Erotik.dk og Dildo.dk til salg – Enestående Forretningsmulighed!

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Exact match domæner I en voksende branche

Erotik.dk og Dildo.dk til salg – To af Danmarks topdomæner inden for erotisk og sexlegetøj!

Få muligheden for at overtage veletablerede og højt rangerende domæner med et enormt vækstpotentiale. Klar til e-handel med eksisterende kundebase og mulighed for ekspansion. Perfekt for iværksættere eller investorer, der ønsker at udnytte et voksende marked.

Dildo.dk er i dag etableret som en webshop og Erotik.dk er opsat som en WordPress-baseret affiliate platform.

Kontakt os i dag for mere info mv.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Da vi arbejder på projekter i andre brancher, får siderne desværre begrænset opmærksomhed og det ses i tallene. Der er pt. en organisk omsætning på tværs af de to platforme på ca. 70 - 80.000 kr. årligt. hvoraf ca. halvdelen udgør bundlinjen.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Dildo.dk tilbyder et bredt udvalg af sexlegetøj og erotiske produkter, der henvender sig til alle, der ønsker at udforske og forbedre deres intime liv. Sortimentet omfatter alt fra klassiske dildoer, vibratorer og onaniprodukter til mere avancerede sexlegetøj, lingeri og nydelsesfremmende tilbehør. Dildo.dk er opbygget i Shopify med leverandør i Spanien vi dropshiping.

Erotik.dk er opsat som en WordPress-baseret affiliate platform, der fokuserer på at forbinde brugere med et stort udvalg af erotiske produkter og sexlegetøj via samarbejdspartnere. Platformen tilbyder informativt indhold og produktanbefalinger, hvor besøgende kan finde links til eksterne forhandlere, som håndterer købsprocessen. Som en affiliate side genererer Erotik.dk indtægter ved at henvise kunder til disse forhandlere, hvilket giver en simpel og effektiv forretningsmodel uden at skulle håndtere lager, logistik eller kundeservice direkte.

Der er en oplagt mulighed for at udvikle Erotik.dk og Dildo.dk til to selvstændige, stærke e-handelsplatforme med exact match domæner og eget varelager. Begge domæner har en høj genkendelighed og troværdighed inden for deres respektive nichemarkeder, hvilket skaber et solidt fundament for succes. Ved at integrere et fuldt lager- og logistiksystem kan du sikre direkte kontrol over produktkvalitet, forsendelse og kundeservice, hvilket vil styrke brandets position yderligere og øge fortjenesten. Med disse domæner har du mulighed for at opbygge to markedsledende platforme inden for erotik og sexlegetøj. Der er ca. 6.4 søgninger alene på dildo hver måned og 7.9 søgninger på erotik hver måned.

Domænerne har eksisteret siden 1997 og 1999 og været aktive i årene. Tidligere har Erotik.dk været en stor webshoppen med høj omsætning. Grundet indholdet, historik og online tilstedeværelse i alle årene for begge domæner/shop/blog er potentialet meget stort for optimering og hurtige resultater SEO mæssigt.

Markedsføringskanaler

SEO mæssigt er mulighederne meget store pga. exact match domæner som kan og vil give en kæmpe fordel. Dog er den del langt fra udnyttet eller optimeret efter potentialet. Derfor ligger der en uforløst stor mulighed her.

Der anvendes ikke betalt annoncering for så vidt angår Erotik.dk eller Dildo.dk - Der er derfor selvsagt igen et stort uudnyttet potentiale her.

Der medfølger Facebook sider for begge sider med ca. samlet 10.000 følgere. De kanaler anvendes heller ikke hverken organisk eller betalt og derfor vil der også her være store muligheder.

Overordnet vil salget kunne boostes enormt ved at udnytte annoncering både organisk og betalt.

Omkostninger

Omkostninger udgør fee til shopify på ca. 2oo kr. pr. mdr. samt lidt hosting mv.

Shopsystem

Aktiver

Dildo.dk og Erotik.dk har ingen fysiske aktiver, men alene imaterielle aktiver.

Markedet

Det online erotiske marked i Danmark er en betydelig og voksende sektor, der har oplevet stigende efterspørgsel i de seneste år. Markedet for sexlegetøj, erotisk udstyr og relaterede produkter har fået et stort løft, ikke mindst på grund af skiftende holdninger til seksualitet, øget åbenhed, samt det stigende fokus på individuel nydelse og velvære.

