Digital Spil-webshop med Over 140 Publisher-aftaler

Nupark, Måbjerg
Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gå til hjemmesiden Shopsystem: PrestaShop
Gem annonce
Køb en Fuldt Automatiseret Webshop med fokus på digitale PC spil - Gaming

Overtag en fuldt automatiseret succes inden for digital gaming med JoyBuggy!

Er du klar til at træde ind i den digitale spilindustri med en virksomhed, der allerede har skabt stærke forbindelser og fungerer som en velsmurt maskine? JoyBuggy er ikke bare en webshop – det er din direkte adgang til mere end 140 af verdens største spiludgivere, såsom PlayStation PC, CAPCOM, Bandai Namco og Green Man Gaming.

Med JoyBuggy får du en 100% automatiseret platform, der tager sig af alt fra produktstyring til ordrehåndtering via et intelligent API-system. Dette betyder minimal vedligeholdelse og driftsomkostninger for dig, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – at præsentere og markedsføre produkterne.

Publisher-aftalerne giver dig ikke kun adgang til et enormt spilbibliotek, men også mulighed for at deltage i eksklusive kampagner og marketingaktiviteter, der drives af udgiverne selv. Du kan endda påvirke kampagnerne og skræddersy dem efter dine egne strategier.

JoyBuggy er den ideelle løsning for dig, der ønsker at arbejde med nogle af de mest ikoniske navne i spilindustrien og samtidig drage fordel af en automatiseret forretningsmodel, der sikrer, at alt kører gnidningsfrit. Hvis du har en passion for marketing og en drøm om at arbejde med store navne i gaming, så er JoyBuggy din perfekte mulighed.

Gør din drøm til virkelighed og bliv en del af spilindustriens fremtid med JoyBuggy.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Regnskab

Afkastningsgrad
-88%
Soliditetsgrad
-321%
Likviditetsgrad
28%

Økonomiske nøgletal

2022 tal :
Omsætning 1,6 milion + moms
Vareforbrug 1,4 milion + moms
DB 144k + moms
Gennemsnitlig avance ligger på 20%
Gns. Kurv : 200kr
Kunder : 45,6k kunder

Markedsføring : 0k
Serveromkostninger : 7.2k (99$/mdr)
Betalingsløsning : ca. 2.5k årligt (+/- baseret på din indløser aftale)

2022 tal :
Omsætning 1.1 milion + moms
Vareforbrug 852.976 + moms
DB 312.764 + moms
Gennemsnitlig avance ligger på 20%
Gns. Kurv : 200kr
Kunder : 31,6k kunder

Markedsføring : 53.7k
Serveromkostninger : 7.2k (99$/mdr)
Betalingsløsning : ca. 2.5k årligt (+/- baseret på din indløser aftale)


OBS - Der ligger et uudnyttede skatte fordel på +300k der er opstået på baggrund af tidligere års underskud.

Produktet

JoyBuggy er en webshop dedikeret til salg af digitale produkter, primært pc spil, med en stærk forpligtelse til kodernes ægthed. Vi handler kun med produkter fra aftale publishers, hvilket betyder, at vores kunder altid modtager “ægte” produkter direkte fra udbyderne – ingen grå markedskoder eller scannede nøgler.

Vores succes er bygget på en uovertruffen kundeservice, hvor vi er de eneste i branchen, der tilbyder live chat-support for at hjælpe vores kunder øjeblikkeligt. Dette unikke tilbud har været en afgørende faktor for vores vækst og differentiering i markedet.

Vi står for mere end blot konkurrencedygtige priser – vi leverer en webshop, hvor kundetilfredshed er i fokus. Med vores evne til at returnere og annullere koder, hvis en kunde fortryder et køb, sikrer vi 100% tilfredshed hver gang. Dette høje serviceniveau er vores stærkeste kort og det, der adskiller os fra konkurrenterne.

Selvom vi konkurrerer mod store platforme som Steam, er det vores dedikation til kundeservice og produktkvalitet, der gør os til det foretrukne valg. JoyBuggy er tilgængelig internationalt med support på engelsk, fransk, tysk og dansk, hvilket giver os en bred rækkevidde og muligheden for at betjene kunder over hele verden.

