WAVII - Find din nye træningsmakker

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
App til iOS & Android

Wavii er en dansk platform, der hjælper dig med at finde en træningsmakker inden for din foretrukne sportsgren. Appen fremmer kropspositivitet og støtter et fællesskab, hvor brugere på alle niveauer kan deltage i aktiviteter som fitness, yoga, boldspil og meget mere. Med Wavii kan du oprette og deltage i lokale træningsaktiviteter og få støtte fra ligesindede for at opnå dine træningsmål. Platformen opfordrer til at bryde kropsidealer og omfavne mangfoldighed. Wavii's mål er at få danskerne til at træne sammen.

Økonomiske nøgletal

Der er ingen nøgle tal pt. da min business case er at opbygge et stort community og derefter få indtægter igennem annoncer. Jeg tror meget på at den strategi facebook, instagram osv. har hvor man gøre platformen gratis for brugerne også er det annoncørere og partnere der betaler gildet. Men igen har du en bedre business case, kan du jo købe platformen og sætte gang i det fra dag 1 af. Platformen kan nemt få integreret et brugerbetalingsmodul hvis dette ønskes.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Wavii er en app, der har til formål at forbinde mennesker der gerne vil finde en makker at træne med nær dem. I Appen kan man oprette sportsaktiviteter f.eks "Løb, 5 KM hvor man søger en træningsmakker" eller nogle at spille kongespil eller andet der har med aktivitet at gøre... Kort sagt så er Wavii den community platform hvor enkeltpersoner kan finde trænings-gnisten frem og blive motiveret ved at finde en træningsmakker.

Markedsføringskanaler

Min virksomhed er online og måden de finder Wavii på er tiktok, instagram og facebook samt at jeg har været ude og dele flyers ud.

Omkostninger

Der er lige pt. kun omkostninger til Amazon server ($77 pr. md) og årlig domæne udgifter på 450 kr ca. til one.com. Og evt. udgifter til udviklere hvis der skal udvikles nye features samt vedligeholdelse af systemet.

Virksomhedens historie

Jeg startede Wavii helt tilbage i 2019, da jeg selv søgte en platform hvor jeg man kunne finde en træningsmakker. Der eksisterede ikke noget lignende dengang og derfor besluttede jeg mig for at løse den problemstilling da jeg umuligt kan være den eneste der gerne vil finde en træningsbuddy. Det har resulteret i en lang sej rejse hvor jeg er begyndt om på projektet ca. 5 gange grundet nogle desværre useriøse udviklere igennem tiden... Alt UX & UI design, har jeg med egne hænder udarbejdet da jeg er UX & UI designer også er den er kodet helt fra bunden af i Flutter, og solidt bygget.

Både venner, familie og bekendte undrede sig over at jeg overhovedet har fortsat med at lave appen for den har på ingen måde været billig i hverken tid eller penge. Men jeg satte mig et mål for at nå i mål med appen uanset hvad... Jeg står nu med en SUPER lækker app som er on point. Men jeg har desværre ikke midlerne og evnen til at give appen det marketing budget den fortjener. Jeg tror rigtig meget på appen stadig og jeg har også tatoveret mit logo på min arm (Ikke mange iværksættere tør gøre det).

Jeg vil derfor langt hellere give stafetten videre til en iværksætter der både har midlerne og drivet til at gøre Danmark og evt. andre lande til et sundere sted at være i. Der er endnu ingen der har indtaget tronen som den mest etableret app. Og i norden har du stortset ingen konkurrence. Så du har mulighed for at være firstmover på træningsmakker community fronten hvis du kan få Danskernes øjne op for det.

Jeg har mærket at der er interesse for appen, adskellige nyhedsmedier har skrevet om Wavii, og Danmarks største fitnesskæde viste på et tidspunkt interesse men grundet omstrukturering blev aftalen ikke rigtig til noget, men jeg har en mail hvorpå det beviser interessen.

Jeg er nok bare kørt lidt træt i projektet, og det bedste for Wavii er helt klart at det bliver solgt videre til nogle der ikke behøver at gå den lange rejse igennem som jeg har været på men som fra dag 1 kan sætte gang i tingene med en app der både er på Appstore & GooglePlay. Der er i skrivende stund ca. 120 profiler på platformen.

