FloatingGrip.com: Køb Anerkendt Brand Webshop med Globale Salgsrettigheder

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Køb nu og nå julesalget – oplagt julegaveidé med stort Q4-potentiale.

Sælges grundet øget fokus på virksomhedens B2B-segment og produktudvikling, hvilket har betydet, at der i flere år ikke har været fokus på B2C-salget via webshoppen.

Nu har du muligheden for at overtage www.floatinggrip.com, den officielle webshop for FLOATING GRIP – et etableret og respekteret brand inden for gaming-tilbehør. Gennem en royalty-baseret licensaftale får du eneret til at sælge vores produkter online, samtidig med at du kan udnytte vores veletablerede sociale mediekanaler, som er blevet opbygget siden 2014. Med et stærkt fundament af loyale kunder, dokumenteret salgsresultater og over 700 positive anmeldelser på Trustpilot, er der et stort potentiale for vækst.

Dette er en fremragende investeringsmulighed: Med en strategisk markedsføringsindsats kan du kraftigt øge salget og drage fordel af det hurtigt voksende marked for gaming-tilbehør. Webshoppen inkluderer en værdifuld kundeliste med over 10.000 kontakter samt adgang til etablerede sociale mediekanaler, hvilket giver et solidt udgangspunkt for øget omsætning. Som ejer af webshoppen får du eksklusiv førsteret til nye produkter, inden de bliver tilgængelige for officielle forhandlere. Med verdensomspændende salgsrettigheder kan du sælge FLOATING GRIP produkter globalt, hvor andre forhandlere kun dækker udvalgte regioner. Grib denne unikke chance, og gør FLOATING GRIP til din næste store succes!

Økonomiske nøgletal

FLOATING GRIP-webshoppen præsenterer en attraktiv økonomisk mulighed, som fremgår tydeligt af de nøgleparametre nedenfor. Med en høj bruttomargin, solid avance og stærk prissætningsevne, demonstrerer webshoppen en sund økonomisk struktur, der gør den til en attraktiv investering. Ved at analysere bruttomargin, avance, avanceprocent og forholdet mellem salgspris og indkøbspris, kan vi forstå det betydelige profitpotentiale, der ligger i hver eneste transaktion.

Nedenstående nøgletal er baseret på priserne for vores bestseller, PS5 bundle pakken (med beslag til konsol og controllere). Priserne er angivet eksklusive moms, og de øvrige produkter i sortimentet ligger på et tilsvarende niveau.

BRUTTOMARGIN:
Bruttomarginen beregnes som forskellen mellem salgspris og indkøbspris divideret med salgsprisen. For FLOATING GRIP er bruttomarginen cirka 70%, hvilket indikerer en meget høj margin og et stærkt potentiale for profit.

Bruttomargin = (199,20 kr. - 59,76 kr.) / 199,20 kr.
Bruttomargin = 139,44 kr. / 199,20 kr.
Bruttomargin ≈ 70%

AVANCE:
Avancen er forskellen mellem salgspris og indkøbspris. For hver solgt vare opnås der en avance på 139,44 kr., hvilket understøtter en god profitmargin.

Avance = 199,20 kr. - 59,76 kr.
Avance = 139,44 kr.

AVANCEPROCENT:
Avanceprocenten viser, hvor meget avancen udgør i procent af indkøbsprisen. Med en avanceprocent på cirka 233,34% opnås over 2,3 gange indkøbsprisen i avance for hver solgt vare, hvilket demonstrerer en stærk mulighed for at opnå overskud.

Avanceprocent = (139,44 kr. / 59,76 kr.) x 100
Avanceprocent ≈ 233,34%

FORHOLD MELLEM SALGSPRIS OG INDKØBSPRIS:
Dette forhold viser, hvor mange gange salgsprisen overstiger indkøbsprisen. For FLOATING GRIP-produkter er dette forhold cirka 3,33, hvilket indikerer en stærk prissætningsevne.

