Unik mulighed! Banebrydende softwareløsning til bl.a. forebyggelse af stress og arbejdsbyrdehåndtering søger partner/investor til hurtig vækst.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
TaskTrax Microsoft 365 Workload Measurement - Et helt nyt koncept inden for HR og datadrevet ledelse!

I de seneste år har data-drevet beslutningstagning vist sig som en afgørende faktor for succesfuld forretningsdrift – og nu kan HR-afdelinger også drage fordel af dette kraftfulde koncept.

Vi søger en partner/investor til at accelerere væksten af en banebrydende softwareløsning, der tilbyder data-drevet støtte til forebyggelse af stress og håndtering af arbejdsbyrder i virksomheder. Vores produkt, TaskTrax, er en fuldt integreret løsning til Microsoft 365, som allerede bruges af flertallet af verdens virksomheder. Med TaskTrax får virksomheder værdifuld indsigt i deres arbejdsbelastning og kan sikre en sundere, mere produktiv arbejdsplads.

TaskTrax en komplet løsning, der kan måle, analysere og visualisere arbejdsbyrder på tværs af hele organisationen. Dette gør det muligt for ledelsen og HR-afdelingen at identificere potentielle problemområder, balancere arbejdsbyrder og træffe beslutninger, der forbedrer medarbejdernes trivsel.

TaskTrax skiller sig ud som den eneste færdigudviklede løsning på markedet med potentialet til at revolutionere HR og datadrevet ledelse. Markedsundersøgelser viser en stor interesse og et reelt behov for denne type værktøj, som kan levere en datadrevet tilgang til at optimere arbejdsforholdene og reducere stress på arbejdspladsen.

TaskTrax har potentiale til at revolutionere HR og datadrevet ledelse. Nu er det rette tidspunkt at indgå et partnerskab og hjælpe med at bringe denne gamechanger til et globalt marked.

Regnskab

Afkastningsgrad
10%
Soliditetsgrad
95%
Likviditetsgrad
6224%

Økonomiske nøgletal

Bruttofortjeneste: 1.058.000
Afkastningsgrad: 12,9%
Soliditet: 95,1%
Likviditet: 6.224%

Eksisterende proff HR-platform og nyt epokegørende produkt med stort potentiale.

Produktet

TaskTrax – en helt ny genial løsning for virksomheder og organisationer, der anvender Microsoft 365 og ønsker en dybere forståelse af arbejdsbyrden i deres organisation. TaskTrax giver mulighed for at prioritere trivsel gennem struktureret og data-drevet ledelse!

TaskTrax er et innovativt system til måling af arbejdsbyrden, som bl.a. hjælper med at opdage og forebygge udbrændthed og arbejdsrelateret stress, før det udvikler sig til større udfordringer.

Systemet sættes nemt op Microsoft Entra ID, indsamler data, og visualiserer arbejdsbyrden på tværs af virksomheden uden at påvirke den daglige drift.

Læs mere på TaskTrax.dk

Markedsføringskanaler

Hjemmesider:
https://Supersystems.dk
https://TaskTrax.dk
https://TimeTrax.dk

YouTube videoer:
TaskTrax: https://youtu.be/nXIEjKtlacY
TimeTrax: https://youtu.be/lv72tNWIItI

Virksomhedens historie

Jeg hedder Niels Høgfeldt, og er ejer og daglig leder af SUPERSystems.dk, som jeg startede i 1998, sammen med en af mine venner.

Jeg er oprindeligt handelsuddannet i trælastbranchen, og har arbejdet med salg og markedsføring i kontormaskine branchen og EDB/IT branchen, samt er selvlært IT-arkitekt/udvikler/programmør.

De første 9-10 år leverede vi vores egenudviklede CRM system (CRMEasy), som vi implementerede hos en lang række spændende virksomheder, bl.a. Osram, Mærsk Data, DM data o.m.a. Efter nogle gode år kom der mange konkurrenter og Microsoft introducerede deres CRM system, så markedet blev "svært". I 2000 udviklede jeg version 1 af vores HR-system HRMEasy, i samarbejde med Sygesikringen Danmark og StarTour Rejser, der blev de første kunder til dette system.

