Webshop med brandunivers

Roarsvej, Frederiksberg
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce
Smykke webshop med tilhørende brandunivers

HAKUNA Copenhagen er et unikt smykkebrand, der kombinerer skandinavisk design og tidløs æstetik med tilgængelige priser, så dine kunder kan træde ind i et premium univers uden at sprænge budgettet. Med et fuldt integreret website, komplet med annonce-setup og optimeret til salg, får du en plug-and-play-løsning, der kan generere omsætning fra dag ét. Varelageret og alle produkt- og livsstilsbilleder følger med, hvilket gør det nemt at fortsætte eller udvide sortimentet. Ideelt for en køber, der ønsker at skalere en eksisterende forretning eller springe direkte ind i e-commerce-verdenen med et brand, der er klar til vækst.

Økonomiske nøgletal

HAKUNA Copenhagen har været i en vedligeholdelsestilstand de seneste år med minimal drift og få løbende ordrer. Der har ikke været investeringer i markedsføring eller annoncering, hvilket betyder, at salgspotentialet ikke er udnyttet. De indkomne ordrer har dækket de små driftsomkostninger, som webshoppen har, men omsætningen har ikke været tilstrækkelig til at skabe overskud. Det positive er, at der er en fuldt fungerende webshop og et brand klar til opskalering med de rette ressourcer. Dette skaber en oplagt mulighed for en ny ejer, der kan udnytte det uforløste potentiale og bringe HAKUNA til den succes, det fortjener.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

HAKUNA Copenhagen tilbyder tidløse, skandinaviske smykker, der kombinerer feminin elegance med enkelhed. Smykkerne er designet til at kunne stackes og passer til både unge og ældre, i både guld og sølv med ægte belægninger, godkendt af ædelmetalkontrollen i 2024. Brandet skiller sig ud ved at præsentere en premium oplevelse gennem et gennemført visuelt univers og webshop, men til overkommelige priser. HAKUNA gør premium design tilgængeligt.

Markedsføringskanaler

I øjeblikket har HAKUNA begrænset synlighed, da der ikke investeres i markedsføring. Tidligere har virksomheden primært markedsført sig online via Meta-annoncering og et stærkt fokus på SEO. Websitet er hurtigt og brugervenligt, med en SEO-score på 92/100 og en page quality på 90%, hvilket gør det optimalt for organiske søgninger. Kunderne køber direkte via hjemmesiden og har historisk set primært fundet os gennem de sociale medier. Vi er ikke repræsenteret på andre platforme.

Omkostninger

HAKUNA Copenhagen har minimale faste omkostninger, hvilket gør driften enkel og overskuelig. De faste udgifter inkluderer vedligeholdelse af en Shopify-webshop, omkostninger til domænenavn samt et årligt regnskab. Der er hverken lønomkostninger eller husleje, da alt kan drives online. Disse lave faste omkostninger giver fleksibilitet og gør det muligt for en ny ejer at investere i vækst og markedsføring uden at være tynget af store faste udgifter fra starten.

Shopsystem

Aktiver

HAKUNA Copenhagen har et betydeligt varelager af smykker, som udgør en central del af virksomhedens aktiver. Derudover inkluderer aktiverne emballagemateriale som smykkeposer og forsendelsesmaterialer samt salgsmaterialer i form af små flyers til branding. Alt er nemt at flytte og integrere i nye lokaler, hvilket gør overdragelsen enkel for en ny ejer.

Varelager på 90.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 10.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

HAKUNA Copenhagen blev skabt ud fra ønsket om at drive en skalerbar forretning, der altid kunne holde åben. Med erfaring fra en timebaseret forretning drømte vi om et produkt, der kunne vokse uafhængigt af arbejdstimer. Smykkerne blev nøje udvalgt på baggrund af både personlige præferencer og en dyb markedsforståelse. Vi har altid troet på potentialet og ønsket at skabe en premium oplevelse, hvor luksus er tilgængelig for alle. Navnet "HAKUNA" blev valgt, fordi det fremkalder positive minder og følelser — et ord, der er universelt genkendeligt, og som alle har sagt på et tidspunkt i deres liv. I de seneste fire år har HAKUNA eksisteret som et passioneret projekt, men vi må erkende, at vores fokus og tid ligger et andet sted. Derfor ønsker vi, at brandet får en ny ejer, der kan give det den opmærksomhed og kærlighed, som vi ved, det fortjener.

Markedet

HAKUNA opererer på det danske smykkemarked, som er præget af en stor interesse for kvalitetsdesign og æstetik til overkommelige priser. Danske forbrugere er kendt for deres købekraft og præference for skandinavisk design, som matcher HAKUNA’s stil og værdier. Markedet er konkurrencepræget med brands som Månesten og Pico, men HAKUNA differentierer sig ved at tilbyde en luksuriøs oplevelse til en tilgængelig pris. Selvom fokus er på Danmark, er shoppen åben for resten af verden, hvilket giver mulighed for vækst på de internationale markeder, hvor efterspørgslen efter skandinavisk design er stigende.

Svagheder/udfordringer

HAKUNA Copenhagen opererer i et marked med høj konkurrence, hvor mange aktører tilbyder smykker til overkommelige priser. For at skille sig ud og øge sin markedsandel er det nødvendigt at investere i markedsføring og øge synligheden af brandet. Rammerne for HAKUNA er allerede skabt, men der kræves en indsats for at styrke kendskabet og opbygge en stærkere online tilstedeværelse.

Stærke sider

Vi har allerede fremhævet de mange fordele ved HAKUNA Copenhagen, så vi vil undgå at gentage os selv. Kort sagt er HAKUNA et brand, der er let at overtage og bygge videre på. Det stærke fundament og den eksisterende brandopbygning gør det nemt for en ny ejer at skalere forretningen ved at øge markedsføringsindsatsen.

Ideel køber

Den perfekte køber til HAKUNA Copenhagen kan være en person, der ønsker at springe hurtigt ind i e-commerce uden selv at skulle bygge en webshop fra bunden. Med vores hjælp til overdragelse af shoppen er det en ideel mulighed for en nybegynder i branchen. Alternativt kan det være en eksisterende forretning, der ønsker at integrere HAKUNA's varelager i deres nuværende sortiment. Endelig kunne det også være en køber, der ser værdi i HAKUNA’s visuelle univers, men ønsker at tilføje deres egne produkter til sitet. Uanset hvilken profil køberen har, er HAKUNA klar til at levere et solidt fundament og let drift, der kan bygges videre på.

Opstartshjælp

Vi ønsker at sikre, at overdragelsen af HAKUNA Copenhagen bliver så glidende som muligt, og derfor står vi til rådighed for alt den opstartshjælp, der måtte være behov for. Vi tilbyder intensiv støtte i den første måned, hvor vi vil sørge for oplæring i både produktkendskab og driften af webshoppen. Skulle der være behov for yderligere hjælp, kan vi også fortsætte med støtte via telefon og mail, alt sammen inkluderet som en del af købet. Vi er her for at hjælpe dig godt på vej.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
201

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
38693

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
25-10-2024
Udbudspris 130.000 DKK