Online innovativ lektiehjælpsvirksomhed

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Udlandet
Gem annonce
Indtægt på 540.000,- på deltid.

Virksomheden opererer med en yderst effektiv forretningsmodel, hvor næsten hele omsætningen går direkte til løn.

År til dato, har en deltidsdrift resulteret i en indtægt på 540.000,- ved ingen eller minimal periodisk markedsføring, hvilket demonstrerer virksomhedens styrke og vækstpotentiale.

Ved at øge markedsføringsbudgettet forventes omsætningen relativt let at ende i et 7-cifret niveau.

Sælges MEGET billigt - grundet tidsmangel. (Jeg investerer og renoverer lejligheder i Dubai)

Betaling sker først efter vellykket overdragelse af domæne, website og undervisningsmaterialer samt freelanceundervisere

Økonomiske nøgletal

Virksomheden er bygget på en utrolig effektiv forretningsmodel, hvor næsten hele omsætningen går direkte til løn.

Med blot ca. 1.000,- brugt på Google Ads i år og minimale driftsomkostninger – serverudgifterne er kun knap 30,- pr. måned, og websitet kræver ingen vedligeholdelse – er der skabt en lean og profitabel virksomhed.

Vores innovative undervisningsstrategi sikrer en attraktiv timeløn/omsætning på mellem 500,- og 1.000,- for underviseren. Afhængig om det er 1:1 eller holdundervisning.

Eksamenstræning på de videregående uddannelser giver typisk en timeløn på ca. 2.000,- Disse har vi haft et par stykker af i år.

År til dato, har jeg på omkring deltid opnået en omsætning/indtægt på 540.000,- ved minimal markedsføring, hvilket beviser virksomhedens styrke og potentiale.

Overskud før skat: 537.000 DKK

Produktet

Virksomheden tilbyder online standardiseret online matematikkurser samt 1:1 forløb, til elever fra grundskole til universitetsniveau - et matematik kursus opstartes, når der er mindst 2 tilmeldte elever på samme klassetrin.

4 ud af 5 gymnasieelver opnår topkarakterer til matematikeksamener efter et intensivt kursus med vores unikke fremgangsmåde.

Omsætning stammer fra:

- Online undervisning inkl. eksamenstræning (Grundskole + gymnasie), timelønnen her svinger mellem 500,- til 1.000,-
- Eksamenstræning for videregående uddannelser, timeløn på omkring 2.000,-
- Hjælp til større skriftlige opgaver, prisen kan svinge typisk mellem typisk 3.000 til 20.000,-

Samtlige opgaver klares af freelance undervisere til fornuftige priser - gennemsnitlig profitmargin pr. ordre er særdeles stor!

Markedsføringskanaler

En del finder websitet organisk eller via anbefalinger/referencer.

Affiliate partnerskab - ren kommission

Google ads - pris pr. klik ca. 3-5kr.

Omkostninger

Virksomheden drives af en dygtig underviser samt en højt kvalificeret freelancer med en ph.d. i matematik, som har været tilknyttet i et par år og håndterer universitetsstuderende med stor ekspertise.

Freelance undervisere modtager en fair timeløn på ca. 180,-, hvilket afspejler vores fokus på at tiltrække og fastholde talentfulde undervisere.

Vi bruger yderst begrænsede ressourcer på Google Ads, da størstedelen af vores kunder finder os gennem organiske søgninger eller via anbefalinger, hvilket er et stærkt tegn på vores platformens troværdighed.

Derudover er der kun almindelige vedligeholdelsesudgifter til hjemmesiden, hvilket sikrer en effektiv drift.

Aktiver

Websitet kan drives fra hele verden og bliver i dag drevet fra udlandet. Drømmer du om at flytte til udlandet og undervise i solen med 40 grader og 0% skat? Gør som ejeren og flyt til Dubai!

Undervisningsstrategien er et vigtigt aktiv, baseret på næsten 10 års erfaring fra ungdomsuddannelser. Den er optimeret til maksimal omsætning pr. time og sikrer høj faglig kvalitet. Enhver underviser med lidt erfaring kan følge retningslinjerne for at levere samme høje niveau.