I 2007 udviklede jeg et Projektstyringssystem og fokuserede på dette marked, det lykkedes dog "kun" at få solgt til 2 virksomheder.

i 2008 skiftede jeg så fokus til markedet for HR-systemer, der var dengang kun få at vælge imellem - og i 2009 vandt vi en udbudssag hos Sund og Bælt Holding, og derefter gik det stærkt - Vi har implementeret systemer og skræddersyede løsninger hos en lang række større virksomheder, bl.a. Mærsk Broker, Dansk Retursystem, UCN Professionshøjskolen, GN Store Nord o.m.a.

Da Corona'en kom i 2020, gik markedet nærmest i stå fra den ene dag til den anden, og har siden været svært - jeg har siden lavet flere salgsfremmende tiltag, en "flottere" og bedre hjemmeside af et proff firma, købt special overvågning af hjemmesiden, ændret design og tekster m.v. - først her i 2024 er markedet så småt begyndt at røre på sig, men der er nu en del flere HR-system konkurrenter på markedet. Jeg har tjekket "kollegaernes" "tal", og de fleste har også kunne mærke det. SUPERSystems.dk har kunne "leve fint" med de eksisterende kunder og færre lønninger og det er lykkedes at lave overskud på trods af "krisen" og situationen.

P.g.a. faldende marked og et øget antal konkurrenter, har jeg så som flere gange før, gået i tænkeboks omkring produktudvikling. Jeg har udviklet et lækkert Whistleblower system (og solgt et par stykker), tilpasset et Eventsystem (og solgt et par stykker) - noteret mange ideer ned og gransket muligheder med forskellige løsninger, men næsten "alt" syntes at være opfundet.

I mange år har jeg samarbejdet en dygtig erhvervscoach, som har hjulpet mig med personale- og firma issues - vi blev for nogle år siden enige om, at hvis man kunne lave et modul der kunne "modvirke" stress, ville det være et rigtig godt produkt - og vi har i vores løsninger altid haft fokus på integration til Microsoft Office, som næsten alle bruger - og har i mange år integreret med Outlook, så vi har god erfaring på det plan.

Med det idégrundlag i tankerne samt integrationserfaring, har jeg nu "opfundet" TaskTrax: et virkelig innovativt og banebrydende stykke software, som er klar til lancering, med færdigt gennemtestet funktionalitet, hjemmesider, materiale og præsentationer - det har taget godt og vel 1,5 år. Det er det eneste og første af sin art, og markedet er klart, da størstedelen af virksomheder og organisationer anvender Microsoft 365.

Markedet

Medarbejdertrivsel, udbrændthed og arbejdsrelateret stress er store udfordringer for mange virksomheder i dag. Der er stigende opmærksomhed omkring trivsel og velvære på arbejdspladsen, og løsninger, der kan hjælpe med at forebygge disse problemer, vil have stor efterspørgsel. Det er også yderst relevant for virksomheder, der arbejder med de øgede krav om sociale forhold i relation til ESG (Environmental, Social, and Governance).

Data-drevet beslutningstagning er en også en vigtig parameter, der vinder stadig mere frem som en afgørende faktor for succes i virksomheder, der ønsker at optimere deres drift. Virksomheder søger i stigende grad efter løsninger, der kan levere værdifuld indsigt baseret på konkrete data, som kan understøtte smartere beslutningstagning.

TaskTrax, integreret med Microsoft 365, er en sådan løsning, der leverer brugbare data, som bl.a. HR-afdelinger kan drage stor nytte af. Ved at give et detaljeret overblik over arbejdsbyrden og trivsel blandt medarbejdere, hjælper TaskTrax HR med at opdage tendenser og udfordringer tidligt, forebygge udbrændthed og optimere arbejdsgange – alt sammen baseret på pålidelige data, der kan omsættes til handling.

TaskTrax står som en unik spiller på det europæiske marked, da der i øjeblikket ingen direkte konkurrenter findes i regionen. Denne eksklusivitet giver TaskTrax en markant konkurrencefordel. Produktet tilbyder en række imponerende funktioner, herunder detaljeret arbejdsbyrdeovervågning og stressforebyggelse, som adresserer nogle af de mest presserende udfordringer i moderne HR-ledelse.

Med sit potentiale til at revolutionere HR-processer og skabe en sundere, mere effektiv arbejdsplads, er TaskTrax et banebrydende system for virksomheder, der prioriterer medarbejdertrivsel og datadrevet beslutningstagning.

