Bliv medejer hos SHIP365: Få en andel i en innovativ virksomhed

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Tag føringen i logistikteknologiens fremtid med SHIP365

Transformér logistikbranchen med SHIP365 – En enestående ledermulighed venter!

Bliv medejer i SHIP365, en frontløber inden for cloud-baserede logistikløsninger, og brug din indsigt til at forme fremtiden for effektiv levering og forsyningskædehåndtering. Vores platform, der er udstyret med avanceret teknologi og en historik med over 3 millioner linjer unik kode, står klar til at tackle de mest komplekse udfordringer i industrien. Dette er din chance for at drive forretning og innovation i en virksomhed, der rækker over markeder såsom detail, produktion og e-handel.

Økonomiske nøgletal

Økonomisk overblik

SHIP365 har vist stabilitet og god økonomisk håndtering, hvilket gør os til en attraktiv partner for Dig, der ønsker at engagere sig i logistikbranchen. Her er et simpelt overblik over vores økonomiske nøgletal for at give dig en idé om, hvad du kan forvente som partner:

1. Likviditet: I 2023 har vores likviditetsratio været på 118,1%, hvilket betyder, at vi har en sund balance mellem aktiver og gæld, selvom dette tal er faldet fra 214,3% i 2022. Dette viser, at vi stadig er i stand til at dække vores kortfristede forpligtelser, selv om vores likvide aktiver er blevet strammere.

2. Afkastningsgrad: Vores afkastningsgrad i 2023 er 12,1%, hvilket er lavere end i 2022, hvor den var 70,1%. Dette viser, at vi stadig formår at skabe en sund profit på de investeringer, vi laver, selvom der har været ændringer i vores omkostninger eller indtjening.

3. Soliditet: Med en soliditetsgrad på 33,6% i 2023, ned fra 53,1% i 2022, har vi bevist, at en stor del af vores aktiver er finansieret af egenkapital. Det er en god indikator for finansiel sundhed og viser, at vi er godt rustet til at modstå økonomiske svingninger.

Som en potentiel partner i SHIP365 får du mulighed for at arbejde med en virksomhed, der har en klar strategi for vækst og udvikling. Vi ser frem til at udforske, hvordan vi sammen kan skabe endnu større succes i logistiksektoren.

Produktet

SHIP365 leverer en omfattende cloud-baseret logistikplatform designet til at optimere og automatisere forsyningskæder på tværs af forskellige industrier. Platformen hjælper virksomheder inden for detailhandel, produktion, e-handel, og mange andre sektorer med at forbedre deres logistikprocesser gennem avancerede funktioner og integrationer.

Vores løsninger omfatter:

- Automatiseret Fakturering: Integration med eksisterende ERP- og regnskabssystemer, hvilket minimerer manuelt arbejde og forbedrer faktureringsnøjagtigheden.

- Real-tids Sporing: En scan app, der tilbyder digital sporing og dokumentation, giver virksomheder fuld kontrol og gennemsigtighed over deres forsendelser.

- Avanceret Datahåndtering: Vores platform bruger realtidsdata til at forbedre beslutningstagningen og optimere logistikoperationer.

- Kundetilpassede Løsninger: Tilpasset forskellige behov i industrien, hvilket sikrer, at både små og store virksomheder kan skabe effektive, skalerbare logistiksystemer.

Med SHIP365 kan virksomheder ikke kun reducere omkostninger, strømline logistik processer og øge effektiviteten, men også forbedre kundetilfredsheden gennem pålidelige og innovative logistikløsninger. Vores mål er at gøre komplekse logistikoperationer enkle og håndterbare, hvilket gør SHIP365 til en værdifuld partner i virksomheders vækst og udvikling.

Markedsføringskanaler

Vi har valgt at fokuserer på organisk vækst og direkte engagement med potentielle kunder gennem målrettede salgsindsatser. Derfor har taget et bevidst valg om at minimere vores markedsføringsomkostninger, ved ikke at benytte betalt markedsføring, som understøtter vores konstante mål om at holde omkostningerne nede og sikre en sund økonomisk drift.