Markedet

På markedet her i Danmark er der som sådan ikke rigtig nogle konkurrenter udover Boblberg, som ikke rigtig er en konkurrent, altså jo bevares du kan godt finde en træningsmakker derinde men du kan også finde en at gå til bango med og en at gå strik med... Der er dog ikke en som sådan en app på markedet der både er lige så godt udviklet, flot designet og ikke etableret samt kun har til formål at linke træningsmakkere op.

Jeg ved der er nogle der har forsøgt, men ikke rigtig kommet i mål med det. Og jeg tror ikke det fordi der ikke er markede for det, tværtimod jeg tror der er et kæmpe markede for det... Men som de fleste iværksættere kan skrive under på så er en god idé kun en god idé indtil der kommer nogle økonomiske muskler på. Og lige nu har du ingen at konkurrere med på slagmarken... Det er rimelig meget et easy-to-go-to markede hvis du kan ligge en god marketing strategi og bakke det op med et godt budget.

Svagheder/udfordringer

En svaghed appen har er helt klart at du afhænger meget af brugeraktiviteten og jo højere den kommer, jo bedre kan du tjene penge. Det er derfor vigtigt at få appen ud til den brede befolkning, og skabe et behov for at træne sammen.

Stærke sider

Den har rigtig mange stærke sider såsom den kan potentielt set gøre Danmark sundere ved at motivere til at blive aktive. Der er mange der mangler en træningsmakker der kan motivere dem uanset deres niveau. Som kan fejre del-succeer med dem, og løfte hinanden op i de tider hvor det føles stramt at træne.

Det er en app der potentielt set kan højne folkesundheden hvis den bliver etableret og det bliver stedet hvor folk finder en de kan træne og nå deres mål med.

Kort sagt kan man sige at konceptionelt så indeholder den disse her elementer/stikord:
- Motion/aktivitet
- Fællesskab
- Sundhed
- Vidensdeling
- Det sociale
- Forebyggelse mod ensomhed

Strategi

Min nuværende strategi er inspireret af de største community apps/platforme og det er netop at gøre den gratis for brugeren så man kan samle rigtig meget data og så man senere kan segmentere annoncer ud til brugerne for f.eks sportsbrands... Lad os antage at vi har en kritisk masse af brugere og et løbesko brand gerne vil annoncere på Wavii, så kan vi meget nemt finde frem til løberne og promovere deres nyeste sko ud til dem. Det er en meget ren og segmenterede måde at markedsfører produkter ud til potentielle købere der rammer direkte ind i brandets målgruppe på.

Man kan også passende lave en markedsplads derinde hvor folk kan sælge træningsgear, udstyr osv. der kan laves rigtig mange fede features som brugerne få glæde af.

Vision

Den overordnede vision for virksomheden er at blive det foretrukkende sted hvor folk hopper ind og finder deres træningsmakkere og hvor man kan lære af hinanden og nå op på et nyt niveau sammen m.m. Det kan jo være man møder nogle der dyrker en sport man ikke har prøvet før og en ny interesse bliver født i hos en. Det også en god måde at finde træningsmakkere hvis man f.eks skal til den anden ende af landet og gerne vil finde nogle at dyrke sport og motion med og på den måde er den også rigtig stærk i det sociale aspekt.

Ideel køber

Den idelle køber er nok en person der enten gerne vil starte sådan en platform her men som ikke har den fornødne viden til at få appen udviklet men som har et forretningsmindset der vil slippe for alt opstartsbøvl, omveje osv. eller en som har tidligere erfaring fra lignende forretningseventyr som kan se guldet i det og som har mulighed for at købe projektet og lave en turn-around på det.

Opstartshjælp

Jeg hjælper gerne med med hvad der er brug for i starten mht. lave lidt UX & UI hvis der er brug for det, jeg hjælper også gerne med kontakten til udviklerne og sørger for i får et godt samarbejde så du kan få viderudviklet appen uden at bøvle med alt muligt.

Jeg er selvfølgelig også til rådighed på mail og telefon og jeg skal ikke have yderligere betaling for oplæring. Jeg er ikke så firekantet så jeg hjælper gerne lidt i starten med hvad jeg kan så du får det du har brug for at fører projektet videre.

Wavii er mit hjertebarn og du kan derfor være sikker på jeg gerne hjælper til så Wavii og dig får den bedste start

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
639

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
38594

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
11-10-2024
Udbudspris 250.000 DKK