Forhold = 199,20 kr. / 59,76 kr.
Forhold ≈ 3,33

Samlet set viser disse nøgletal, at FLOATING GRIP-webshoppen er godt positioneret til at generere betydelige overskud. Den høje avance og sunde profitmargin gør denne webshop til en attraktiv mulighed for en ny ejer, der ønsker at udnytte et marked med stor vækst og potentiale.

Produktet

VÆGBESLAG TIL KONSOLLER OG CONTROLLERE
FLOATING GRIP er kendt for sine innovative vægbeslag, der er designet til at hænge konsoller og controllere sikkert og stilfuldt på væggen. Beslagene bruger et unikt rebmonteringssystem, der sikrer både stabilitet og ventilation. De er kompatible med en lang række enheder, herunder PlayStation, Xbox, Nintendo og Apple TV. Disse vægbeslag er ikke kun praktiske til at spare plads, men de tilføjer også et elegant og minimalistisk udtryk til enhver gaming-opstilling.

USB-C KABLER MED LED LYS
Vores USB-C kabler er udstyret med LED lys, hvilket gør dem både funktionelle og visuelt attraktive. De er ideelle til gamere, der ønsker at tilføje et moderne og dynamisk udtryk til deres setup. LED lyset giver ikke kun et æstetisk touch, men gør det også nemmere at finde kablerne i mørke eller svagt oplyste områder.

HDMI KABLER MED LED LYS
FLOATING GRIP tilbyder også HDMI kabler med indbyggede LED lys, designet af Stephanie Skov. Disse kabler kombinerer high-definition videooverførsel med en unik, lyseffekt, der skaber en visuel oplevelse. Perfekte til gamere, der ønsker at kombinere teknologi med design, og som elsker det ekstra touch af LED-belysning i deres gaming-setup.

RGB LYSKÆDER
Vores RGB lyskæder er designet til at skabe en atmosfærisk belysning bagved TV, under borde eller andre steder i gaming-rummet. Lyskæderne kan tilpasses med forskellige farver og lysmønstre, hvilket giver gamere mulighed for at skabe et helt unikt og stemningsfuldt miljø. De er nemme at installere og kan ændre udseendet af ethvert rum med et enkelt tryk på en knap.

LED LYSKÆDER
FLOATING GRIP’s LED lyskæder tilføjer en simpel, men effektiv belysningsløsning til gaming-rum. Med fast lys i forskellige farver, skaber de en rolig og indbydende atmosfære, perfekt til lange gaming-sessioner. De er nemme at installere og kan bruges på mange forskellige måder for at forbedre gaming-oplevelsen.

Samlet set tilbyder FLOATING GRIP en række produkter, der ikke kun er funktionelle, men også designet til at forbedre den visuelle æstetik af ethvert gaming-setup. Vores fokus på kvalitet og innovation sikrer, at vores produkter opfylder de moderne gameres behov og ønsker.

Markedsføringskanaler

Her er en række forslag til, hvordan en ny ejer effektivt kan markedsføre www.floatinggrip.com og udnytte potentialet i FLOATING GRIP-produkterne:

1. Social Media Marketing:
- Instagram: Post regelmæssigt billeder og videoer af produkterne i aktion, inklusive brugergenereret indhold. Brug Instagram Stories og Reels til at vise opsætninger, tutorials og produktfunktioner.
- Facebook: Opret og del indhold, der engagerer gaming-fællesskaber. Brug Facebook Ads til målrettet annoncering.
- TikTok: Lav korte videoer, der viser produkterne i brug, fx unboxing-videoer, installationsguides, eller før/efter setups.
- YouTube: Opret en kanal for at uploade installationsvideoer, produktanmeldelser og samarbejde med gaming-influencers.

2. Influencer Marketing:
Samarbejd med gaming-influencers og streamere, der kan bruge FLOATING GRIP-produkterne i deres setups og promovere dem til deres følgere. Giv dem gratis produkter til anmeldelse og deling på deres platforme.