Medfølger er undervisningsmaterialer, underholdende videoer, gåder og takkemails fra tidligere elever, der kan bruges til at opbygge en stærk Facebook- eller Instagram-side.

Vores Ph.D.-freelancer er klar til at fortsætte samarbejdet. Denne underviser er selvkørende og kræver kun en kort introduktion til de ønskede emner. Alle universitetsstuderende har været yderst tilfredse med undervisningen.

Hvis du ønsker at udvide til universitetsfag, findes et netværk af erfarne undervisere til kun 180-200,-/timen.

Virksomhedens historie

Virksomheden blev grundlagt for at udfylde et hul i markedet, hvor der var behov for en undervisningsplatform med erfarne lektorer.

Mange konkurrenter bruger uerfarne gymnasieelever eller studerende og tilbyder ensartet undervisning.

Dette skaber en mulighed for at levere online undervisning af højere kvalitet til næsten samme priser, og dermed give eleverne en bedre læringsoplevelse på en økonomisk bæredygtig måde.

Undertegnet har ca. 10 års undervisningserfaring fra gymnasiet - jeg har akkumuleret al erfaring i den ultimative undervisningsstrategi/forløb, der nemt kan følges af dygtige fremtidige freelance undervisere.

Forløbet er så effektivt, at jeg fra tidligere kunder modtager reserverationer flere år frem til deres mindre børn.

Markedet

Her er nogle tal, der kan give dig en idé om størrelsen på det danske lektiehjælpsmarked:

Antal Elever: Ifølge Danmarks Statistik modtog omkring 70.000 elever ekstraundervisning i form af lektiehjælp i 2022. Dette inkluderer både privat lektiehjælp og skoledeltagelse i ekstra undervisningsprogrammer.

Omsætning: Det danske lektiehjælpsmarked havde i 2022 en estimeret omsætning på omkring 1,5 milliarder. Dette beløb dækker over forskellige former for lektiehjælp, inklusiv privat undervisning, online platforme og specialiserede undervisningscentre.

Andel for Matematik: Matematik er en af de mest populære fagområder for lektiehjælp. Estimater viser, at omkring 30-40% af alle lektiehjælpsanmodninger relaterer sig til matematik, hvilket afspejler det betydelige behov for støtte i dette fag.

Svagheder/udfordringer

De fleste elever kan ikke modtage undervisning om morgenen eller formiddagen, men VUC-kursister på online forløb har både tid og interesse i dette.

Lavsæsonen i juli/august og december kan udnyttes med specialkampagner som "kom godt i gang" pakker.

For yderligere skalering kræves øget markedsføring og tilstedeværelse på sociale medier. Bemærk, at konkurrencen i markedet er steget de seneste år.

Stærke sider

Med en deltidsunderviser kan en årlig omsætning på knap 1.000.000,- opnås ved at følge retningslinjerne, forudsat tilstrækkelig efterspørgsel. Virksomheden tilbyder undervisning af erfarne undervisere, hvilket sikrer høj kvalitet – pt. én underviser og en Ph.D.-freelancer til videregående studerende.

Den innovative undervisningsmetode sikrer eleverne en dyb forståelse af matematik på kort tid og giver underviseren en høj timeløn. Driftsomkostningerne er lave, med minimal markedsføring og vedligeholdelse, hvilket gør virksomheden økonomisk bæredygtig.

Virksomheden har et stærkt brand og ry, med mange kundehenvisninger og positive anmeldelser også fra de videregående uddannelser fornyeligt. Vækstmulighederne inkluderer øget markedsføring, udvidelse til andre fagområder, samt investering i digitale undervisningsteknologier.

Grundet tidsmangel er der blevet brugt minimalt på markedsføring - øget fokus på markedsføring vil have mærkbar indflydelse på omsætningen

Strategi

Strategisk Fokus

1. Kvalitet gennem erfarne undervisere: Virksomheden leverer markedets højeste undervisningskvalitet ved at følge nøje retningslinjer og undervisningsplaner udviklet af undertegnet med 10 års undervisningserfaring.

2. Innovativ undervisningsstrategi: Virksomheden anvender en unik undervisningsmetode, der maksimerer underviserens omsætning på et uset niveau i markedet og leverer hurtige, imponerende resultater. Denne strategi differentierer virksomheden og muliggør vækst.

