Salg af BehandlerMatch ApS – Din Platform for Match af Behandler og Patient

Marstalsgade, København Ø
Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
BehandlerMatch sigter mod at give patienter muligheden for nemt at sammenligne, vælge og booke den perfekte behandler, specialiseret i netop deres specifikke problemstilling.

BehandlerMatch er en innovativ platform, der gør det nemt for klienter at finde og booke de rette behandlere inden for en bred vifte af sundheds- og velværeområder. BehandlerMatch har pt. samlet mere end 1.000 klinikker på én overskuelig og brugervenlig platform, hvoraf omkring 100 klinikker er verificerede og selv har aktiveret deres profil på sitet. Fra fysioterapi og zoneterapi til psykoterapi og kostvejledning – BehandlerMatch tilbyder løsninger, der dækker mange forskellige behandlingsbehov.

Der ligger allerede et datagrundlag klart, så man kan udvide ind til andre behandlerkategorier. Dette gør det muligt at skalere platformens tilbud yderligere og give endnu flere klienter adgang til specialiserede behandlere.

Platformens unikke styrke ligger i dens gennemsigtighed, store udvalg og nemme adgang til detaljerede behandlerprofiler. Brugerne kan filtrere søgninger baseret på skadesområde, kompetencer, erfaring og anmeldelser fra tidligere klienter, hvilket sikrer en optimal matchning mellem behandler og klient.

Økonomiske nøgletal

Businesscasen bygger på at drive bookinger til klinikker via platformen og tage en procentdel af hver booking som indtægtskilde
- Antal klik
- Antal bookinger per klik (conversion rate)
- ~70 klinikker har signet op ud af 500, som er blevet rakt ud til

Produktet

En af BehandlerMatchs vigtigste funktioner er den fulde bookingintegration med et førende bookingsystem til fysioterapeuter. Denne integration gør det muligt for brugerne at booke aftaler direkte fra vores platform og ind i klinikkens eget bookingsystem. Platformen er desuden klar til at koble flere bookingintegrationer på, hvilket åbner for yderligere skaleringsmuligheder.

Allerede nu har flere brugere booket deres behandlinger gennem BehandlerMatch, og platformen viser sig som et effektivt værktøj til at strømline behandlingsaftaler.

BehandlerMatch tilbyder en værdifuld markedsføringskanal og bookingplatform for klinikkerne. Businesscasen bygger på at drive bookinger til klinikker via platformen og tage en procentdel af hver booking som indtægtskilde. Med en voksende kundebase og en konstant udvidelse af funktionaliteten er BehandlerMatch en forretningsmulighed med stort vækstpotentiale i den digitale sundheds- og velværeindustri.

Markedsføringskanaler

Vi har anvendt SEO, direct emails, og opslag i Facebook-grupper til at markedsføre os

Omkostninger

BehandlerMatch har på nuværende tidspunkt omkostninger vedr.
- Wordpress template
- Bankgebyrer ifbm. konto

Aktiver

- Website bygget på Wordpress template med modificeringer / opgraderinger lavet af ekstern udviklinger
- Offentlige oplysninger for ca. 1000 klinikker i Danmark konsolideret
- Kontaktliste via HupSpot
- Datagrundlag man kan udvide ind til andre behandlerkategorier

Virksomhedens historie

Vores dedikation kom fra, at alle tre ejere havde dyrket elitesport og har derfor har vores andel af skader og skavanker, hvilket medførte en stor mængde af besøg til en række af behandlere, der varierede meget i kvalitet. Vi har på egen krop mærket, hvordan systemet ikke fungerer optimalt, samt hvordan det danske sundhedssystem ikke har fulgt med den teknologiske udvikling.

Siden september 2023 har vi forsøgt at skabe en platform, som gør det muligt for patienter at opnå det perfekte match med den rette behandler. Vi faciliterer processen for patienter ved at hjælpe dem med at finde og planlægge aftaler med behandlere, som imødekommer deres individuelle behov. Vi har stræbet efter at tilbyde håb om at finde den ideelle klinik gennem en bred vifte af muligheder – fra topvurderede lokale klinikker, tilgængelighed for øjeblikkelige aftaler, offentlige sundhedstilbud, og meget mere.

Vision

BehandlerMatch sigter mod at give patienter muligheden for nemt at sammenligne, vælge og booke den perfekte behandler, specialiseret i netop deres specifikke problemstilling.

Opstartshjælp

Vi tilbyder, at en af stifterne af virksomheden vil stå til rådighed til at hjælpe i starten. Vi tilbyder derudover også, at køberen kan købe en større andel af virksomheden, og vi bliver i virksomheden som bestyrelsesmedlemmer, der kan yde support mod en fortsat procentandel af BehandlerMatch.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
408

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
38603

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
24-09-2024
Udbudspris 60.000 DKK