baby webshop med fokus på slyngevugger og søvnprodukter til nyfødte

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Woocommerce
Gem annonce
Patenterede produkter og beskyttet varemærke.

Vi grundlagde Bamocks i 2021 med en passion for at producere og sælge søvnprodukter af allerhøjeste kvalitet til mødre og fædre.

Alle vores produkter er omhyggeligt designet af os, med undtagelse af vuggemotoren. Navnet "Bamocks" er varemærkeregistreret, og vores slyngevugges stativ er patenteret i EU, hvilket sikrer unikke og beskyttede produkter på markedet.

Vi har sikret os domænerne .dk, .de og .com, hvilket giver dig mulighed for at udvide brandet internationalt. Hvis du har mod og erfaring med sociale medier, er der stort potentiale for at ekspandere Bamocks til nye markeder.

Økonomiske nøgletal

Dækningsbidraget på de fleste produkter ligger mellem 70-80%, hvilket sikrer en høj fortjeneste. Vi har opnået lave produktionsomkostninger ved at designe alle vores produkter fra bunden, hvilket giver os en konkurrencemæssig fordel.

Vi har ikke nogen mellemled i produktionsfasen og producerer alle vores produkter direkte hos producenter i Indien og Kina.

Bemærk at det er aktiviteten, der sælges. Det vil sige at gælden vil ikke blive overført til ny ejer.

Produktet

Hos Bamocks tilbyder vi nicheproduk, der appellerer til kvalitets- og miljøbevidste forældre. Vores produkter omfatter:

Slyngevugge: Fremstillet af økologisk bomuld og indeholder mindst 20% overskudsstof, hvilket appellerer til kunder, der ønsker bæredygtige og miljøvenlige løsninger. Vuggen er designet i samarbejde med en dansk designer og testet i Danmark.

Patenteret stativ til slyngevugge: Dette EU-patenterede stativ sikrer en unik markedsposition og beskytter mod kopiering.

Tilbehør til slyngevugger: Vi tilbyder et bredt udvalg af tilbehør, som giver mulighed for yderligere salg og krydssalg til eksisterende kunder.

Dyner og betræk til slyngevugge: Fremstillet af bløde, hypoallergene materialer, er vores dyner og betræk designet specifikt til vores slyngevugger, hvilket giver en perfekt pasform og ekstra komfort for babyer.

Bamocks’ produkter er skabt med fokus på kvalitet, sikkerhed og bæredygtighed, hvilket afspejler vores kerneværdier og er i tråd med voksende markedstrends. Derudover tilbyder produktsortimentet potentiale for yderligere ekspansion på nye markeder, især med vores sikrede .dk, .de og .com domæner.

Markedsføringskanaler

Vi har primært fokuseret på organisk vækst gennem SEO, hvilket har sikret os en stærk tilstedeværelse online uden de store udgifter til betalt annoncering. Vi har anvendt minimal Google Ads og Instagram-annoncering for at understøtte vores marketingstrategi.

På Google er vi allerede på side 2 for søgningen "slyngevugge" og nummer 1 for "vuggemotor," hvilket demonstrerer vores effektivitet og synlighed inden for vores niche. Dette resultat er opnået med hjælp fra et af Danmarks mest anerkendte SEO-firmaer, som har optimeret vores hjemmeside for over 30.000 kr. Denne investering har skabt en solid platform, der stadig har potentiale for yderligere vækst med den rette strategi.

Hjemmesiden er designet elegant og enkelt, så den fremstår til den rigtige målgruppe.

På Trustpilot har vi kun fået 5 stjernede anmeldelser.

Omkostninger

De eneste omkostninger er til domæner, forsikringer og et eksternt lagerhotel, da hele logistikdelen er outsourcet. Dette gør det nemt at drive webshoppen – det er i bund og grund plug and play.

Shopsystem

Aktiver

1. Varelager af slyngevugger, karmbeslag, stativ og tilbehør medfølger til prisen.
2. Patent til stativ
3. Varemærkeregistreret navn giver brand awareness.

Varelager på 190.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Vi grundlagde Bamocks i 2021, men vores officielle lancering fandt først sted i maj 2023. I de to år fra 2021 til 2023 fokuserede vi intensivt på design- og udviklingsfasen for at sikre, at vores produkter lever op til de højeste standarder. Vi ønskede at skabe produkter, der ikke kun er af høj kvalitet, men som også skiller sig ud fra konkurrenterne.

Denne proces har været både krævende og tidskrævende, men vi står nu med et sortiment af virkelig fantastiske produkter. Med de rette kompetencer og en dedikeret indsats er vi overbeviste om, at Bamocks har potentialet til at blive et anerkendt brand inden for søvnprodukter til små børn.

Desværre har vi begrænset tid til at drive webshoppen på grund af vores fuldtidsjob. Derfor søger vi en ny ejer, som kan tage Bamocks til det næste niveau. Den ideelle køber vil have erfaring med sociale medier, herunder Facebook, SEO og Google Ads. I de rette hænder har Bamocks potentiale til at blive en succesfuld forretning.

Markedet

De største konkurrenter på markedet er Moonboon, Nonomo, Natures Sway, Membantu samt et par enkelte mindre aktiører på markedet.

Der er et stort potentiale i Danmark, Tyskland, Sverige og Norge.
Især er potentialet på Amazon stort, hvis man har erfaring og mod på det marked.

Svagheder/udfordringer

Vores største udfordringer har været vores begrænsede erfaring med sociale medier og manglen på tid til at markedsføre brandet effektivt i Danmark. Vi har begge haft fuldtidsstillinger og har aldrig haft den rette tid og dedikation til projektet.

Stærke sider

1. Varemærkeregistreret navn "Bamocks" i EU
2. Patenteret designs
3. Egne designede og udviklede produkter direkte fra producenten - ingen mellemmænd.
4. Outsourcet lager - de håndterer alt.
5. Køreklar webshop

Ideel køber

Den ideelle køber har både tid og ressourcer til at vækste webshoppen. Det kræver særligt stærke kompetencer inden for sociale medier, da vores primære målgruppe befinder sig der.

Vi sælger udelukkende virksomheden på grund af manglende tid til at drive den, ikke på grund af manglende potentiale. Hvis du har overskud og dedikation til at drive webshoppen, enten alene eller gennem partnerskaber, er vi overbeviste om, at Bamocks kan blive en stor succes.

Opstartshjælp

Alle kontaktinformationer til producenter og samarbejdspartnere videregives.

Vi står til rådighed med overdragelse af knowhow og branchekendskab.

Der gives gratis oplæring og rådgivning i opstartsperioden.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
426

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
38554

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
30-09-2024
Udbudspris 380.000 DKK