1. LinkedIn Sales Navigator: Vi benytter LinkedIn Sales Navigator til at identificere og engagere nøglepersoner inden for relevante industrier. Dette værktøj giver os mulighed for præcist at målrette beslutningstagere, hvilket sikrer, at vi når ud til dem med det mest relevante budskab.

2. Opsøgende Salg: Vi engagerer os med potentielle kunder direkte via telefonopkald og e-mails. Denne direkte tilgang tillader os at forstå og imødekomme de individuelle behov hos hver kunde, hvilket skaber grundlag for stærke og langvarige forretningsrelationer.

3. Kundetilpassede Salgspræsentationer: For at demonstrere værdien af vores løsninger tilbyder vi skræddersyede salgspræsentationer, der viser, hvordan vores teknologi kan løse specifikke logistiske udfordringer. Disse præsentationer er nøje tilpasset de unikke behov og strategiske mål hos hver enkelt kunde.

Ved at vi prioritere organisk vækst og direkte kundekontakt sikrer vi, at hver investering i SHIP365 ikke kun er økonomisk forsvarlig, men også optimalt rettet mod de mest værdiskabende aktiviteter. Denne strategi har vist sig at være effektiv måde for os, at opbygge en stabil og stille voksende kundebase.

Omkostninger

SHIP365 ApS opretholder en klar og fokuseret omkostningsstruktur, som er afgørende for vores kontinuerlige innovation og service inden for logistikbranchen. Her er et overblik over vores månedlige omkostningskategorier:

1. Udviklingsomkostninger:
46.864 DKK/måned: Dette beløb dækker løbende udvikling af vores cloud-baserede logistikplatform, hvilket er afgørende for at bevare vores teknologiske føring og innovationskraft.

2. Administrationsomkostninger:
9.000 DKK/måned: Omfatter udgifter relateret til administration og andre generelle driftsomkostninger.

3. Uforudsete omkostninger:
4.000 DKK/måned: Denne post er til at håndtere uventede udgifter, hvilket sikrer, at vi effektivt kan navigere i uforudsete situationer uden større forstyrrelser i vores operationer.

Strategi

Vi fokuserer på organisk vækst og målrettet forretningsudvikling for at optimere vores position i logistikbranchen. Vores strategi er bygget op omkring følgende kerneelementer:

1.
Teknologisk innovation: Vi investerer kontinuerligt i udvikling af vores cloud-baserede logistikplatform for at sikre, at vi tilbyder de mest avancerede og effektive løsninger til vores kunder. Denne tilgang sikrer, at vi konstant er i forkant med de nyeste teknologiske fremskridt.

2.
Direkte kundeengagement: Ved at fokusere på direkte salg og opsøgende salgsindsatser skaber vi stærke relationer til vores kunder på alle niveauer, fra operationelle teams til strategiske beslutningstagere og C-level ledere. Dette tillader os at forstå og imødekomme deres specifikke behov mere præcist.

3.
Organisk vækst: Vi prioriterer organisk vækst frem for betalt markedsføring for at holde vores omkostninger nede. Dette giver os mulighed for at geninvestere vores ressourcer i produktudvikling og kundeservice, hvilket understøtter en sund finansiel struktur og bæredygtig udvikling.

4.
Målrettet markedsposition: Vores strategi omfatter også en stærk fokusering på nøgleindustrier som detailhandel, produktion og e-handel. Ved at specialisere os inden for disse sektorer, kan vi tilbyde mere skræddersyede løsninger, der direkte adresserer branchernes unikke udfordringer og behov.

Vision

Vores vision i SHIP365 er at revolutionere logistikbranchen ved at tilbyde innovative og bæredygtige cloud-baserede løsninger, der optimerer forsyningskæder globalt. Vi stræber efter at blive anerkendt som førende inden for teknologidrevet logistik med en særlig fokus på kundetilpasning og effektivitet.

Målsætninger:
- Brancheførende innovation: Vi vil fortsætte med at investere i forskning og udvikling for at forblive i forkant med de nyeste teknologier, der kan transformere logistiske processer.