Markedsføringskanaler

De seneste år har vi udelukkende fokuseret på Affiliate marketing uden behov for betalte annoncer eller SEO-links. Forretningen er bygget på et solidt affiliate netværk og stærke SEO-placeringer.

Webshoppen er skabt med SEO i tankerne, hvilket betyder, at mange sider allerede ranker højt – ofte på side 1 – uden ekstra indsats.

SoMe er der følgende kanaler :
Facebook : 1.200 likes
Instagram : 118 følgere
X (Twitter) : 811 følger
Reddit : Adgang til at poste i /r/GameDeals

Solid Trustpilot på 4.6 rating baseret på 554 anmeldelser.
Klaviyo konto med 1.200 aktive modtagere. (Åbenrate 9-22% - klikrate 0,2-1%)

Omkostninger

Virksomheden kan driftes for lidt under 10k årligt.
Omkostningerne er primært omkostninger til serverdrift samt betalingsindløser (PensoPay)
Gennemsnitlig avance på spil ligger omkring 20%

Shopsystem

Aktiver

1. Teknologisk Grundlag:
- Hjertet af virksomheden er den avancerede kodestruktur, som shoppen er bygget på.
- Shoppen er udviklet i ThirtyBees 1.5, en moderne variant af Prestashop 1.6.
- Kodningen er udført med "overrides" frem for direkte ændringer i kildekoden, hvilket letter vedligeholdelse og opdateringsprocesser.
- Udviklingsomkostningerne for denne platform overstiger 1 million kroner, hvilket afspejler den høje kvalitet og avancerede teknologi.

2. Publisher-aftaler og Partnerskaber:
- Virksomheden inkluderer mindst 140 publisher-aftaler, som omfatter salg af gavekort inden for EU.
- Disse aftaler inkluderer partnerskaber med prominente spiludviklere og udgivere, såsom Bandai Namco, Capcom, Astragon, 11 bit studios, Nacon, og mange flere.
- Disse partnerskaber er nøje udvalgt for at sikre et bredt og varieret spiludvalg.
- Den samlede værdi af disse aftaler er estimeret til over 500.000 kr., hvilket omfatter etableringsomkostninger, API-udvikling, langvarige samarbejdsrelationer og goodwill.

3. Økonomisk og Kommerciel Værdi:
- Den teknologiske infrastruktur og de solide publisher-aftaler udgør de primære aktiver for virksomheden.
- Disse elementer tilfører betydelig værdi gennem deres avancerede funktionalitet, robuste samarbejdsrelationer og potentialet for fremtidig vækst og udvikling.

Virksomhedens historie

JoyBuggy startede sin rejse med salg af gaming gear, men det var hurtigt tydeligt, at fremtiden lå et andet sted. Efter blot et års drift opdagede vi en markant efterspørgsel efter digitale computerspil, hvilket blev vendepunktet for virksomheden. Med en klar vision om at skabe en dedikeret platform for spilentusiaster, skiftede vi fokus fra gaming gear til PC-spil. Dette skifte banede vejen for lanceringen af JoyBuggy som et selvstændigt brand i 2016.

Oprindeligt var JoyBuggy et passioneret “hobbyprojekt” drevet af kærlighed til gaming og en drøm om at forenkle processen med at købe og downloade spil. På trods af at virksomheden blev drevet sideløbende med faste stillinger, oplevede vi en konstant vækst. Med en brugervenlig platform, et sortiment på over 2.000 spil fra mere end 80 udviklere og publishers samt en kompromisløs tilgang til kundeservice, har JoyBuggy etableret sig som en pålidelig spiller i den digitale spilindustri.

JoyBuggy’s succes bygger på en avanceret teknologisk infrastruktur og en solid kodebase, som har tiltrukket både en loyal kundebase og stærke partnerskaber med førende spiludviklere. Med over 1 million kroner investeret i udviklingen af e-handelsplatformen og en estimeret værdi på over 500.000 kr. i publisher-aftaler, er JoyBuggy nu klar til at tage det næste store skridt.

Vi står ved en spændende tærskel til yderligere vækst og søger nu nye kræfter med ambitioner om at drive virksomheden fremad. JoyBuggy tilbyder en unik mulighed for en investor eller iværksætter til at træde ind i en veletableret virksomhed med enormt vækstpotentiale i den digitale spilindustri.

