Padelbat.nu - vi hjælper forhandlere af padelbat til flere slag! Super lækker designet og 100% automatiseret platform, som sælger padelbat for forhandlere mod et mindre cut pr. salg.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce
Indtjening på autopilot. Platformen er 100% automatiseret og kræver intet manuelt arbejde.

>> SE FULD VIDEOGENNEMGANG AF PLATFORMEN I VIDEOEN ØVERST I ANNONCEN (FØRSTE BILLEDE) <<
Eller link til videoen på Youtube: https://youtu.be/6YUXaU2zw9c

NB!
Hvis man ønsker platformen i en anden niche end lige padelbat, så kan jeg tilpasse den.
Kommende købe kan også få lavet kopier af platformen og tilpasset til andre nicher, hvis man ønsker at køre konceptet i andre nicher (Snickers, solbriller eller lign.).
Det er selvfølgelig kun køber der kan få evt lavet kopier af platformen, hvilket naturligvis vil blive skrevet i konkurrenceklausulen.

Konceptet er enkelt: Eksklusive, tidsbegrænsede tilbud på padelbat fra kendte mærker!

Der er altid 3 padelbat til salg ad gangen i 24 timer. Når de 3 bat udløber, bliver de automatisk erstattet af 3 nye bat i yderligere 24 timer. Forhandlerne tilføjer selv deres bat til køen, og hele processen kører automatisk.

Forhandlerne kan følge deres salg Real Time via deres personlige dashboard, og systemet udarbejder automatisk en liste hver måned med en oversigt over alt salg og udbetalinger til partnere. Padelbat.nu tager 10% af salget som provision.

Indtjeningsmuligheder
Med en estimeret gennemsnitlig salgspris pr. bat på 1.200 kr, kan følgende beregninger give et indblik i mulig indtjening:
(Nogle bat koster 2.000-2.500kr og andre 800-1000kr. Vi sætter det i den lave ende i dette eks.)

Der er 3 bat til salg om dagen.

Vores cut pr. salg: (10% á 1.200) = 120 kr

• 1 salg pr. bat om dagen: (3*120*30) = 10.800 kr/måned
• 3 salg pr. bat om dagen: (9*120*30) = 32.400 kr/måned
• 10 salg pr. bat om dagen: (30*120*30) 108.000 kr/måned
• 30 salg pr. bat om dagen: (90*120*30) 324.000 kr/måned

I takt med man får kørt en fornuftig e-mail, SoMe og marketingstrategi ind, kombineret med søgeagenten samt automail setup (Dagens 3 Bat), så burde det være realistisk at med et salg på mellem 20-30 salg pr. bat på landsplan, hvilket vil skabe en solid månedlig indtjening - helt uden manuelt arbejde.

Padelbat.nu's automatiserede platform er perfekt til forhandlere, der ønsker at sælge kampagnemodeller, ældre modeller mv. uden at forstyrre deres primære salgsstrategi, eller devaluere deres brand. Med hyppige udskiftninger af modeller og tidsbegrænsede tilbud, skabes der en naturlig "FOMO"-effekt (fear of missing out), som har vist sig, at være en super effektiv salgsstrategi.

Hvorfor sælger jeg Padelbat.nu?
Platformen er 100% klar til lancering, men min passion (og levevej gennem mange år) ligger i at udvikle og sælge online koncepter, ikke i at drive dem. Derfor er Padelbat.nu til salg som et nøglefærdigt koncept, med over 550 timers udvikling bag sig.

Support og rådgivning
Jeg står til rådighed for at hjælpe den nye ejer med både udvikling og strategisk rådgivning, hvis det ønskes. Det betyder, at overgangen bliver glidende, og at der er mulighed for at videreudvikle platformen og optimere forretningen med min erfaring i ryggen.

Økonomiske nøgletal

Padelbat.nu er ikke lanceret endnu, men er 100% færdigudviklet og klar til lancering.

Vi tager 10% af alt salg i cut.

