Gennemprøvet velfungerende fitness center til salg

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce

Er du på udkig efter en solid investeringsmulighed i Sønderjylland? Vores moderne fitnesscenter er allerede et lokalt samlingspunkt og tilbyder et effektivt og brugervenligt træningskoncept, der tiltrækker medlemmer i alle aldre. Med en loyal kundebase og en strømlinet driftsmodel har du muligheden for at overtage et center på meget fordelagtig vilkår. Et center med stor vækstpotentiale. Perfekt for dig, der vil eje en forretning hvor du får rig mulighed for at udvikle og udnyttet en forretning med et stort potientiale og en stærk fremtid i en voksende branche.

Økonomiske nøgletal

Kan oplyses ved henvendelse

Produktet

Virksomheden tilbyder funktionel fitness i et gennemprøvet franchisekoncept, hvor du bliver en del en af en virksomhed med en stærk position og organisation i ryggen.

Markedsføringskanaler

Som en del af et større franchisekoncept, benyttes alle kanaler - TV, Social, SEM, PR, etc.

Omkostninger

Kan oplyses ved henvendelse.

Aktiver

Komplet fitness center med alt i maskiner, udstrækning, kaffemaskine, IT, inventar, osv. Det er ved etablering købt ind for over 1 million - alt indgår i prisen.

Varelager på 20.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 500.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Ideel køber

Den ideelle køber er en person, der ønsker at være aktivt involveret i lokalsamfundet og skabe en indbydende atmosfære for medlemmerne. Centeret henvender sig til alle aldersgrupper og erfaringer, så køberen skal have en passion for at tilbyde gode oplevelser for alle. Der er også et stort fokus på kundetilfredshed og kvalitet i træningen, så den rette køber vil være opsat på at være synlig i centeret og opbygge stærke relationer med medlemmerne.

Det kræver et ønske om at drive en sund forretning med kontinuerlig udvikling af centerets tilbud, samt at have fingeren på pulsen med hensyn til medlemstilfredshed. Erfaring inden for service eller detail er en fordel, men vigtigst er det, at man er klar til at bruge tid og energi på driften for at sikre succes og vækst. Kendskab til fitness er på ingen måde et krav da oplæring finder sted

Opstartshjælp

Vi står gerne til rådighed i en overgangs periode, men kæden levere også oplæring og støtte

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
807

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
38592

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
23-09-2024
Udbudspris 260.000 DKK