- Bæredygtig vækst: Vores mål er at vokse organisk og bæredygtigt, mens vi opretholder en stærk økonomisk og miljømæssig ansvarlighed.

- Global rækkevidde: Vi ønsker at udvide vores tilstedeværelse internationalt og blive en betroet partner for virksomheder rundt om i verden.

Fremtidige Udsigter:
Vi ser en fremtid, hvor SHIP365 er synonym med avancerede logistikløsninger, der ikke alene møder, men forudser kundens behov og udfordringer. Vores mål er at anvende vores teknologi til at skabe mere værdi og effektivitet i hver led af forsyningskæden.

Ideel køber

Den ideelle køber til SHIP365 ApS er en person med en stærk baggrund inden for salg og forretningsudvikling, som besidder evnen til strategisk at udvide virksomhedens markedsandele inden for logistikbranchen. Denne køber skal have erfaring med at lede salgsinitiativer og drive forretningsvækst, og være i stand til at udnytte et omfattende netværk inden for de industrier, vi opererer i, herunder detail, produktion og e-handel.

Vigtige kvalifikationer og færdigheder:

Ekspert i salgsstrategier: Dyb forståelse for udvikling og eksekvering af effektive salgsstrategier, der kan introducere vores avancerede logistikløsninger til nye markeder og kundesegmenter.

Erfaren forretningsudvikler: Demonstreret evne til at identificere og realisere nye forretningsmuligheder, der sikrer langsigtet vækst og stabilitet for virksomheden.

Stærkt professionelt netværk: Vedkommende skal have etableret et omfattende netværk inden for relevante industrier, som kan anvendes til at styrke SHIP365’s markedsposition og kundebase.

Iværksætter mindset og teamopbygning: Besidder en naturlig evne til at tænke innovativt og udvikle nye tilgange til at forbedre salgsprocesser og forretningsstrategier. Er dygtig til at motivere teams og fremme en kultur af innovation og kontinuerlig forbedring, som er essentiel for at nå og overgå salgs- og forretningsmål effektivt. Har også dokumenteret erfaring med at opbygge og lede et salgsteam, hvilket inkluderer evnen til på sigt at rekruttere, træne og udvikle top-talenter indenfor salg. Dette vil være afgørende for at sikre bæredygtig vækst og udvidelse af virksomhedens rækkevidde.

Den ideelle partner skal være klar til at investere tid og ressourcer i at føre SHIP365 fremad med en klar vision om at integrere innovative teknologier og skabe mærkbare forbedringer i hele logistikkæden.

Opstartshjælp

Når en ny partner træder ind i SHIP365, vil vores CEO & Founder tilbyde omfattende støtte for at sikre en effektiv integration i virksomheden. Denne støtte er afgørende for at garantere, at den nye partner er fuldt forberedt til at bidrage til og drive vores fælles mål og visioner fremad.

Støttens omfang inkluderer:

Personlig onboarding:
CEO & Founder vil personligt introducere den nye partner til alle vigtige aspekter af virksomheden. Dette dækker en grundig gennemgang af vores operationelle processer, teknologiplatforme, og strategiske mål.

Løbende tilgængelighed:
I en indledende periode vil CEO & Founder være tilgængelig for løbende support via telefon og e-mail, hvilket sikrer, at den nye partner har adgang til vejledning og rådgivning efter behov.

Fokuseret træning:
Der vil blive organiseret specifikke træningssessioner for at styrke den nye partners forståelse og færdigheder i nøgleområder såsom strategiudvikling, kundehåndtering og produktinnovation.

Forbindelsesopbygning:
CEO & Founder vil aktivt arbejde på at koble den nye partner med vigtige industrielle aktører, kunder og interne teams, der kan berige partnerskabet og facilitere en hurtig integration i virksomhedens netværk.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
350.000 DKK
Finansiering løbetid:
24 måneder
Finansiering renter:
10 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
795

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
38544

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
25-09-2024
Udbudspris 695.000 DKK