Indtjeningseksempel
Med en estimeret gennemsnitlig salgspris pr. bat på 1.200 kr, kan følgende beregninger give et indblik i mulig indtjening:
(Nogle bat koster 2.000-2.500kr og andre 800-1000kr. Vi sætter det i den lave ende i dette eks.)

Der er 3 bat til salg om dagen.

Vores cut pr. salg: (10% á 1.200) = 120 kr

• 1 salg pr. bat om dagen: (3*120*30) = 10.800 kr/måned
• 3 salg pr. bat om dagen: (9*120*30) = 32.400 kr/måned
• 10 salg pr. bat om dagen: (30*120*30) 108.000 kr/måned
• 30 salg pr. bat om dagen: (90*120*30) 324.000 kr/måned

I takt med man får kørt en fornuftig e-mail, SoMe og marketingstrategi ind, kombineret med søgeagenten samt automail setup (Dagens 3 Bat), så burde det være realistisk at med et salg på mellem 20-30 salg pr. bat på landsplan, hvilket vil skabe en solid månedlig indtjening - helt uden manuelt arbejde.

Produktet

Padelbat.nu tilbyder et simpelt og strømlinet koncept, hvor forhandlere kan sælge padelbat gennem eksklusive, tidsbegrænsede tilbud. Hver dag er der 3 nye bat til salg i 24 timer, og når tiden udløber, erstattes de automatisk af 3 nye bat. Forhandlerne administrerer selv deres bat og kan i realtid følge med i deres salg via deres personlige dashboard.

Virksomheden dækker behovet for både forhandlere og padelspillere. Forhandlerne kan hurtigt få solgt deres overskydende bat til nedsatte priser uden at påvirke deres øvrige sortiment og brand. Samtidig kan padelspillere få fat i kendte mærkebat til stærkt nedsatte priser, hvilket skaber en win-win situation for begge parter.

Markedsføringskanaler

Selvom vi endnu ikke er lanceret, kunne en strategi være at udnytte sociale medier aktivt. Et effektivt forslag ville være at poste 3 gange dagligt på platforme som Facebook og Instagram. Her kunne man vise de 3 daglige padelbat kl. 08, 12 og 20 med fokus på det enkelte bat, pris og besparelse, samt link direkte til produktet.

Derudover kunne en Facebook Lead Ad-kampagne være en oplagt mulighed, hvor vi præsenterer konceptet og opfordrer brugerne til at tilmelde sig vores 'Dagens 3 Bat' automail. Her vil de modtage en daglig mail med de nye bat, så de aldrig går glip af en god handel.

Google Ads kunne ligeledes være en god kanal til at tiltrække købeklare kunder, som søger efter gode tilbud på padelbat, og dermed øge trafikken til platformen.

Disse strategier vil sikre en bred eksponering og skabe løbende trafik til Padelbat.nu, når platformen er lanceret.

Omkostninger

Webhotel er betalt frem til 18. Januar 2025 og herefter koster det ca. 65kr / md. i hosting.

Virksomhedens historie

Padelbat.nu blev udviklet ud fra min egen erfaring som padelspiller. Jeg ved, at man hurtigt kan slide 2-3 bat op om året, og jeg så, hvordan nye modeller hvert år presser prisen på de tidligere modeller. Dette giver forhandlerne en udfordring, da de gerne vil fokusere på de nye og dyrere bat uden at devaluere deres brand med store rabatter.

Derfor udviklede jeg Padelbat.nu – en platform, hvor forhandlerne kan sælge kampagne- og ældre modeller uden for deres egne butikker. Samtidig får padelspillere adgang til fantastiske tilbud på kendte mærker.

Efter mere end 500 timers udvikling er platformen nu 100% automatiseret og klar til lancering, så både forhandlere og spillere kan få mest muligt ud af den.

Markedet

Padelmarkedet vokser hurtigt, både i Danmark og internationalt. Med sportens stigende popularitet er efterspørgslen på padelbat stor, og markedet forventes at udvide yderligere i de kommende år.

Selvom der er konkurrence fra store sportsforhandlere, skiller Padelbat.nu sig ud ved at tilbyde tidsbegrænsede tilbud på kendte mærker til nedsatte priser. Dette giver forhandlere en mulighed for at afsætte ældre bat uden at påvirke deres primære salg.