Markedets størrelse: Det erotiske marked i Danmark udgør en væsentlig del af den globale sexlegetøjsindustri, som forventes at nå over 50 milliarder dollars på verdensplan i 2025. Det danske marked er naturligvis mindre, men er i kraftig vækst med adskillige millioner kroner i årlige omsætning, især drevet af online platforme. Danskerne er kendt for at være åbne og progressive i deres tilgang til seksualitet, hvilket gør Danmark til et af de mere modne markeder i Europa.

Vækst og udvikling:
Stigende online handel: Flere og flere danskere vælger at købe erotiske produkter online frem for i fysiske butikker. Det skyldes både bekvemmelighed, diskretion, og et større udvalg af produkter på nettet.
Øget accept og mainstreaming: Det er blevet mere socialt accepteret at tale åbent om seksualitet, hvilket også afspejler sig i den voksende industri. Tv-serier, film, og populærkultur har hjulpet med at normalisere sexlegetøj og erotik.

Teknologisk innovation: Produkter som app-styret sexlegetøj, smart teknologi og innovativt design har også drevet væksten og tiltrukket nye forbrugere til markedet.
E-handelens fremgang: Mange danske platforme har udviklet sig til stærke online butikker, der tilbyder brugervenlige løsninger, diskret levering og detaljeret produktinformation, hvilket gør køb af erotiske produkter lettere og mere tilgængeligt for kunderne.

Fremtiden for det erotiske marked i Danmark: Med en voksende efterspørgsel og stigende accept af erotiske produkter er markedet forventet at fortsætte med at vokse de kommende år. Forretningsmuligheder inden for denne industri er store, især for virksomheder, der formår at tilpasse sig den teknologiske udvikling og de ændrede forbrugeradfærd.

Svagheder/udfordringer

Afhængighed af SEO og trafik:
Begge domæners succes afhænger stærkt af deres synlighed i søgemaskiner som Google. Hvis de ikke rangerer højt, vil trafikken og dermed omsætningen falde.

Stærke sider

Exact Match-domæner:
Dildo.dk og Erotik.dk er begge stærke, præcise domænenavne, som gør dem nemme at huske og associeres direkte med deres produktkategori. Dette giver dem en naturlig fordel i forhold til SEO og brandgenkendelse.

Høj troværdighed og synlighed:
Begge domæner signalerer tydeligt, hvad hjemmesiderne handler om, hvilket øger tilliden hos kunderne. De bliver ofte anset som autoriteter inden for deres niche, hvilket kan føre til højere klik- og konverteringsrater.

Stort markedspotentiale:
Erotik- og sexlegetøjsmarkedet er i vækst, og efterspørgslen er stigende. Danskerne er generelt åbne over for seksualitet, hvilket gør markedet modent for vækst, især via online handel.

Mulighed for videreudvikling:
Ved at omdanne domænerne til selvstændige webshops med eget lager kan forretningen kontrollere produktkvalitet, leveringstider og kundeservice. Dette vil skabe en mere personlig og direkte kontakt med kunderne, som kan øge loyaliteten og den samlede indtjening.

Godt SEO-potentiale:
Exact match-domæner som Dildo.dk og Erotik.dk har en naturlig fordel i at tiltrække organisk trafik fra søgemaskiner, da kunder søger direkte efter disse nøgleord. Dette kan give domænerne høje placeringer og dermed lavere omkostninger til markedsføring.

Mulighed for produktudvidelse:
Begge sider kan udvide deres sortiment og inkludere flere produktkategorier såsom lingeri, bøger, film og wellness-produkter. Det brede brandnavn på Erotik.dk giver mulighed for at favne hele den erotiske livsstil.

Ideel køber

iværksætter med ild i røven som elsker vækst eller en eksisterende virksomhed som ønsker at udvide sortiment og øge omsætningen og allerede er i markedet for webshops.

Opstartshjælp

Vi hjælper gerne i det omfang der giver mening.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
100.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Finansiering renter:
0 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
205

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
38600

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
18-09-2024
Udbudspris 210.000 DKK