Dropshipping plakatwebshop med stort sortiment

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce
Dansk dropshipping plakatwebshop med et stort sortiment og hurtig leveringstid

Newposters.dk er en moderne dropshipping webshop, specialiseret i salg af plakater. Med et bredt udvalg af mange forskellige designs fordelt på flere forskellige kategorier, er der rig mulighed for at udvide sortimentet yderligere – kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan designes og omdannes til plakater.

Webshoppen samarbejder med en dansk dropshipping-leverandør, som håndterer hele processen fra tryk til pakning og forsendelse direkte til slutkunden. Dette betyder, at du undgår besværet med lagerstyring, logistik og distribution, hvilket frigør tid til at fokusere på markedsføring og udvikling af både nye plakater og shoppen som helhed.

Leverandøren tilbyder hurtig leveringstider på 2-4 dage, hvilket matcher de fleste konkurrenter i branchen. Med en bruttoavance på over 50% per solgt plakat, er der et solidt grundlag for en sund forretning. Potentielt kan fortjenesten øges yderligere ved at tilbyde tilbehør såsom rammer, hvilket skaber en attraktiv bundlinje – afhængigt af, hvor effektivt og omkostningseffektivt kunder tiltrækkes gennem markedsføring.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Shoppen er helt ny og har endnu ikke genereret omsætning, men den er fuldt opsat og klar til drift og markedsføring. Med den rette markedsføringsstrategi er der et betydeligt potentiale for at skabe en rentabel forretning. Avancen pr. plakat ligger på over 50%, baseret på de nuværende størrelser og leverandørens priser, hvilket skaber et solidt grundlag for indtjening. Ved at kombinere plakatsalget med f.eks. rammer kan du yderligere øge fortjenesten pr. salg og dermed skabe en endnu mere profitabel forretning.

Shoppen sælges grundet fokus på andre forretninger.

Produktet

Plakaterne kan nemt designes af dig selv, helt gratis, eller du kan hyre en designer til at skabe dem, hvis du ikke har erfaring med design. Uanset hvad er det både billigt og enkelt at udvide sortimentet, så du hurtigt kan opbygge en webshop med et bredt udvalg af plakater.

I øjeblikket findes der flere forskellige kategorier på shoppen, men hvis du foretrækker det, kan du nemt reducere antallet af kategorier og i stedet fokusere på en specifik niche eller et mindre antal nicher.

Markedsføringskanaler

Facebook og Instagram annoncering


Google annoncering


Influencer marketing


Affiliate marketing


SEO (søgemaskineoptimering)

Omkostninger

Shopify - 39 usd / måneden

Domæne/hosting - cirka 100 kr. årligt - der er blevet betalt for første år.


Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
571

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
38618

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
26-09-2024
Udbudspris 9.500 DKK