Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Ikonisk og velrenommeret grillbar

Nørre Boulevard, Køge
Ansatte
6-10
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Sjælland
Gem annonce
Stabil og stigende omsætning

Stabil og meget populær grillbar udbydes nu til overtagelse snarest muligt. En grillbar man gerne kører langt til for at købe mad.
Stedet har eksisteret i over 60 år, er velkendt, anerkendt og har en rigtig god lokal beliggenhed. Grillbaren trænger til lettere istandsættelse, men er fuld funktionsdygtig med alle nødvendige maskiner.
Der er plads til mindre udeservering, og gode parkeringsforhold.

Vi indgår gerne i et overdragelsesforløb, således at konceptet bæres videre med nuværende menu evt. med udvidelse af menukort.
Såfremt drømmen er et andet koncept, har bygningen potentiale til at kunne ændres.

Omsætningen ligger stabilt med tendens til stigning på 2.500.000 om året.
Den er driftes nu primært med fremmed arbejdskraft, hvorved personaleudgiften er væsentlig i forhold til omsætningen. Det har en påvirkning af resultat & overskud, men trods det - stadig rentabel.

Økonomiske nøgletal

Omsætning har ikke overraskende været påvirket af både en periode med Covid-19 og sidste års voldsomme fødevarepriser og de dertil 3-doblede energiudgifter.
Dertil skal det bemærkes, at vi fra 2022/23 har øget antallet af ansatte, hvilket også påvirker driftsresultatet. Vi oplever oprigtig omsætningsforøgelse i 2024.
2023:
Dækningsgrad 49,91%
Nulpunktsomsætning 726.993,38
Overskudsgrad 10,59%

Regnskab

  • Omsætning:2.010.000 DKK
  • Ebitda: 228.294 DKK
  • Resultat før skat: 300.000 DKK
  • Balancesum: 305.906 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Klassisk dansk grillbar med alt hvad der hører til.

Markedsføringskanaler

Vi gør generelt ingen markedsførings tiltag, og er kun på SOME via hjemmeside og Facebook. Stedet er meget lokalt kendt, og der har ikke været behov for at promovere os yderligere. For den rette overtager, vil der derfor være masser af muligheder forat øge og udvide kundekredsen og kendskab.

Omkostninger

Bygningen står på lejet grund, og lejen udgør 11.000 mdl.

Aktiver

Bygningen er en ældre model, og for tiden igang med en ydre renovering. Der skal ikke meget renovation for at løfte den betydelig i fremtoning.

Varelager på 20.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Ejendomme inkluderet 250.000 kr. Sælger tilbyder at få ejendommen med som en del af udbudsprisen
Inventar på 150.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Grillbaren har eksisteret i sin nuværende form siden 1960érne. Vi har drevet den siden 2009, men har forinden været ansat i mange år. Grillbaren har et virkelig godt rennommé, og går for at være en "instution i sig selv". Stedet har været med i det lokale turistblad for en af de ting man bør opleve/prøve i byen.
Omsætningen har kun været stigende. Der er plads til og behov for netop denne form for restaturation i lokalområdet, og mange kunder kommer også fra andre byer for at købe grillmad.
Der er godt salgsflow både i dag- og aftentimer, men omsætning er generelt højere i weekenderne.
Vi udbyder både takeaway og mulighed for spisning inde og ude.
Der er optimale parkeringsforhold, offentlig tansport og nærliggende supermarkeder.

Markedet

Der er ingen direkte konkurrenter i nærområdet, med undtagelse af en smørrebrøds forretning overfor, men der er selvfølgelig stort udbud af alle andre take-away muligheder lidt tættere på centrum. Det er dog vores klare opfattelse, at hvis man vil have grillmad, så er det dette sted man tager hen. Skulle man ønske at drive et reelt pizzaria, sushi, kinesisk eller et helt andet koncept, er dette også muligt.

Svagheder/udfordringer

Som nævn er det et lokalt stærkt brand, og det betyder også det forpliger, hvis det fortsættes i samme navn og med samme koncept. Det kan begrænse ønsket om at starte noget helt nyt. Vi vi klart anbefale, at fortsætte i samme stil og ånd, med eventuelle istandsættelser, forbedringer og nyheder, men at holde fast i det gamle indtil tiden er moden.

Stærke sider

Beliggenhed og eksisterende kundegrundlag giver de optimale forhold for at kunne komme godt fra start, da kundekredsen er yderst stabil og vedvarende. Der er mange stam-kunder, og man er stærkt igang fra starten af.
Det betyder, at man kan tjene penge fra starten af.

Bygningen trænger til istandsættelse. Lettere renovering af bygningen udvendigt er igang i 2024.

Ideel køber

Uanset som du skulle have et brændende ønske om at udleve drømmen som grillbar ejer, eller ønsker at sælge smørrebrød, gourmet grillmad eller pizzaria.
Beliggenhed og eksisterende kundegrundlag gør det særdeles attraktivt og giver helt optimale forhold for dig, uanset om du har kendskab til branchen, til det at være selvstændig eller for første gang kaster dig ud i at udleve drømmen som selvstændig inden for restaturationsbrancen.
Det er dog værd at bemærke, at takeaway er meget rentabelt, og udvides der med levering, vil kundegrundlaget, kunne øges væsentligt.

Opstartshjælp

Såfremt det ønskes at fortsætte nuværende koncept vil det være muligt med en overgangsperiode. Mulighederne er åbne, om det er generationsskifte eller en langsom overtagelse med inddragelse af ansvar og bestemmelsesret eller en kortere periode med oplæring.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
200.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Finansiering renter:
10 %

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
863

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
36866

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
22-07-2024
Udbudspris 480.000 DKK