Luksuriøs paraplywebshop med stærkt brand sælges

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Stort uforløst potientiale

Omsat for +100.000 de første 3 måneder.

Monarch Copenhagen er en ny men veletableret webshop inden for fashion accessories, der har specialiseret sig i stilfuldt, nordisk design af paraplyer. Webshoppen er ideel for en iværksætter eller en virksomhed, der ønsker at få adgang til et højmargin produkt samt et marked for eksklusive modevarer med en loyal kundebase. Med et stærkt brand og god trafik er Monarch Copenhagen klar til at blive videreudviklet af en ny ejer.

Hvorfor skal du købe Monarc Copenhagen?
Monarc Copenhagen har siden sin opstart i juli 2024 formået at skabe en stærkt brandfortælling, som tiltrækker kvalitetsbevidste kunder, der er på udkig efter tidløst design. MC fokuserer på stærke og robuste paraplyer som du kan bruge igen og igen uden de går i stykker.

Det har fra begyndelsen været planen nemt at kunne udvide sortimentet med andre luksuriøse produktkategorier så som kufferter, tasker, smykker m.m.

Webshoppen er bygget på en solid Shopify-platform, der er nem at administrere og har alle de nødvendige integrationer for at sikre en problemfri drift, herunder lager- og fragtstyring, betalingsløsninger og kundeservice.

Webshoppen er bygget på høj profitmargin og lave driftomkostninger. Alle produkter har en margin på 80% eller højere. Vores gennesnitlige ordreværdi ligger på omkring 550 kr. Returprocenter er mindre end 2% hvilket afspejler at vi har ramt rigtigt med produktet/produkterne. Shoppen har tjent penge fra dag ét.

OVERTAGELSE:
For at sikre en problemfri overdragelse vil jeg stå til rådighed med hjælp og rådgivning i op til 4 måneder. Derudover er du altid velkommen til at kontakte mig for spørgsmål, strategisk vejledning og sparring fremadrettet.

Jeg sælger webshoppen for at fokusere på andre projekter jeg er involveret i.

Økonomiske nøgletal

Omsætning totalt: 105.822 kr. inkl. moms.

Dækningsgrad på omkring 85%.

Konverteringsrate i oktober 2024 på 1,27 %.

CAC i 2024: 243 kr.

Returrate på kun 1,23% (163 ordre, 2 returordre)

Gennemsnitlig kurvstørrelse på 517 kr.

Virksomhedens produkter har
- meget høje dækningsgrader, muliggjort af egen import (har flere leverandører/producenter som kan leverer samme produkt) og salg direkte til forbruger - udenom forhandlere.
- et kæmpe potentiale med en høj indtjening for den rette køber med vilje til at arbejde for konceptet. Jeg kører stadig med producentbilleder, så der ligger en kæmpe upside i at få lavet egne produktbilleder og materialer, men husk på at shoppen har genereret 100.000+ på det materiale som ligger på shoppen nu, potientialet er derfor uendeligt meget større end det jeg har drevet det til. Dertil sælges der p.t kun i Danmark.

Du vil forholdsvist nemt kunne skabe en bedre performance hvis du er god til content creation.

Produktet

Vi tilbyder kvalitetsparaplyer i forskellige designs til ham & hende. De fleste i unisex designs. Jeg har heletiden forsøgt at tilføre flere og flere modeller hvilket er nemt med de mange producenter som findes. Vi tilbyder alt fra foldeparaplyer til større golf paraplyer. Alle nuværende produkter har en margin på min 80% og dermed meget profitable.

Vi kører med tilfredshedsgaranti, og har aldrig modtaget noget retur.

Det har fra begyndelsen været planen nemt at kunne udvide sortimentet med andre luksuriøse produktkategorier så som kufferter, tasker, smykker m.m.

Markedsføringskanaler

Webshopen sælger p.t udelukkende via annoncering på META (Facebook og Instagram).
Vi har opbygget et godt ry og vi får også en del salg fra anbefalinger. Første større B2B henvendelser er også begyndt at komme ind.
P.t bruges der ca. 300 kr i daglig annoncering der samlet kører ROAS 3,4. Jeg tester stadig meget af. Igen kan dette bliver endnu bedre ved at investerer i eget content, video og samarbejde med content creators/UGC som jeg ikke er kommet til endnu.

Dertil har vi også et affiliate program hos Partner-Ads, med en enkelt ordre siden opstart.

Vi har egen Instagram, Facebook side, Tiktok og nyhedsbrev.


