Mindre Studenterkørselsvirksomhed med 2 lastbiler til salg!

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Bliv ejer af en studenterkørselsvirksomhed med bookinger i både 2025 og 2026

Har du drømt om at eje en mindre studenterkørselsvirksomhed med fremtidige bookinger og gode vækstmuligheder? Så har du nu muligheden for at overtage Maverick Studenterkørsel, en veletableret forretning med to istandsatte veteranlastbiler og kunder, som allerede har booket ind i både 2025 og 2026.
Alt det hårde arbejde med at skabe en forretning fra bunden af slipper du for her, og kan begynde at køre allerede fra overtagelse.

Hvad får du?

To fine veteranlastbiler: Vores tidligere norske militærlastbiler er opbygget til studenterkørsel og overholder alle gældemde sikkerheds- og lovgivningskrav. Bilerne har gennemgået omfattende istandsættelser og er i rigtig fin stand til at skabe de bedste rammer for studenterkørsel. Begge er synet og godkendte i 2024 hvor de begge har kørt med studenter. Der er i samme ombæring kontrolleret fartskriver på begge biler.

Aktive bookinger for 2025 og 2026: Du overtager en virksomhed, der allerede har bookinger til de kommende år. Det betyder, at du som ny ejer straks kan begynde at generere indtægter og have en klar indtjeningsbase fra dag ét.

Professionel hjemmeside til en værdi af 25.000 kr medfølger i salget. Siden er en optimeret og SEO-venlig hjemmeside. Hjemmesiden har været en vigtig brik i vores markedsføringsstrategi, hvilket har sikret os en god online tilstedeværelse og et stigende antal forespørgsler og bookinger. De fleste af bookingerne er kommet online igennem hjemmesiden, hvorfor vi ved den virker.

Maverick Student er opstartet og drevet med en vision om professionalisme og kvalitet. Vores kunder har været tilfredse med vores service og vi har afviklet vellykkede kørsler i 2024. Det giver et godt grundlag for at drive og videreudvikle på en sund men mindre virksomhed.

Økonomiske nøgletal

I opgivet overskud skal indtænkes investeringer i form af renovering af to lastbiler, køb af udstyr, lydanlæg, hjemmeside, design af logo, firmatøj, markedsføring og diverse.
Derudover mangler der også en del opkrævninger for de fremtidige kørsler i 2025 og 2026 som vil komme med i næste regnskabs år og derved gavne den fremtidige ejer.
Med disse to lastbiler kan fremtidige ejer se frem til potentielt at omsætte for over 210.000 DKK per sæson.
Studenterkørsel går under loven om persontransport, og er derfor fritaget moms.

Overskud før skat: 57.000 DKK

Produktet

Virksomheden sælger studenterkørsler til dimitterede studenter.

Markedsføringskanaler

Hjemmesiden findes nemt via organisk trafik (SEO) ved søgeord som: Studenterkørsel Esbjerg, Vejen, Ribe, Varde, Jylland osv.
Hjemmesiden er optimeret til mobil og tablet. Den kan laves om med eget logo og tekst, for en lille merpris, hvis det ønskes.
Derudover er der en instagram og facebook side som fortsat er aktiv.

Omkostninger

Årlige omkostninger:
Forsikring lastbiler i alt: 9.000 DKK (Ubegrænset antal kørsler)
Hjemmeside: 1.000 DKK
Erhvervs syn af lastbiler: 3.000 DKK
Vægtafgift 2.000 DKK
Kontrol af fartskriver/analog tachograf: 1.650 DKK

Hertil påregnes eventuel vedligehold, opbevaring samt lønninger, hvilket er variabelt.

Aktiver

Lastbil M35A2 x2 = 200.000 DKK
Soundboks 3 (Plus ekstra batterier) x2 = 12.000 DKK
Reservedelslager lastbiler = 10.000 DKK
Derudover medfølger der kørsler i 2025 og 2026 som ikke er opkrævet. Yderligere information om priser og datoer oplyses naturligvis til seriøs køber.

Varelager på 200.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 10.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Vi er to brødre der sammen har startet virksomheden fra bunden af. Virksomheden er tænkt som et fritidsprojekt, og en mulighed for at skabe en ekstra indtjening. Da vi begge to har travlt med andre projekter er vi desværre nødt til at sælge ud i vores fælles virksomhed. Vi ønsker at bringe virksomheden videre til en fremtidig ejer, som er lige så dedikerede og professionelle omkring forretningen som vi har været, så de studerende får den bedst mulige oplevelse.

Markedet

Der er plads til både store og små aktører på markedet. Generelt oplever vi at der er mangel på studentervogne, så fra vores synspunkt er det et godt og solidt marked. Markedet udvikler sig positivt i det at flere vælger en EUX uddannelse i stedet for kun en håndværker uddannelse, og derved flere klasser som benytter sig af studenterkørsel.

Ideel køber

Den ideelle køber er en eller flere som har teknisk indsigt, som selv kan vedligeholde bilerne og som har en drøm om at overtage en lille sund forretningen. Hvor alt opstart med hjemmesider, logo, online tilstedeværelse, papir arbejde og andet er klaret!

Alternativt er i en allerede eksisterende aktør på markedet der ønsker at udvide med endnu flere lastbiler.

Opstartshjælp

Vi er behjælpelige med opstart i forbindelse med overtagelsen bl.a. med de kørsler der allerede er solgt. Vi vil også stå til rådighed med hjælp til tekniske spørgsmål i såvidt muligt omfang de første 2-3 måneder.
Derudover kan vi også lave hjemmesiden om, så den tilpasses jeres behov (dog ved en lille merpris).
Der medfølger dokumenter, skabeloner, bookingbekræftelser, grafisk materiale, billeder, osv.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
224

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
38593

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
17-09-2024
Udbudspris 250.000 DKK