Markedet

Direkte Konkurrenter:

• Etablerede digitale spilplatforme: JoyBuggy konkurrerer direkte med store navne som Steam, GOG, og Epic Games Store, der har en dominerende tilstedeværelse på markedet.
• Niche-orienterede online butikker: Mindre butikker fokuserer ofte på specifikke genrer eller uafhængige spil, hvilket skaber en konkurrencefordel i visse segmenter af markedet.

1. Markedstrends:

• Stigende efterspørgsel efter digitale spil: Pandemien har accelereret overgangen til digitale køb, og markedet for digitale spil fortsætter med at vokse eksponentielt.
• Øget interesse for indie-spil: Der er en stigende efterspørgsel efter unikke spiloplevelser, hvilket skaber muligheder for at tilbyde nicheprodukter og understøtte mindre udviklere.

2. Målgruppeanalyse:

• Primært yngre generationer: JoyBuggy appellerer især til yngre, teknologisk kyndige forbrugere, som er vant til at købe digitale produkter online.
• Global rækkevidde: Virksomhedens platform er tilgængelig på flere sprog, hvilket giver mulighed for at tiltrække en bred international kundebase og tilpasse tilbud til forskellige kulturer.

3. Købekraft:

• Høj blandt unge tech-entusiaster: Yngre generationer har en tendens til at bruge mere på digitale spil og er villige til at investere i unikke spiloplevelser.
• Øget forbrug på digitale varer: Under pandemien, og især under nedlukninger, har der været en stigning i købekraften inden for digitale spil, en trend som forventes at fortsætte.

4. Potentielle Markeder:

• Udvidelse til nye regioner: Der er betydelige vækstmuligheder i regioner med stigende internetadgang og en voksende interesse for gaming, især i udviklingslande.
• Underrepræsenterede grupper: JoyBuggy kan nå nye segmenter ved at fokusere på diversitet og inklusion i spiltilbuddene, hvilket appellerer til en bredere demografi.

5. Teknologisk Påvirkning:

• Teknologiske fremskridt: Det er afgørende at holde trit med nye teknologier som AR/VR og mobile platforme for at forblive konkurrencedygtig.
• Cloud-gaming og streamingtjenester: Disse teknologier repræsenterer både udfordringer og muligheder, da de ændrer måden, forbrugerne interagerer med spil på. JoyBuggy har potentiale til at integrere disse teknologier og udvide sine tilbud.

Svagheder/udfordringer

Interne Udfordringer:

• Brandgenkendelse og Markedsandel: Sammenlignet med giganter som Steam og Epic Games Store har JoyBuggy en mindre markedsandel og lavere brandgenkendelse.
• Strategi: For at øge synligheden bør en køber investere i målrettede markedsføringskampagner og strategiske partnerskaber for at styrke brandets position i markedet.
• Teknologisk Kapabilitet: Selvom JoyBuggy har en stærk teknologisk platform, kræver markedets konstante udvikling løbende forbedringer.
• Strategi: En køber kan fokusere på investering i ny teknologi, såsom en opgradering af brugergrænsefladen eller tilføjelse af nye funktioner, for at sikre, at platformen forbliver konkurrencedygtig.
• Produktudvalg og Eksklusivitet: JoyBuggy står over for udfordringen med at konkurrere mod større platforme, der tilbyder et bredere sortiment og eksklusive titler.
• Strategi: For at skille sig ud bør fokus være på nicheprodukter og udvikling af eksklusive partnerskaber med udvalgte spiludviklere.

Eksterne Udfordringer og Markedstrusler:

• Konkurrence fra Større Spilplatforme: Den intense konkurrence fra etablerede platforme som Steam og Epic Games Store udgør en væsentlig trussel.
• Strategi: JoyBuggy kan differentiere sig ved at tilbyde unikke tjenester, enestående kundeservice og et kurateret spilkatalog, der tiltrækker en loyal kundebase.
• Teknologisk Udvikling: Hurtige fremskridt inden for teknologi, såsom cloud-gaming og VR, kan ændre spilmarkedet markant.
• Strategi: Det er afgørende at være proaktiv med hensyn til integration af nye teknologier og spiltrends for at forblive relevant og konkurrencedygtig.
• Markedsdynamikker: Skiftende forbrugsmønstre, herunder en stigende interesse for mobile spil og gratis spilmodeller, kan påvirke JoyBuggys efterspørgsel.
• Strategi: For at imødekomme disse ændringer bør forretningsmodellen tilpasses, så den inkluderer de nyeste trends og spilformater.
• Juridiske og Reguleringsmæssige Udfordringer: Potentielle juridiske udfordringer, såsom ophavsretsproblemer eller ændringer i digitale handelslovgivninger, kan påvirke virksomheden.
• Strategi: At have et stærkt juridisk team og en løbende overvågning af lovgivningsmæssige ændringer vil være nøglen til at navigere i disse udfordringer.

Stærke sider

Stærke Sider:

Eksemplarisk Kundeservice:
JoyBuggy’s 24/7 kundeservice er en af virksomhedens største fordele. Vi leverer hurtige og effektive svar, hvilket er afgørende i en industri, hvor øjeblikkelig support er nøglen til kundetilfredshed. Denne høje grad af service skaber stærk kundeloyalitet og adskiller os markant fra konkurrenterne.

Avanceret Teknologi:
JoyBuggy er bygget på en avanceret e-handelsplatform, der understøtter et bredt udvalg af produkter og sikrer en gnidningsfri brugeroplevelse. Vores teknologiske kompetencer giver os en solid fordel i en konkurrencepræget branche.

Stærkt Brand:
Selvom JoyBuggy ikke har samme brandgenkendelse som nogle af de større platforme, har vi etableret et solidt brand blandt nichepublikum og dedikerede spilentusiaster. Vores brandværdi ligger i kvaliteten af vores service og produkter.

Konkurrencedygtig Prissætning:
Vores evne til at tilbyde konkurrencedygtige priser tiltrækker prisbevidste forbrugere og hjælper os med at udvide vores kundebase. Dette er en nøglefaktor i vores vækststrategi.

Muligheder:

Markedsvækst:
Den stigende efterspørgsel efter digitale spil, især under pandemien, skaber betydelige vækstmuligheder for JoyBuggy. Overgangen fra fysiske kopier til digitale downloads giver os en stærk position til at udvide vores kundegrundlag.

Teknologisk Innovation:
Integration af nye teknologier som VR, AR og cloud-gaming kan åbne spændende muligheder for JoyBuggy. Udviklingen af mobile spilplatforme repræsenterer også et potentielt vækstområde.

Global Expansion:
Der er store muligheder for vækst i nye geografiske markeder, især i regioner med stigende internetadgang og en voksende interesse for gaming. JoyBuggy har potentialet til at udnytte disse markeder fuldt ud.

Strategi

Nichefokus og Kundeservice:
JoyBuggy specialiserer sig i niche-spil, der ofte overses af større platforme. Dette unikke fokus tiltrækker dedikerede spilentusiaster. Vores 24/7 kundesupport er en strategisk styrke, der sikrer høj kundetilfredshed og loyalitet.

Teknologisk Innovation:
Ved at investere løbende i vores e-handelsplatform sikrer vi en sømløs brugeroplevelse, som holder os konkurrencedygtige i markedet. Teknologi er kernen i vores strategi, hvilket styrker både kundeoplevelsen og virksomhedens vækst.

Brandopbygning:
For at øge brandgenkendelsen fokuserer vi på målrettet markedsføring og fremhæver vores unikke værditilbud. Dette styrker vores position i et konkurrencepræget marked.

Fleksibel Forretningsmodel:
Vores evne til at tilpasse os hurtigt til markedstrends og kundebehov sikrer, at vi kan reagere effektivt på nye muligheder og udfordringer.

Vision

1. At Blive en Førende Innovator inden for Digital Spilhandel:
JoyBuggy stræber efter at blive en førende platform i den digitale spilindustri, kendt for sin unikke blanding af kvalitetsprodukter og uovertruffen kundeservice.

2. At Skabe en Kundecentreret Oplevelse:
Vores vision er at opbygge en brugervenlig og tilgængelig e-handelsplatform, hvor kunden er i centrum for alle vores aktiviteter.