3. Affiliate Marketing:
Etabler et affiliate-program, hvor partnere kan tjene kommission på salg, de genererer gennem deres unikke links. Brug affiliate netværk eller opret et internt program.

4. Sponsoraftaler:
Udnyt den eksisterende aftale med Astralis Nexus ved at arrangere events eller samarbejde om eksklusive produktlanceringer. Brug sponsoratet til at nå ud til hardcore-gaming-fællesskaber.

5. E-mail Marketing:
Brug den eksisterende mailliste på over 10.000 kunder til at sende nyhedsbreve, kampagnetilbud og produktnyheder. Segmentér listen for at målrette specifikke grupper med relevant indhold.

6. Betalt Annoncering (PPC):
Kør betalte annoncer på Google Ads for at nå potentielle kunder, der søger efter gaming-tilbehør. Brug også remarketing for at nå dem, der tidligere har besøgt websitet uden at købe.

Udnyt Facebook og Instagram Ads til at målrette brugere baseret på deres interesser og adfærd relateret til gaming og teknologi.

7. Indholdsskabelse og Blogging:
Skriv videre på den blog der allerede er på websitet med tips til gaming-setup, guides til installation af FLOATING GRIP-produkter, og indlæg om trends i gaming-verdenen. Dette kan forbedre SEO og tiltrække organisk trafik.

8. Konkurrencer og Giveaways:
Organiser konkurrencer og giveaways på sociale medier og websitet for at øge engagementet og tiltrække nye følgere. Opfordr deltagerne til at dele og tagge venner for at sprede budskabet.

9. Brugergenereret Indhold:
Opfordr kunder til at dele billeder af deres setups med FLOATING GRIP-produkter på sociale medier med en specifik hashtag. Fremhæv deres billeder på virksomhedens sociale medier og website.

10. SEO (Search Engine Optimization):
Optimer websitet for relevante søgeord relateret til gaming-tilbehør og konsolopbevaring. Sikr, at produktbeskrivelser, blogs og metadata er optimeret for bedre synlighed i søgeresultater.

Webshoppen findes på flere forskellige brug (det anbefales at alt tekst gennemgås for at sikre kvaliteten af oversættelserne)

11. Retargeting Kampagner:
Brug retargeting for at nå ud til besøgende, der har forladt webshoppen uden at købe. Tilbyd specielle rabatter eller incitamenter for at konvertere disse potentielle kunder.

12. Brugeranmeldelser og Testimonials:
Fremhæv positive kundeanmeldelser og testimonials på websitet og sociale medier. Opfordr eksisterende kunder til at skrive anmeldelser på Trustpilot og andre anmeldelsessider. Tidligere har vi været kunde hos TrustPilot og derigennem indhentet anmeldelser, dette er vi ikke længere grunden fokus andet sted.

15. Indholdssamarbejde med Gamingsider og Magasiner:
Skriv gæsteindlæg eller samarbejd om indhold med populære gaming-sider og magasiner for at øge synligheden og positionere FLOATING GRIP som en autoritet inden for gaming-tilbehør.

Disse markedsføringsstrategier kan hjælpe med at maksimere eksponeringen af FLOATING GRIP-produkter, øge webtrafikken, og drive salget gennem www.floatinggrip.com. Ved at kombinere flere af disse taktikker kan en ny ejer udnytte det fulde potentiale og skabe stærk vækst for webshoppen.

Omkostninger

FASTE OMKOSTNINGER:
- Forsikring: Forhandles med ønsket forsikringsselskab.
- Løn: Afhænger af købers valg.
- Husleje/Kontor/Hjemmekontor: Afhænger af købers behov
- Telefon/Internet: Nødvendigt for drift.
- Webshop Platform (Shopify): Månedlige gebyrer. Den plan som shoppen på nuværende tidspunkt kører koster 320 USD pr. måned.
- Bogholderi og Regnskabsprogram: Det vil være ny ejers valg om dette skal være internt eller eksternt.

