Salg af SEO-optimeret sundheds- og fitnessblog med BMI-, kalorie- og vandindtagsberegnere.

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Dinperformance.dk

Drømmer du om at eje en veletableret sunhed&fitness blog, med mulighed for at tilbyde brugeren BMI, kalorie, væskeindtages beregner, køb af e-bøger på siden, masser af information omkring sundhed, træning og kost + En månedlig trafik der stiger måned efter måned, grundet efterspørgelse på en hurtig beregning af brugeren BMI eller kalorieindtag. Så er Dinperformance.dk til salg! Denne hjemmeside er designet til at tiltrække trafik med fokus på sundhed og fitness, som er et meget populært emne i Danmark. Siden har et kæmpe potentiale i at trække trafik som vil gavne sidens indkomst som en affiliate side på sigt. Og eller køb af e-bøger eller andre programmer.

Økonomiske nøgletal

Da dinperformance.dk er en nyopstartet virksomhed, har vi endnu ingen økonomiske nøgletal at fremvise. Vi fokuserer i stedet på at bygge et solidt fundament og maksimer antallet af trafik til siden.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Hjemmesiden tilbyder brug af BMI, kalorie og væskeindtages beregner + masser af information omkring sundhed, kost, motion og fitness. Siden hjælper brugeren med sundhed, motion og kost, hvor BMI beregneren er et populært emne.

Markedsføringskanaler

Siden er grundigt opbyggede af SEO.

Omkostninger

Hjemmesiden har et enkelt plugin tilknyttet på i WordPress systemet som koster 273,28 kr pr. år. - Derudover domæne og hosting af siden.

Markedet

Siden opererer i sundheds- og fitnessbranchen, som er en branche med masser af konkurrence, men også masser af muligheder for vækst og innovation. Denne sektor oplever konstant efterspørgsel efter kvalitetsrådgivning og personlige løsninger, der kan hjælpe folk med at opnå deres sundheds- og fitnessmål.

Strategi

Stort fokus på SEO-optimerer af hjemmesiden.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
620

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
38408

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
14-07-2024
Udbudspris 9.995 DKK