Webshop med kvalitets grooming produkter til mænd

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Succesfuld webshop med voksende kundegrundlag – kvalitets groomingprodukter til mænd, klar til næste ejer.

Nordicman.com er en veletableret webshop med stort vækstpotentiale. Vores bestseller, Nordicman hårvoks, er en kundefavorit, og vi har ca. 3.000 styk på lager. Med en omsætning på 210.000 kr. det seneste år og unikke, danskudviklede recepter på hårvoks og skægolie, følger solide produkter med i handlen. Shoppen har et custom bygget Shopify-theme med fulde integrationer til Klaviyo mm., hvilket sikrer en smidig drift og en lækker kundeoplevelse. Kundedatabasen og marketingflows følger også med i købet.

Økonomiske nøgletal

AOV på 285 kr, 90% af kunder vender retur.
Omsætning sidste 12 mdr: 210.000 kr.
3.5% i conversion rate på Shopify.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Nordicman.com sælger egenudviklede produkter til personlig pleje, herunder hårvoks og skægolie, som er designet til at imødekomme kundernes behov for kvalitetsprodukter med naturlige ingredienser. Vi hjælper vores kunder med at opnå en nem og effektiv stylingoplevelse ved at levere produkter, der er skabt til daglig brug og optimal pleje. Vores webshop tilbyder en enkel og brugervenlig platform, hvor kunderne kan handle online med hurtig levering og god service.

Markedsføringskanaler

Nordicman.com markedsfører sig udelukkende via online annoncering på Instagram og Facebook. Gennem disse platforme når vi vores kunder med målrettede kampagner, som skaber opmærksomhed og trafik til vores webshop.

Omkostninger

Kun omkostninger til lille lager på 500 kr. mnd + Shopify. Ellers er der ingen faste udgifter. Køres meget lean.

Aktiver

Der er varelager på hårvoks på ca. 600.000 kr som følger med. Og udløber om 3 år.

Varelager på 600.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Nordicman.com blev skabt ud fra en passion for at udvikle kvalitetsprodukter til mænd, som jeg selv havde savnet på markedet. Ideen startede i en periode, hvor jeg selv søgte efter naturlige og effektive hårvoks- og skægplejeprodukter, men ikke kunne finde noget, der levede op til mine forventninger. Så jeg besluttede at tage sagen i egen hånd. Det var en rejse fyldt med blod, sved og tårer, hvor jeg brugte utallige timer på at finjustere opskrifterne og finde de helt rigtige ingredienser.

Det tog mange forsøg og eksperimenter at skabe det perfekte produkt – et produkt, som ikke kun skulle fungere godt, men også være sundt for huden og håret. At udvikle vores egen recepter i Danmark var en lærerig proces, og det krævede en enorm dedikation at få det hele til at falde på plads. Hver lille detalje, fra emballage til ingredienser, blev nøje overvejet, og jeg arbejdede konstant på at sikre, at vores produkter kunne stå distancen i et konkurrencepræget marked.

Virksomheden blev bygget fra bunden, og hver milepæl, hver kundeanmeldelse og hver salg var et bevis på den hårde indsats, der var lagt i projektet. Det har været en personlig rejse, der har krævet ofre og en ukuelig tro på visionen. Nu er tiden kommet til at give stafetten videre til en ny ejer, der kan tage Nordicman.com til næste niveau.

Markedet

Danmark lige nu men mulighed for åbne op til andre lande.

Svagheder/udfordringer

Nordicman.com opererer primært i Danmark lige nu, men der er et stort potentiale for international ekspansion samt indgåelse af B2B-aftaler. Vi har allerede haft positive dialoger med flere frisørsaloner og andre professionelle aktører, der har vist stor interesse for at inkludere vores produkter som en fast del af deres sortiment. Markedet for herreplejeprodukter i Danmark er i vækst, og efterspørgslen efter nicheprodukter med naturlige ingredienser er stigende. Dette åbner muligheder for at udvide til både B2B og nye internationale markeder.

Stærke sider

Kvalitets produkter som er udviklet og produceret i Danmark.

Ideel køber

Den ideelle køber af Nordicman.com er en person med en passion for personlig plejeprodukter og interesse i at drive en etableret, men stadig vækstorienteret virksomhed. Du behøver ikke nødvendigvis stor erfaring med e-handel, da virksomheden allerede har et velbygget Shopify-setup med fuld integration til marketingplatforme som Klaviyo. En grundlæggende forståelse af sociale medier og digital markedsføring vil dog være en fordel, da virksomheden primært drives via Instagram og Facebook-annoncering.

Den rette køber vil også kunne se potentialet for at udvide både i Danmark og internationalt, samt bygge videre på de eksisterende dialoger med frisørsaloner, der ønsker produkterne som en del af deres faste sortiment. Det kræver ikke fuldtidsarbejde at drive virksomheden videre, da webshoppen er optimeret til at køre smidigt, men det vil kræve løbende vedligeholdelse af markedsføring, kundeservice og lagerstyring. Hvis du er entreprenant, god til at netværke, og kan se muligheder i at udvikle nye B2B-aftaler og markedsmuligheder, er Nordicman.com en perfekt platform for dig.

Opstartshjælp

Ved overdragelse af Nordicman.com tilbyder jeg opstartshjælp for at sikre en glidende overgang til den nye ejer. Jeg vil stå til rådighed på både telefon og mail i op til 3 måneder efter salget for at besvare spørgsmål og vejlede om drift, markedsføring og de daglige operationer i virksomheden. Dette inkluderer hjælp til at forstå Shopify-platformen, de kørende Facebook- og Instagram-annoncer, samt hvordan man bedst håndterer lagerstyring og kundeinteraktioner.

Opstartshjælpen er en del af købesummen, og der vil ikke være behov for yderligere betaling. Jeg kan også hjælpe med at introducere den nye ejer til de frisørsaloner og B2B-kontakter, som virksomheden allerede har dialog med, for at sikre, at disse potentielle aftaler videreføres. Formålet er at give køberen al den støtte, der er nødvendig for at sikre succes og fortsat vækst i virksomheden.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
100.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Finansiering renter:
0 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
272

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
38333

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
10-10-2024
Udbudspris 350.000 DKK