Webshop med salg af Merchandise solgt for 21,5 mil ex. moms.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce
Salg af merchandise for influencers, uden nogen markedsføringsomkostninger og kan leveres med en dropshipping aftale.

DailyMerch er en veletableret virksomhed, der specialiserer sig i at sælge merchandise for influencere via organiske kanaler som YouTube, Instagram og andre sociale medieplatforme. En af de største fordele ved DailyMerch er, at der aldrig er blevet brugt penge på markedsføring. I stedet har influencere promoveret deres merchandise direkte til deres fans, hvilket har skabt en loyal kundebase og stabil omsætning.

Nøgleinformationer:

• Omsætning: 21,5 millioner DKK ekskl. moms gennem Shopify og B2B-salg
• Dækningsgrad: 33-60%, afhængig af produktkategori
• Forretningsmodel: Dropshipping-aftale, hvor produkterne bliver produceret og afsendt inden for 1-3 hverdage, hvilket betyder, at der ikke er behov for lagerstyring
• Markedsføring: 100% organisk gennem influencere uden markedsføringsomkostninger

Virksomheden sælges, da vi grundet travlhed med vores andre projekter ikke har haft mulighed for at fokusere på den i noget tid. DailyMerch er en fantastisk mulighed for en køber, der ønsker at videreudvikle en allerede succesfuld virksomhed med stort potentiale.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Shoppen har i alt omsat for 21,5 ex. moms millon på Shopify og B2B ordre.

Siden 2020, hvor shoppen blev en del af et andet selskab, har DailyMerch fra 2020 til 2023 haft en samlet bruttofortjeneste på 6.855.000 DKK.

Personaleomkostningerne i samme periode beløber sig til -3.661.000 DKK, hvoraf størstedelen har været løn til mig selv.

Virksomheden leveret et samlet årsresultat på 2.419.000 DKK efter skat, over de fire år.

Produktet

DailyMerch tilbyder et bredt udvalg af merchandise, der er skræddersyet til influencere og deres fanbaser. Vores sortiment inkluderer:

• Tøj: Hættetrøjer, T-shirts, caps og andet beklædning med unikke designs fra populære influencere.
• Accessories: Tasker, kasketter og penalhuse, der appellerer til fans.
• Hjemmeartikler: Musemåtter, krus og plakater, perfekt til faninteriør.
• Specialprodukter: Limited edition merchandise som eksklusive samlerobjekter, som fans elsker.

Alle produkter kan nemt tilpasses og produceres on-demand gennem vores dropshipping-partnere.

Omkostninger

Faste omkostninger er:
Shopify
Quickpay

Shopsystem

Markedet

DailyMerch opererer i det hurtigt voksende marked for influencer-merchandise, hvor fans køber produkter direkte fra deres yndlingsinfluencere. Købekraften er stærk, især blandt yngre målgrupper, der er villige til at betale for eksklusivt merchandise. Markedet forventes at fortsætte sin vækst i takt med den stigende popularitet af sociale medier og det stærke bånd mellem influencere og deres følgere.

Strategi

Strategien er at udvide samarbejdet med flere influencere og lancere nye produkter og kampagner med de eksisterende YouTube-stjerner. Der er også potentiale for at udvide til Instagram, hvor kollektioner med influencere endnu ikke er udforsket.

Ideel køber

Den ideelle køber er en person, der brænder for at skabe kampagner og opbygge relationer med influencere for at lancere merchandise. Køberen skal have en interesse i at udvide netværket af samarbejdspartnere og udnytte potentialet i influencer-markedsføring. Med virksomhedens dropshipping-aftale er der ingen krav om lagerstyring, hvilket gør det fleksibelt og muligt at drive fra hvor som helst. Det kræver primært engagement i at udvikle kampagner og opbygge partnerskaber med influencere for at drive virksomheden videre.

Opstartshjælp

Selvom vi ikke bliver i virksomheden efter overdragelsen, står vi selvfølgelig til rådighed på telefon og mail for at sikre en smidig overgang. Vi vil sørge for at lære jer op i alt, hvad der er nødvendigt for at drive virksomheden effektivt, så I kan fortsætte, hvor vi slap. Oplæring og support er en del af købsprocessen og kræver ingen ekstra betaling.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
850

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
38629

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
30-09-2024
Udbudspris 1.500.000 DKK