Mål

1. Udvidelse af Produktudvalg og Markeder:
Vi har som mål at udvide vores spil- og softwareudvalg for at tiltrække flere kunder og nå nye geografiske markeder.

2. Integration af Ny Teknologi:
JoyBuggy fokuserer på at integrere de nyeste teknologier som VR, AR og cloud-gaming for at forblive relevant og konkurrencedygtig.

3. Styrkelse af Brand og Markedsposition:
Vi ønsker at styrke JoyBuggys brand og øge vores markedsandel gennem strategisk markedsføring og stærke partnerskaber.

Udsigter

1. Vækst og Skalerbarhed:
Med en solid teknologisk infrastruktur og en loyal kundebase har JoyBuggy et stort vækstpotentiale.

2. Hurtig Tilpasning til Markedsændringer:
Vores evne til at tilpasse os hurtigt til skiftende trends og forbrugerbehov vil være nøglen til vores langsigtede succes.

3. Bæredygtighed og Langvarige Partnerskaber:
Vi fokuserer på at opbygge bæredygtige forretningspraksisser og udvikle langvarige partnerskaber med spiludviklere og udgivere.

Ideel køber

Den ideelle køber er en person med stærk markedsføringsbaggrund og en passion for gamingindustrien. Det er vigtigt at kunne forstå produkterne og effektivt markedsføre dem til den rette målgruppe.

1. Markedsføringskendskab:
En køber med erfaring inden for markedsføring, der kan udnytte og forbedre JoyBuggys brand og rækkevidde.

2. Brancheforståelse:
En person, der forstår gamingindustrien og kan positionere JoyBuggy som en topplatform for digitale spil.

3. Engagement:
Villighed til at dedikere tid og ressourcer til at drive virksomheden og udvide dens markedsposition.

Opstartshjælp

I forbindelse med overdragelsen af JoyBuggy vil jeg tilbyde omfattende opstartshjælp til den nye ejer for at sikre en glidende og effektiv overgang. Denne assistance er designet til at gøre overgangsperioden så gnidningsfri som muligt og tilføje værdi til købet.

Oplærings- og Overgangsperiode:

1. Tidsramme for Personlig Assistance:
- Jeg vil personligt være tilgængelig i virksomheden i en aftalt periode efter overdragelsen. Denne periode kan variere, men typisk vil det være mellem 3 til 6 måneder, afhængigt af køberens behov.

2. Rolle og Ansvarsområder:
- Under denne periode vil jeg fungere som en rådgiver og mentor, der hjælper med at guide den nye ejer gennem alle aspekter af virksomhedsdriften. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til, operationel ledelse, kundeservice, produktstyring, og introduktion til vigtige partnere og leverandører.

3. Tilgængelighed via Telefon og E-mail:
- Jeg vil være tilgængelig via telefon og e-mail for at besvare eventuelle spørgsmål eller bekymringer, der måtte opstå uden for de fastlagte arbejdstider.

4. Uddannelse og Vidensoverførsel:
- Jeg vil sørge for en grundig uddannelse og overførsel af vigtig viden og erfaringer, som jeg har opnået gennem mine år i virksomheden. Dette vil inkludere indsigt i specifikke forretningsprocesser, markedsføringsstrategier, teknologiske platforme og kundeservice-tilgange.

Betalingsstruktur:

- Oplæring som En Del af Købesummen:
- Denne omfattende oplærings- og overgangshjælp vil være inkluderet i købesummen for virksomheden. Der vil ikke blive opkrævet yderligere betaling for denne service.

Merværdi for Køberen:

- Denne form for opstartshjælp er designet til at give køberen en unik mulighed for at lære virksomhedens interne processer og drift fra en erfaren leder. Det vil også sikre, at virksomhedens værdifulde relationer og operationelle flow opretholdes uden større afbrydelser.

- Min tilstedeværelse i overgangsperioden vil ikke blot give praktisk vejledning, men også en vis tryghed og støtte til den nye ejer i denne kritiske fase af virksomhedsovertagelsen.

Dette tilbud om omfattende opstartshjælp og oplæring er en væsentlig del af værdien i købet af JoyBuggy og demonstrerer min dedikation til virksomhedens fortsatte succes og vækst under den nye ejers ledelse.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
462

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
37200

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
28-08-2024
Udbudspris 350.000 DKK