikTok, Facebook, Instagram, YouTube, Google samt TrustPilot

Omkostninger

Omkostninger er relativt små som beror sig på udgifter til:
- Webshopplatform, SHUP, (herigennem klares også lagerhåndtering og forsendelser).
- Indløsningsaftale hos PensoPay inkl. Mobilepay.
- Markedsføringsomkostninger

Da webshoppen ligger indenunder eksisterende driftvirksomhed, skal du også påregne udgifter til eks. regnskab og bank.

Varelager på 5.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Det hele startede med at vi gerne ville sælge næsestrips i vores træningscenteret, Lager Gym, men var trætte af de næsestrips der fandtes på markedet. Derfor udviklede vi deres egne og begyndte at sælge i centeret (Produktbillederne er ligeledes taget fra dette center). Feedbacken var så god, at de derfor nu også sælges online. Men vi må desværre indse at vores tid skal bruges i træningscenteret, og derfor vil vi gerne sælge webshoppen.

God vejrtrækning!

Opstartshjælp

Vi hjælper med al overdragelse og oplæring i SHUP platformen.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
25.000 DKK
Finansiering løbetid:
6 måneder
Finansiering renter:
0 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
262

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
38648

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
07-10-2024
Udbudspris 50.000 DKK