Omkostninger

Omkostningen per år begrænser sig til hosting af shoppen hhv. betaling af løbende omk. til domæne, betalingsgateway flatpay, Shipmondo fragt-løsning. Dertil omk. til pakkematerialer - De nævnte årlige årlige omk. beløber sig til ca. kr. 5.000.

Varelager på 10.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Vores rejse med webshoppen og brandes begyndte med, et mål om at skabe et kvalitetsbrand inden for holdbare paraplyer, et produkt der kan sælges året rundt. Vores fokus har derfor været at source de produkter som kunne danne væksten til en start inden vi for alvor begynder at lave "egne produceret varer". Vi køber p.t varer fra asien, men er ikke nået til at få dem produceret med eget logo. Dog modtager vi ingen negative henvendelser på dette.

500 paraplyer med eget logo i lækre kasser med logo koster ca 3000$ at få hjem. Dette er next step.

Dette projekt rummer et enormt potentiale. Med dedikation og den rette indsats, herunder nye fragtaftaler (kører blot Shipmondos til 48 kr pr pakke) og optimering af indkøb. Dette er en unik chance for at bygge videre på et fundament, der allerede har vist sin styrke og sit potentiale.

Markedet

Markedet er p.t alle kvalitetsbevidste danskere som ønsker sig en premium paraply.. Der holder..
50% mænd - 50% kvinder. Markedet er fordelt til de danske storbyer med en hovedvægt på København og århus. Målgruppen er alle kvalitetsbevidste men størstedelen af kundeklietellet er pt 25+ (gennemsnitsalderen er nok omkring de 40)

Svagheder/udfordringer

En svaghed p.t er at jeg kun har brugt leverandørbilleder. Det er lige nu den største udfordring, derfor skal der fokuseres på at skabe egne billeder og storytelling samt content creation/UGC i samarbejde med de rette creators.

Mere fokus på emailmarketing og flows (Google er jeg slet ikke begyndt på)

Produktion af varer med eget logo/branding. (p.t bliver alt pakket super elegant ind i silkepapir og bobleplast samt i bæredygtige forsendelsesposer + klistermærker med logo).

Stærke sider

En stærk Shopify webshop som konverterer hver dag uden henvendelser, et godt og simpelt META setup som fungerer.

Stærk brandfortælling kunderne køber ind i.

Gode produkter og kategorier som er nemme at udvide. Eksempelvis med kufferter, tasker, smykker.

Strategi

Det tilkommer en ny ejer at sætte planerne for fremtiden. Vores var:
- at være tilstede online og være first of mind ved køb af kvalitetsparaplyer
- at skabe et brand indenfor et livsstilprodukt som kan sælges året rundt
- at skabe en platform der kan eksporteres til mange flere markeder

Vision

Monarch Copenhagen blev grundlagt med en vision om at skabe elegante og holdbare paraplyer & tilbehør til den aktiv rejsende, som kombinerer skandinavisk design med avanceret funktionalitet. Vi stræber efter at bringe nyt liv til klassiske paraplyer ved at introducere innovative materialer og smarte løsninger.

Ideel køber

Den ideelle køber vil være dig, som har styr på markedsføring og ved hvordan du skal opsætte køre annoncer på Meta. Du behøver ikke nødvendigvis stor erfaring med e-handel, da virksomheden allerede har et velbygget Shopify-setup med fuld integration til marketingplatforme som Klaviyo. En grundlæggende forståelse af sociale medier og digital markedsføring vil dog være en fordel, da virksomheden primært drives via Instagram og Facebook-annoncering.

Opstartshjælp

Ved overdragelse af monarchcopenhagen.dk tilbyder jeg opstartshjælp for at sikre en glidende overgang til den nye ejer. Jeg vil stå til rådighed på både telefon og mail i op til 3 måneder efter salget for at besvare spørgsmål og vejlede om drift, markedsføring og de daglige operationer i virksomheden. Dette inkluderer hjælp til at forstå Shopify-platformen, de kørende Facebook- og Instagram-annoncer, samt hvordan man bedst håndterer lagerstyring og kundeinteraktioner.

Opstartshjælpen er en del af købesummen, og der vil ikke være behov for yderligere betaling. Jeg kan også hjælpe med at introducere den nye ejer til leverandører/producenter/B2B henvendelser som virksomheden allerede har dialog med, for at sikre, at disse potentielle aftaler videreføres. Formålet er at give køberen al den støtte, der er nødvendig for at sikre succes og fortsat vækst i virksomheden.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
240

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
38661

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
15-10-2024
Udbudspris 150.000 DKK