Plug-and-play Webshop med lækkert køkkengear, og potentiale til at blive en rigtig god forretning

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Kom let i gang med at skabe din egen virksomhed med en webshop i en attraktiv branche og med et stort uforløst potentiale

GastroGear.dk er en dansk-ejet webshop, der sælger køkkenudstyr, som opgraderer dine gastronomiske aktiviteter i køkkenet og bag komfuret.

Shoppen blev skabt i 2013, og det hele startede mest som en sjov idé, fordi vi alle tre elsker at nørde i køkkenet og er vilde med alle former for gadgets, elektronisk udstyr og køkkenmaskiner. På shoppen finder man også masser af tips og opskrifter.

Shoppen blev også skabt fordi vi er professionelle online marketingfolk, som laver webshops for andre, og som elsker det, vi laver. Vi synes det var en rigtig god idé at have vores egen shop med nogle fede produkter, som vi skulle sælge online ved hjælp af god SEO og velfungerende Google Ads-kampagner.

MEN vi har ikke tid til at passe shoppen ordentligt, så nu har vi besluttet at sælge den.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

2021/2022/2023
Omsætning: 1.021.597,-/539.713,-/332.681,-
Vareforbrug: 762.507,-/439.220,-/262.870,-
Markedsføring: 171.000,-/85.800,-/48.800,-

Kommentar:
Vi har været nødt til at skrue ned for markedsføringen af shoppen grundet travlhed i vores primære business (marketingbureau) og det ses tydeligt på både omsætning og på årets resultat i shoppen.

Vi har haft både et fysisk lager og en dropshipping-leverandør, hvilket gav god mening ift indtjeningen, da vi startede shoppen, men som er både tungt og dyrt, når vi ikke har tiden til at håndtere det administrative. Det ses også i udgiften til vareforbrug.

Produktet

Shoppen sælger køkkenudstyr til dem, der elsker at eksperimentere i køkkenet – fx anerkendte brands som Fritel, Sekppshult, Victorinox og Yummii Yummii.

Målgruppen er primært mænd 35-60 år og kvinder, der køber gaver til deres kæreste/mand/bror/far.

Shipping af ordrer er automatiseret, og vi har dropshipping-aftaler med stabile leverandører, så arbejdet med at passe shoppen er overskueligt.

Professionelt programmeret i Opencart-shop med god søgefunktion, så der kan søges på brand, kategori, varetype, varenavn og tema (fx gaveidé, udsalg mv.), og optimeret ift hastighed.

Alle produkt- og kategorisider er søgeordsoptimeret, og underbygget af relevante artikler.

Markedsføringskanaler

80% af trafikken til shoppen kommer fra Google Ads, 20% er organisk trafik.
ROAS på Google Ads på mellem 3,7 og 5,21.

Antal ordre og ordreværdi (årligt):
2021/2022/2023
Antal order: 1.825 stk./1.250 stk./673 stk.
Gns ordrestørrelse: 745,-/592,-/670,-

Sign-up til nyhedsbrev via Klaviyo, der dog sjældent er blevet brugt, men der er skabt en mailliste/kundebase med 1.500 personer, som med fordel kan aktiveres.

Omkostninger

Shoppen har ikke sit eget CVR-nummer, men er en del af virksomheden W360.dk, og deler derfor omkostninger som husleje mv. med W360. Det er derfor ikke muligt, at uploade en separat årsrapport for gastrogear.dk. Er der brug for andre økonomiske nøgletal end de oplyste, leverer vi naturligvis gerne det.

Aktiver

Værdien af varelager er ca. kr. 100.000,-. Er du interesseret i at overtage varelager, kan vi aftale en samlet pris for både shop og varelager.

Varelager på 100.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Shoppen blev skabt i 2013, og det hele startede mest som en sjov idé, fordi vi alle tre elsker at nørde i køkkenet og er vilde med alle former for gadgets, elektronisk udstyr og køkkenmaskiner. Som vi dagligt eksperimenterer med derhjemme, når vi griller lækre panini, presser grøn juice eller slår os løs i udekøkkenet.

Den startede også fordi vi er professionelle online marketingfolk, som laver webshops for andre, og som elsker det, vi laver. Vi synes det var en rigtig god idé at have vores egen shop med nogle fede produkter, som vi skulle sælge online ved hjælp af god SEO og velfungerende Google Ads-kampagner. For at gøre det nemt for os selv valgte vi en løsning med drop-shipping, der gør, at vi slipper for selv at have et lager. På shoppen finder man også masser af tips og opskrifter.

MEN vi har ikke tid til at passe shoppen ordentligt, så nu har vi besluttet at sælge den. Så er kundeservice og kommunikation din spidskompetence og trives du med at holde styr på mange detaljer, er gastrogear en oplagt mulighed for dig.

Vi hjælper gerne med at du kommer godt fra start med en online kampagne, der fortæller at der er ny ejer og evt. nye produkter. Du får med andre ord et gennemarbejdet setup, lige til at kaste din kærlighed over.

Stærke sider

Potentialet
Med en lille indsats (fx 2 timer om dagen) vil du kunne skabes en fornuftig forretning. Med en fuldtidsindsats er der ingen tvivl om, at du vil kunne løfte shoppen til helt nye højder.

Ideel køber

Du drømmer om at starte din egen webshop, hvor du har mulighed for at komme nemt fra start og løbende tilføje nye produkter, som du kan se, at der er et marked for.

Du drømmer til gengæld ikke om, at skulle programmere en helt ny shop; det optimale vil derfor være, at overtage en eksisterende shop, som virker fra dag et, så du kan fokusere på markedsføring, kundeservice samt evt. finde nye attraktive produkter, som du kan sælge på shoppen, og få en god forretning ud af.

Opstartshjælp

Vi giver gerne en grundig intro til Opencart, og deler vores erfaringer med dig, også til Google Ads kampagnerne.

Vi hjælper gerne med at du kommer godt fra start med en online kampagne, der fortæller at der er ny ejer og evt. nye produkter.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
398

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
38579

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
10-09-2024
Udbudspris 90.000 DKK