VARIABLE OMKOSTNINGER:
- Lagerhotel: Anbefalet Puffins lagerhotel i Herning, med pluk og pak samt opbevaring.
- Fragtomkostninger: Aftaler kan fortsættes med Puffins lagerhotel.
- Webshop Apps: Tilkøb efter behov for marketing og kundehåndtering.
- Marketing: Udgifter til Sociale Medier, Google ads, nyhedsbreve, content creation, PR, Affiliate program og influencers. (Der er inkke brugt udgifter til dette de sidste par år, grundet fokus på andre områder af FLOATING GRIP forretningen). Omsætningen på shoppen er baseret på begrænset organisk content på Instagram.

Denne oversigt viser de centrale omkostninger ved at drive webshoppen, både faste og variable, som er nødvendige for at sikre effektiv drift og vækst.

Aktiver

VARELAGER:
Varelageret er opbevaret på et lagerhotel i Herning, hos Puffins A/S. Det anbefales at fortsætte samarbejdet med Puffins, da de leverer en god service, og der kan spares omkostninger ved at undgå at flytte lageret. Valget af lagerhotel er dog helt op til den nye ejer, som frit kan vælge en anden løsning, hvis det ønskes - omkostninger hertil aftales indbyrdes mellem ny ejer og Puffines.

SHOWROOM:
Der eksisterer en unik sponsoraftale mellem FLOATING GRIP og Astralis Nexus i København. Aftalen er ikke bindende og involverer ingen økonomiske forpligtelser, men giver en fantastisk mulighed for synlighed og branding. FLOATING GRIP er repræsenteret i Astralis Nexus med forskellige konsoller, der er monteret på væggen med tilhørende controllere og kabler fra FLOATING GRIP. Den nye ejer kan fortsætte denne aftale og har mulighed for at lave content og markedsføringsmateriale på Astralis Nexus med FLOATING GRIP-produkterne, hvilket kan være en stor fordel for brandets eksponering og markedsføring.

Varelager på 290.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Historien om FLOATING GRIP begyndte med en simpel idé og et brændende ønske om at skabe noget nyt og innovativt. Som en passioneret gamer og designelsker ønskede jeg at løse et problem, jeg selv stod overfor: manglen på en løsning, der kunne kombinere pladsbesparelse og stil i mit gaming-setup. Da jeg ikke kunne finde en løsning på markedet, der både var praktisk og æstetisk, besluttede jeg mig for at udvikle min egen.

Rejsen begyndte i 2014, da jeg designede det første FLOATING GRIP vægbeslag. Min vision var at skabe et produkt, der både kunne spare plads og hænge konsoller sikkert op på væggen på en måde, der så godt ud. Jeg udviklede et unikt rebmonteringssystem og skabte en prototype, som hurtigt blev godt modtaget af venner og andre gamere. Det stod klart, at der var et behov og en efterspørgsel for denne type produkt.

At bygge FLOATING GRIP fra bunden har været en rejse fyldt med både udfordringer og glæder. De første år var præget af hårdt arbejde og utallige timer brugt på at forfine designet, teste materialer, og sikre, at hvert vægbeslag opfyldte mine høje kvalitetskrav. At tage en idé og gøre den til et færdigt produkt og videre til en succesfuld virksomhed har krævet både viljestyrke og dedikation.

Denne rejse har også været en lærerig proces. Jeg har fået indsigt i alt fra produktdesign og produktion til de mange aspekter af at drive en virksomhed. Hver enkelt detalje, fra valg af materialer til emballering og kundeservice, har været nøje overvejet. Jeg ønskede, at mine produkter skulle forbedre gaming-oplevelsen for andre, og det har krævet omhyggelig planlægning og innovation for at sikre, at FLOATING GRIP konstant leverer værdi.

Over tid har produktporteføljen udvidet sig fra vægbeslag til også at inkludere USB-C kabler med LED lys, HDMI kabler med LED lys, RGB lyskæder og LED lyskæder. Alle disse produkter er skabt med samme mål: at løfte gaming-oplevelsen med løsninger, der er både stilfulde og funktionelle.