Padelspillere skifter ofte bat 2-3 gange om året, hvilket sikrer en stærk købekraft og gør markedet meget attraktivt for både forhandlere og købere.

Stærke sider

Padelbat.nu's største styrke ligger i det unikke koncept med tidsbegrænsede tilbud på kendte mærkebat til stærkt nedsatte priser. Platformens fuldautomatiske system gør det let for forhandlerne at tilføje produkter og følge deres salg i realtid, uden manuel indsats. Denne brugervenlighed og effektivitet gør os til en attraktiv partner for forhandlerne.

Vi differentierer os fra konkurrenterne ved at tilbyde forhandlerne en mulighed for at sælge deres ældre modeller udenom deres egne butikker, så de kan bevare fokus på nye og dyrere produkter. Samtidig skaber vi en attraktiv platform for købere, der får adgang til eksklusive tilbud med besparelser på op til 70%.

Markedet for padelbat er i vækst, og med sportens stigende popularitet ligger der et stort potentiale for yderligere ekspansion. Der er mange muligheder for at udnytte denne vækst gennem øget markedsføring, udvidelse af produktsortimentet og samarbejde med flere forhandlere på tværs af landet.

Strategi

En mulig strategi for Padelbat.nu kunne være at udnytte sociale medier som Facebook og Instagram til daglige opslag, der præsenterer de 3 aktuelle bat med pris og besparelse. Dette kunne skabe FOMO (fear of missing out) og drive flere køb. Derudover ville en Facebook Lead Ad-kampagne kunne tiltrække kunder til vores 'Dagens 3 Bat' automail, som giver daglige opdateringer om nye tilbud.

Google Ads kunne også være en effektiv kanal til at tiltrække købere, mens vi løbende kunne udvide samarbejdet med flere forhandlere for at sikre et konstant flow af nye produkter på platformen. Denne strategi ville kunne udnytte padelmarkedets vækst og skabe et automatiseret setup, der kræver minimal manuel indsats.

Vision

Visionen for Padelbat.nu er at blive den foretrukne platform for padelspillere, der søger eksklusive tilbud på kendte mærkebat. Vi ønsker at gøre det nemt for forhandlere at afsætte deres ældre modeller uden at påvirke deres primære salg, samtidig med at vi tilbyder kunderne store besparelser på deres favoritudstyr.

Vi stræber efter at skabe en platform, hvor både forhandlere og padelentusiaster drager fordel af en fuldautomatisk, tidsbegrænset salgsproces. Udsigterne for virksomheden er lovende, da padelsporten er i kraftig vækst, og vi forventer, at efterspørgslen på platformens unikke tilbud vil stige i takt med, at sporten vinder endnu større udbredelse.

Ideel køber

Padelbat.nu er perfekt for alle, uanset om du har erfaring med e-handel eller ej. Platformen er fuldautomatisk, så det kræver ikke teknisk snilde eller manuelt arbejde at drive forretningen. Det kunne være en soloentreprenør, der ønsker at starte noget ved siden af sit job, et par, der vil opbygge en forretning sammen, eller en etableret aktør inden for padelbranchen, der ser potentialet i at udvide sine salgskanaler.

Uanset baggrund kræver platformen minimal tid og kan nemt drives som deltid såvel som fuldtid, hvor systemet tager sig af det meste.

Opstartshjælp

Det er i min interesse, at Padelbat.nu får godt med luft under vingerne, så derfor står jeg naturligvis også til rådighed efter overtagelsen. Hvad enten det måtte være strategisk eller hvis der skal udvikles lidt.

Jeg har ikke et stort flot kontor i København, så jeg tager heller ikke 1.500 kr i timen - der finder vi en skarp pris, hvis der er behov for hjælp. Man bliver aldrig overladt til sig selv efter en handel med mig, det er vigtig at kunne handle med ro i maven :)

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
100.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Finansiering renter:
10 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2562

Sælger kontaktet:
14

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
38622

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
01-10-2024
Udbudspris 175.000 DKK