Udnyttelse af styrker og markedsmuligheder
1. Lave driftsomkostninger: Kun online undervisning gør det muligt at rekruttere de bedste undervisere fra både ind- og udland.
2. Positivt omdømme: Virksomheden har opbygget et stærkt brand gennem høj undervisningskvalitet, hvilket skaber organisk vækst uden store reklameomkostninger.
3. Affiliate samarbejde: Partnerskaber sikrer effektiv udfyldning af kursuspladser uden risiko.

Minimering af trusler og svagheder

1. Konkurrence fra nye aktører: Fokus på erfarne undervisere og fleksible tider hjælper med at fastholde konkurrencefordele.
2. Øget markedsføring og skalering: Investering i markedsføring og udvidelse af teamet kan udnytte voksende efterspørgsel.

Vision

Virksomhedens Vision
Virksomheden sigter mod at revolutionere lektiehjælpsmarkedet ved at tilbyde højkvalitets matematikundervisning, der sætter standarden for effektiv læring. Målet er at blive førende i Danmark gennem innovative metoder, erfarne undervisere og hurtige resultater.

Markedslederskab i Kvalitet og Effektivitet
Virksomheden vil opnå markedslederskab ved at fastholde høj kvalitet gennem erfarne undervisere og en effektiv undervisningsstrategi. Udvidelse af kundebasen gennem øget synlighed og målrettet markedsføring skal styrke brandet.

Strategi og Vækst
Skalering af kurser med op til 4-5 elever vil øge omsætningen uden større omkostninger, mens kvaliteten bevares.

Innovativ Udvikling
Virksomheden fortsætter med at udvikle nye undervisningsmetoder og teknologier for at forbedre resultater og fastholde sin position som innovativ frontløber.

Samarbejde med Uddannelsesinstitutioner
Der er potentiale for partnerskaber med skoler og VUC for at tilbyde komplementerende undervisningsløsninger.

Udsigter
Virksomheden har stærke vækstmuligheder med stigende efterspørgsel efter kvalitetsundervisning. Der er også et uforløst stort potentiale inden for videregående uddannelser, som vi kun lige har prikket hul på. Med de rette strategier kan dette marked udnyttes yderligere. Der er også potentiale for markedsudvidelse til andre fagområder samt teknologisk fremskridt, som kan tiltrække flere kunder og styrke virksomhedens position i markedet.

Ideel køber

Strategiske evner og online købmand: En leder med evne til at udvikle og implementere strategiske planer samt effektiv online markedsføring for at drive væksten.

Samarbejde med skoler og ungdomsuddannelser: Evne til at etablere samarbejde med skoler for at tilbyde intensive kurser til elever med matematikudfordringer, som kan hjælpe med at fastholde elever og generere indtægter.

Innovativ tankegang: Skal kunne fortsætte den kreative og innovative tilgang for at differentiere virksomheden fra konkurrenterne.

Forretningsforståelse: Solid forståelse af forretningsdrift, herunder marketing og kundeservice, og evnen til at udvikle strategier for yderligere vækst.

Tidsforbrug og arbejdsmængde:

Virksomheden drives delvist på deltid, hvilket giver fleksibilitet. Øget markedsføringsindsats, herunder affiliate marketing, kan kræve ekstra tid og ressourcer for at skalere yderligere.

Opstartshjælp

Introduktion og Onboarding

Køberen vil modtage en grundig introduktion til virksomhedens egenudviklede undervisningsstrategi, herunder udlevering af relevant materiale og støtte til opstart af tilstedeværelse på sociale medier.

Onboarding-processen omfatter en detaljeret gennemgang af de anvendte læringsmetoder og retningslinjer for at sikre en glidende overgang.

Betalingssystem

Virksomheden anvender i øjeblikket STRIPE som betalingsmodul, hvilket har opnået høj anerkendelse. Med STRIPE kan udbetalinger til virksomhedens konto gennemføres inden for kun 3 hverdage.

Denne løsning tilbyder både effektivitet og pålidelighed, og kan fortsætte med at understøtte virksomhedens behov fremadrettet.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
369

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
38549

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
03-09-2024
Udbudspris 150.000 DKK