Bliv partner i Myfutcard – Hjælp med at forløse det store potentiale!

Hindbærranken, Middelfart
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Woocommerce
Gem annonce
Er du en entreprenør med en passion for sport? Så har du nu en unik mulighed for at blive partner i Myfutcard – en innovativ virksomhed med kæmpe potentiale, som blot venter på at blive forløst.

Myfutcard har allerede bevist sin værdi med en loyal kundebase og en stabil strøm af ordrer. Men for at tage det næste store skridt og forløse det enorme uforløste potentiale, søger vi en dedikeret partner, der kan hjælpe med at løfte virksomheden til nye højder.

Hvad vi søger: Vi leder efter en partner, der kan bidrage med:

Erfaring og netværk: Inden for e-commerce, sport og marketing.
Strategisk indsigt: For at hjælpe os med at ekspandere både nationalt og internationalt.

Hvad vi tilbyder:

Ejerskab: Mulighed for at erhverve en andel i Myfutcard (10-25% efter ønske) og være en del af en virksomhed med vækstpotentiale.
Indflydelse: Aktiv medbestemmelse i virksomhedens retning og strategi.
Vækstmuligheder: Vær med til at tage Myfutcard til nye markeder og udvide produktporteføljen.

Hvis du ser potentialet i Myfutcard og ønsker at være en del af rejsen mod at forløse det, vi ved, kan blive en stor succes, så lad os tage en uforpligtende snak.

2023 har været et udfordrende år for Myfutcard, og resultaterne har ikke levet op til vores ambitioner. Men med udfordringer kommer også muligheder – og lige nu står du over for en unik chance!

På grund af de utilfredsstillende resultater tilbyder vi en sjælden mulighed for at købe dig ind i virksomheden til en meget favorabel pris. Du kan nu få en plads ved bordet og blive en del af en virksomhed med et enormt potentiale. Myfutcard har allerede et stærkt fundament, og vi er overbeviste om, at fremtiden byder på eksplosiv vækst og nye muligheder.

Som investor får du ikke kun økonomiske fordele – du får også indflydelse på den fremtidige udvikling af virksomheden. Sammen kan vi vende resultaterne og skabe noget ekstraordinært!

Tøv ikke – muligheden for at være med til at løfte Myfutcard til nye højder har aldrig været bedre.

Regnskab

Afkastningsgrad
4%
Soliditetsgrad
59%
Likviditetsgrad
223%

Økonomiske nøgletal

Tal fra 2023:
Omsætning: 719.267,11 DKK
Årets Resultat: 13.088 DKK
Dækningsgrad: 8,12%
Overskudsgrad: 2,37%
Afkastningsgrad: 4,70%

Produktet

Myfutcard tilbyder personlige, skræddersyede fodboldkort, der bringer det populære koncept fra computerspil til virkelighed. Vores kunder kan få deres eget fodboldkort, som kan designes efter deres præferencer, med deres eget billede og unikke statistikker. Det er en fantastisk gaveidé, en sjov måde at forevige en sportspræstation på, eller en perfekt tilføjelse til enhver fodboldentusiasts samling.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Husleje lige PT: 2500 kr. pr. måned.
Tryk af fodboldkort - 24 - 76 kr. / kort
Pakkeri - 1000 kr. / måned
Grafiker - 1000-2000 kr. / måned
Forsendelse af kort: 27 kr./kort
Diverse: Hjemmeside, Adobe Illustrator og andre digitale platforme: 1000 kr/mrd.

Shopsystem

Aktiver

Hjemmeside

Ideel køber

Den ideelle køber af Myfutcard bør være en person eller en virksomhed, der har erfaring inden for sport, specielt fodbold, og som har en passion for at revolutionere måden, hvorpå diplomer og anerkendelser håndteres i fodboldklubberne. Denne person eller virksomhed vil optimalt set have en dyb forståelse af, hvordan fodboldklubber fungerer, og være i stand til at skabe stærke samarbejder og partnerskaber.

Beskrivelse af den ideelle køber:

1. Erfaring og Netværk i Fodboldverdenen:
- Den ideelle køber har allerede etablerede relationer inden for fodboldklubber, sportsforeninger, eller relevante sportsorganisationer. Dette netværk kan være nøglen til hurtigt at indgå partnerskaber og promovere Myfutcard som det foretrukne valg for diplomer og anerkendelser.

2. Strategisk Vision:
- Optimalt vil den idelle køber have en klar vision for, hvordan Myfutcard kan blive den nye standard for diplomer i fodboldklubber. De skal kunne se potentialet i at udvide forretningen fra salg af personlige plakater til at blive en integreret del af klubbens kultur og identitet, gennem skræddersyede diplomer og anerkendelser.

3. Kommerciel Forståelse:
- Det er en klar fordel, hvis køberen har erfaring med salg og markedsføring, specielt inden for B2B (business-to-business). Vi skal kunne udvikle og implementere en salgsstrategi, der fokuserer på at tiltrække og fastholde fodboldklubber som kunder. Dette inkluderer evnen til at forhandle og lukke aftaler med klubberne samt forstå deres behov.

4. Kreativ og Teknologisk Innovativ:
- Køberen må meget gerne være kreativ og have evnen til at se nye måder at anvende Myfutcards teknologi og designmuligheder på.

5. Passion for Fodbold:
- En passion for fodbold er afgørende. Den ideelle køber skal tro på værdien af at motivere og anerkende spillere, trænere og frivillige i klubberne.

Samarbejde med Fodboldklubber:
Den ideelle køber bør fokusere på at positionere Myfutcard som den førende leverandør af fodbold-diplomer ved at tilbyde skræddersyede løsninger til klubber. Dette kan inkludere:

- Skræddersyede klubdesigns: Tilbyde diplomdesigns, der kan tilpasses hver enkelt klub, med deres logo, farver og budskaber.

- Løbende partnerskaber: Etablere aftaler, hvor Myfutcard bliver klubbens officielle leverandør af diplomer til årlige arrangementer som afslutninger, turneringer, og jubilæer.

Ved at kombinere stærke netværk, en strategisk vision, og en passion for sporten, kan den ideelle køber forvandle Myfutcard til en central del af fodboldklubbernes kultur, og sætte en ny standard for, hvordan anerkendelser og diplomer udformes og deles i sportens verden.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
501

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
38557

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
04-09-2024
Udbudspris 24.509 DKK