Partner søges til markedsføring via influencers og SoMe

Sølyst Strandpark, Nivå
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Mingo ApS søger partner til viderudvikling af virksomheder, herunder vækst.

Vi søger en partner til, at gå med i virksomheden. Grundet barsel har den nuværende ejer ikke haft mulighed på, at fokusere på den det sidste år. Dog er der nu etableret flere gode kundeforhold, samt etableret en bestyrelse bestående af folk fra dansk erhvervsliv der kan være med til at skabe vækst, innovation og nytænkning både i virksomheden men ikke mindst i branchen.
Virksomheden tilbyder løsninger indenfor salg og marketing via mini influencere, samt SoMe. Enten via en App der er udviklet, men også via skræddersyet løsninger til KAM kunder. Der er planlagt, at øge virksomhedens aktiviteter med bl.a PPC, SEO, video/grafik, webdesign og udvikling, samt salg- og marketing da flere af vores kunder efterspørger dette.

Regnskab

Afkastningsgrad
0%
Soliditetsgrad
-720%
Likviditetsgrad
21%

Økonomiske nøgletal

Da 2023 er brugt på, at viderudvikle virksomhedens app og software, samt ejeren har været på barsel har der ikke været indtjening af betydning. Der har været sagt nej til flere kunder, der har henvendt sig. Dog er dialogen fortsat med alle firmaets kunder, så de er klar til at fortsætte.

Produktet

Mingo App er en platform, hvor virksomheder kan opnå effektiv markedsføring via influencers. Platformen er for alle slags virksomheder, og tilbyder engagerede og dygtige influencers, der elsker at vise produkter og fortæle om dem.
Som marketingredskab har micro influencere en større effekt end de traditionelle influencere / bloggere, fordi 92% af forbrugerne stoler mere på mikro influencers, end andre former for digital markedsføring. Folk husker ikke sponsorerede billeder fra kendte, de husker anbefalinger fra folk de stoler på. Mikro influencers har en stærkere relation til sine følgere. Derfor reagerer flere procent af deres følgere på opslagene. Dette gør det nemt nemt at ramme den præcise målgruppe ved brug af lokale influencers. Mingo´s model er, at det skal være nemt og overskueligt for kunden, at få håndteret deres kampagne. Vi styrer det hele og rapporterer til kunderne hver måned. Med den bedste software i branchen, som der er brugt 5 år på at udvikle, har vi adgang til influencernes data, og vi sikrer derfor, at Mingo influencers har ægte relevante følgere. Det koster kun fra 5.500 kr. pr. måned at være en del af Mingo. Det er en pris, som er langt under alle vores konkurrenter i branchen.

Vi tilbyder køb af min 10 og max 45 % af selskabets anparter. Det er samtidig et krav, at du tager aktiv del i selskabets drift, ledelse, samt dagligdag.

Grunden ansættelse af sælger kommer der mellem 2-5 kunder om dagen, så derfor mangler vi virkelig en partner.


Markedsføringskanaler

Virksomheden markedsføre sig via SEO, sociale medier, samt egen sælger.
Virksomheden har gode anmeldelser på trustpilot, ligesom at vi har flotte udtalelser fra kunder og samarbejdspartnere.
Ud over dette har selskabet tilknyttet et professionel advisory board bestående af folk med erfaring fra Dansk og internationalt erhvervsliv, som hjælper til med at udvikle virksomheden, samt skabe vækst og fremgang.

Marketing til Newbuss foregår via denne strategi:
Et stærkt salgsteam der via telemarketing, samt opsøgende salg kontakter kundeemnerne. Samarbejde med eksterne salgskanaler og eksperter. Awearnes via sociale medier.

Marketing til nye influenser foregår via denne strategi:
Platforme: IG, SEO, offline, FB, influencer marketing, Website
Konkret til hver platform:
Instagram:
IG STORY ADD: https://www.youtube.com/watch?v=-cxdGADw9UE
Sponsoreret post: App release teaser (Vise design mm igennem en video fra videohive)
SEO:
Meta tekster og keywords skal findes til influencer delen
“Hvordan bliver jeg influencer?” - Keywords kan også nemt fittes ind til “Hvordan bliver jeg influencer hos Inmix?”
Offline:
Mere fremtidsorienteret (messer, oplæg mm.)
Flyers til influencers.
IRL kort på længere sigt.
FB:
Reklamefilm (Vise processen på en fed måde, 60 sek) – Kaki Prod.
Målgruppe= Folk i alderen 16-26, som har fokus på mad, og sociale medier.
Influencer marketing:
Reklamefilm for nye influensere.
VIP influenser der tiltrækker nye.
Website
Artikler, som kan lancere på bureaubiz og markedsføring.dk -

