Modetøjsbutik til kvinder med tilhørende webshop - 15 min. fra Aarhus C

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
shopSUCCES sælger modetøj til den kvalitetsbevidste kvinde Hos shopSUCCES går vi aldrig på kompromis med kvalitet og pasform. Vi vælger med omhu vores styles og lytter altid til vores kunders ønsker i form af nye brands og styles.

ShopSUCCES har gennem 16 år udviklet sig til en top modebutik i hjertet af Løgten / Skødstrup, kun 15. fra hjertet af Aarhus. Vi hører til i dejlige lyse lokaler lige på byens torv, med parkering lige ved døren. Nærmeste naboer er frisør, apotek, neglesalon, ejendomsmægler, brillemand, livstilsbutik, og supermarkeder.

Butikken har et velrenommeret navn lokalt og på nettet, hvor vi følges tæt af 13000 på Facebook og 3000 på Instagram fordelt over hele landet. Så der er stor grobund for den rette køber der tør stå foran kameraet og skyde fotos, videoer og lives til den modebevidste kvinde.

Butikken indgår i selskab med andre aktiviteter (helt andre brancher), så der er ikke tale om virksomhedsoverdragelse men frasalg af alt vedr. brandet shopSUCCES, aktiver, varelager, inventar.

Økonomiske nøgletal

01.01-31.07 - 2024
• Omsætning: 1.008.822
• Overskud: 170.917
• Overskudsgrad: 16,94%
• Dækningsgrad: 36,07%
• Afkastningsgrad: 16,94%

01.01-31.12 - 2023
• Omsætning: 1.825.570
• Overskud: 337.301
• Overskudsgrad: 18,47%
• Dækningsgrad: 36,03%
• Afkastningsgrad: 18,47%

01.07-31.12 - 2022
• Omsætning: 725.659
• Overskud: 184.306
• Overskudsgrad: 25,40%
• Dækningsgrad: 41,18%
• Afkastningsgrad: 25,40%

Regnskab

  • Omsætning:1.853.000 DKK
  • Ebitda: 332.000 DKK
  • Resultat før skat: 332.000 DKK
  • Balancesum: 700.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Hos shopSUCCES i Skødstrup finder kunderne modetøj til kvinder og de ved vi aldrig på kompromis med kvalitet. Vi vælger med omhu styles og lytter altid til vores kunders ønsker i form af nye brands og styles. Vi har et bredt sortiment af modetøj til kvinder fra rigtig mange fine brands.

Vi har også et bredt udvalg af smukke smykker og andre lækre accessoires i form af tørklæder og bælter, som tilføjer godt mersalg.

Vi arbejder målrettet på at kunne levere høj service og hurtig levering indenfor 1-2 hverdage på alle online ordre.

Udover at være en online webshop med modetøj til kvinder har vi også en fysisk dametøjsbutik i Skødstrup. Her lægger vi stor vægt på at give den personlige betjening i vores hyggelige butik. Vi står altid klar med råd og vejledning og hjælper kunden med at finde lige det de mangler.

Vi udvælger kun brands og styles som vi selv kan stå ved og hvor kvaliteten er i top. Vi forhandler blandt andet brands som Arkk Copenhagen, Basic Apparel, Black Colour, Classic, Co'couture, Copenhagen Muse, DECOY, Fine Copenhagen, Five Units, Garcia Jeans, ICHI, Liberté Essentiel, Markberg, Minus, Nailberry, Neo Noir, Pernille Corydon, Rosemunde, Second Female, Sofie Schnoor, Tiffany, NATURLIGOLIE, Tim & Simonsen, Bastille Paris, LA RŌUGE, Fantasy Sandals, American dreams, Ibu Jewels, Hype The Detail, Unfold Copenhagen, Goldfield & Banks, IVY Copenhagen

Markedsføringskanaler

Butikken i Skødstrup står for den procentvise største del af omsætningen, men webshoppen, facebook og instagram er lkigeledes væsentlige kanaler for kundekontakten.

Omkostninger

Udgifterne er her fordelt månedsvis med gennemsnitsprisen for de seneste 25 måneder, som modsvarer de oplyste omsætningstal, KPI'er m.m.

89.563,- Varekøb
1.097,- Fragt
1.819,- Følge omk. Vedr. varesalg, Poser, Gavepapir etc.
4.638,- Markedsføring, Facebook, Google
13.494,- Husleje, Vand, Varme, fællesudgifter
1.794,- Abonnementer, Web, It, Dankort, telefon, internet etc
889,- EL
1.404,- Forsikringer

Aktiver

Butikken som er lejede lokaler er smagfuldt indrettet, med 3 prøverum, rigeligt inventar til præsentation af tøj, sko og smykker.

Baglokale/kontor samt lille lager. Der er adgang til køkken og toiletter i ejendomme, som er nyere og pæn ejendom. Butikken har stor lang facade ud til byens torv, samt byens mest trafikerede gade/vej. Der er stor disk med 2 arbejdspladser, kasseapparat/POS, stregkodescanner, kortterminal - alt hvad der skal til, for at holde døren åben for kunder,. og drive butikken videre fra dag 1.

Kasseapparat/POS er en del af webshoppen, så alt lagerhåndtering, oprettelse af varer salg m.m. foregår i et og samme system, med direkte integration til GLS booking og labels, der er ligeledes mulighed for integration til eks. E-conomic, samt et hav af andre udbydere af eks. fragt, e-mail marketing osv.

Varelager på 640.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 80.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

ShopSUCCES startede i 2008 i Skødstrup og har siden været byens førende dametøjsbutik. Vi overtog butikken 1. juli 2022 hvor fruen har drevet den med stor iver og lyst, rettet til i udvalg og leverandører, og butikken står i dag skarp og lækker, med fremragende anmeldelser fra kunderne på Trustpilot.

Vi skal videre nu, selskabet driver andre virksomheder som ikke er beslægtet i samme branche, hvorfor vi søger efterkommeren til vores skønne butik i Skødstrup.

Markedet

Løgten eller Løgten-Skødstrup er en stationsby i Østjylland med 8.624 indbyggere, som satellitby med knap 15 kilometer til Aarhus C. Løgten ligger i Aarhus Kommune og hører til Region Midtjylland. I det større lokalsamfund Skødstrup-Løgten er der 9.516 indbyggere.

Byens tætte placering på skov, strand, storbyen Aarhus samt dens infrastruktur med motorvej og letbane har medvirket til en kraftig udbygning af hundredvis af nye huse. Et ung og købestærkt publikum med en god skole med knap 1300 elever og et stærkt lokalt sammenhold med opbakning til de lokale arrangementer og butikker.

Ideel køber

Den ideelle køber til ShopSUCCES er en kvinde med lyst og energi til at give kunderne en god oplevelse hver gang døren åbnes, en med mod på at stille sig op foran kammeraet for at tage billeder og skyde videoer til de sociale medier. Et godt øje for stil og mode og villig til at deltage aktivt og støtte op om handelslivets arrangementer.

Lyst og energi til at tage ShopSUCCES til nye højder online, vil være den helt rigtige indgangsvinkel.

Opstartshjælp

Vi vil selvfølgelig overdrage på bedst mulige vis, og finder en model / løsning på en glidende overdragelse, så du er godt rustet til at fortsætte på egne ben.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2242

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
38478

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
31-07-2024
Udbudspris 79.000 DKK