Svagheder/udfordringer

Vi søger en partner eller investor til at blive en del af vores nye, banebrydende projekt, som har potentiale til at skabe stor succes inden for HR- og ledelse.

Vores koncept er unikt og har allerede vist lovende tegn på markedet, men vores største "udfordring" er salg og salgsressourcer. Derfor søger vi en partner med stærk erfaring inden for salg og marketing, der kan hjælpe os med at få vores produkt ud til de rette målgrupper.

Stærke sider

Vi udmærker os på flere centrale områder, som gør os stærke i markedet og giver os en konkurrencemæssig fordel:

Innovativt produkt og teknologi:
Vi har udviklet et produkt, der er både unikt og fremtidsorienteret. Det bygger på en dyb forståelse af de udfordringer, vores kunder står overfor, og vi leverer løsninger, der gør en reel forskel.

Tilpasningsevne og fleksibilitet:
Vores virksomhed er smidig og hurtig til at reagere på ændringer i markedet og kundernes behov. Vi tilpasser os hurtigt nye trends og teknologiske fremskridt, hvilket gør os mere agile end mange af vores konkurrenter.

Markedet

Stigende fokus på mental sundhed og trivsel:
Der er en global tendens mod øget fokus på mental sundhed og medarbejdertrivsel. Virksomheder bliver mere opmærksomme på nødvendigheden af at forebygge stress og udbrændthed, hvilket skaber en stigende efterspørgsel efter løsninger som vores. Vi er godt positioneret til at drage fordel af denne udvikling.

Ændringer i lovgivningen:
Der sker en stigende regulering omkring arbejdsmiljø og krav til virksomheder om at tage ansvar for medarbejdernes trivsel. Dette giver os en mulighed for at positionere vores produkt som en nødvendig løsning for virksomheder, der skal leve op til nye lovkrav.

Udvidelse til nye markeder:
Vores løsning kan let skaleres til nye markeder, både geografisk og industriorienteret. Med de rette partnere kan vi hurtigt indtage internationale markeder, hvor der er lignende behov for vores produkt.

Strategiske partnerskaber:
Gennem partnerskaber med større virksomheder inden for IT, HR eller sundhedsområdet kan vi accelerere vores vækst og nå flere kunder. Vores fleksible system gør det muligt at integrere med andre platforme og værktøjer, hvilket giver en bred vifte af muligheder for samarbejde.


Ideel køber

Den perfekte partner/investor til vores virksomhed er ambitiøs, strategisk tænkende og resultatorienteret, med stærke kompetencer inden for salg, marketing og ledelse.

Da virksomheden allerede er bygget på et solidt fundament med en unik og innovativ løsning, har den nye ejer en fantastisk mulighed for at udnytte dette og drive virksomheden videre til næste niveau.

Da vores produkt er baseret på ny teknologi og data-drevne løsninger, vil det være en fordel, hvis vores kommende partner har interesse i teknologiske trends og innovation. Det er ikke nødvendigt med dyb teknisk viden, men en forståelse for, hvordan teknologi kan skabe værdi, vil være en klar fordel. Der er potentiale for hurtig vækst, både nationalt og internationalt, hvilket kræver en dygtig eksekvering af skaleringsplaner.

En væsentlig del af arbejdet vil være at drive salgs- og marketingindsatsen fremad. Dette kan i starten kræve en hands-on tilgang, men med den rette strategi og eventuel rekruttering af nøglepersoner, kan der hurtigt opnås gode resultater. Der er også gode muligheder for vækst gennem strategiske partnerskaber, hvilket betyder, at den nye partner også kan have en stærk netværksorienteret tilgang og være dygtig til at etablere og vedligeholde relationer.

Er du vores fremtidige partner? Kontakt os for at høre mere om muligheden for at være en del af vores rejse mod succes.

Opstartshjælp

Som "med" partner vil jeg gerne fortsætte mit arbejde med både salg og produkt- samt markeds udvikling i nogle år endnu, men ønsker på sigt at sikre en glidende overgang og en succesfuld fremtid for virksomheden under den nye kommende partner.

Jeg er dog fleksibel og åben overfor andre alternativer, hvis det ønskes.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
345.000 DKK
Finansiering løbetid:
36 måneder
Finansiering renter:
3 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
402

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
38654

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
19-10-2024
Udbudspris 1.150.000 DKK