Omkostninger

Det er ikke de store omkostninger, der er forbundet med virksomhedens drift. Der er i 2023 investeret i opdatering af virksomhedens app og software for 300.000 kr.
For at håndtere virksomhedens kraftige vækst skal der der efter nogle måneder ansættes en deltidsmedarbejder, dog varetager ejeren i dag alle arbejdsopgaver. F.eks. en studerende til at yde support overfor kunder til kampagner, og hjælp til strukturering af virksomhedens forretningsprocesser, herunder vedligeholder og implementer nye tiltag.

Aktiver

Virksomheden har før været drevet fra egne lokaler i Aalborg, men efter der kom ny køber til har det været drevet via kontor i dennes hjem.
Der er dog en aftale med et kontor til indflytning så snart, at en ny eventuel partner indtræder i den daglige ledelse.

Virksomhedens historie

Mingo ApS blev stiftet i 2019 af et større web / marketingsbureau i København. Virksomhedens ejer solgte 25 % til et nordjysk investeringsselskab, der arbejdede på at udvikle denne og skabe en bedre tilgang til kunder, samt ny kapital. I 2022 blev den solgt til Futorn Consulting, der brugte halvandet år på at opdaterer virksomhedens app.
Da ejeren har været på barsel og skal i gang igen, søger hun en passende partner der ønsker, at købe sig ind i virksomheden.

Markedet

Influencer marketing er en kommunikationsdisciplin, der beror på det autentiske match mellem brand og influent. Vi går til opgaven med et strategisk fokus, og sammen tilrettelægger vi målet for kampagnen, så vi sikrer, at der sammenhæng mellem forventninger, influent og platforme. Konkurrencen består af spillere på annoncemarkedet, som f.eks. aviser og internetmedier. Da Bingo både er billigere, og rammer den konkrete målgruppe skaber vi en mere lønsom marketingkampagne for virksomhederne.
Der er få seriøse spillere på markedet, og her differancierer Mingo sig ved at have tilknyttet folk med en stor erfaring på området, samt professionelle erhvervsfolk der er med til at udvikle virksomheden.

Svagheder/udfordringer

Svaghederne er, at der stadig er manglende kendskab blandt danske virksomheder til influenser marketing.

Stærke sider

Vores styrker er, at vi er de eneste der har udviklet en app og et system der gør det let og gennemskueligt for vores kunder, at følge kampagnen og give dem indblik i dens resultater.
Ud over dette samarbejder benytter vi eksterne salgsvirksomheder der giver os adgang til nye kunder meget hurtigere end vores konkurrenter.

Strategi

Vores strategi er , at arbejde professionelt med vores kunderelationer via allokeret personlig betjening til vigtige kunder og influencers. Standard personlig betjening og medskabelse af kampagnen. Forskellige kundesegmenter kan give os en variation i indtægtsstrømme.
Indflydelse
- Størrelse af virksomheden
- Valg af prisstrategi : Abonnement, up-front eller pr. Billede.
- Feature på siden
- Type af branche
- Virksomheden vil fx kun have platin og diamant influencers.
- Dynamisk prissætning: Fx kunne det være dyre for en iskiosk at købe sig ind på ideen, hvis det var sommer? 4000 IQ.
- Kompleksitet af produktet.
Vores nøgleressourcer bygger på de menneskelige relationer igennem salg, og netværk. Nøgleaktiviteterne er,
- Markedsføring
- Aktivering af influencers
- Hele tiden nye tilbud
- Følge med nye trends.


Ideel køber

Den ideelle køber er en person, der har erfaring med marketing herunder SoMe og har det nødvendige kendskab til influenser marketing. Da personen skal deltage aktivt i den daglige drift, ser vi gerne at personen har erfaring med at være selvstændig i en nystartet virksomhed, eller har den rette erfaring via job eller uddannelse.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
938

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
37194

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
27-07-2024
Udbudspris 250.000 DKK