Efter mange års dedikeret indsats er FLOATING GRIP nu et anerkendt og respekteret brand inden for gaming-tilbehør. Jeg har set brandet vokse fra en enkel idé til en succesfuld virksomhed med en trofast kundebase over hele verden. Det har været utroligt tilfredsstillende at se, hvordan et simpelt ønske om at forbedre min egen gaming-oplevelse har udviklet sig til en virksomhed, der gør en positiv forskel for så mange.

Nu ønsker jeg at sælge www.floatinggrip.com, så webshoppen kan få den opmærksomhed, den fortjener. Mit fokus er nu rettet mod andre dele af FLOATING GRIP-brandet. Jeg ser frem til at finde en ny ejer, der med passion og engagement kan drive webshoppen videre og fortsætte med at bringe glæde og forbedring til gamere verden over. Jeg er stolt af det, jeg har skabt, og glæder mig til at se, hvordan webshoppen vil vokse under ledelse af en ny, dedikeret ejer.

Markedet

FLOATING GRIP opererer i gaming-tilbehørsmarkedet, som er en del af den bredere gamingindustri. Denne industri er i hastig vækst, drevet af en stigende efterspørgsel efter spil og relateret udstyr. I de seneste år er gaming-industrien blevet en af de mest lukrative underholdningsindustrier i verden. Ifølge forskellige analyser havde gaming-industrien en global omsætning på over 200 milliarder USD i 2023, og markedet forventes fortsat at vokse med en gennemsnitlig årlig vækstrate på omkring 9-10% de kommende år.

Gaming-tilbehør som vægbeslag, kabler, og lyskæder er blevet vigtige forbrugsgoder, da gamere ikke kun søger at optimere deres spiloplevelse, men også ønsker at forbedre den visuelle og organisatoriske æstetik i deres gaming-setup. Produkter, der tilbyder både funktionalitet og design, som FLOATING GRIP's, passer derfor perfekt ind i dette voksende marked.

Konkurrence:
Konkurrencesituationen i markedet for gaming-tilbehør er varieret. Der findes flere etablerede spillere, som leverer et bredt udvalg af produkter, herunder kendte mærker inden for gaming-headsets, tastaturer, og mus, der også udvider deres sortiment til at inkludere tilbehør som konsolstandere og kabler. Desuden er der nichevirksomheder, der specialiserer sig i højkvalitets gaming-møbler og -tilbehør.

FLOATING GRIP skiller sig ud ved at tilbyde unikke, dansk-designede vægbeslag og LED-belysningsløsninger, der kombinerer stil med funktionalitet. Vores konkurrencefordel ligger i vores innovative og pladsbesparende design, som appellerer til gamere, der ønsker at organisere deres spilområde uden at gå på kompromis med æstetikken. Desuden sikrer vores direkte engagement med kunderne gennem sociale medier og en stærk online tilstedeværelse, at vi kan tilpasse os hurtigt til nye trends og kundebehov.

Købekraft:
Købekraften i gaming-markedet er betydelig og fortsætter med at stige. Gamere er kendt for at være villige til at investere i deres setup, ikke kun i spil og konsoller, men også i tilbehør, der forbedrer deres oplevelse. Dette gælder især for yngre generationer, som tilbringer mere tid foran skærmene og ønsker at skabe den optimale spilleoplevelse. Denne gruppe har ofte en høj disponibel indkomst til forbrug på hobbyer og underholdning, og de er tilbøjelige til at købe produkter, der forbedrer deres gaming-oplevelse.

Desuden har e-sportens vækst og den stigende popularitet af streamingtjenester også ført til en øget interesse for professionelt gaming-udstyr og -tilbehør, hvilket yderligere øger købekraften og efterspørgslen på markedet.

Markedets Udvikling:
Gaming-markedet er fortsat i vækst, og dette skaber en stærk platform for virksomheder som FLOATING GRIP, der tilbyder nicheprodukter, der opfylder specifikke behov. Der er en stigende efterspørgsel efter produkter, der kan tilpasse og forbedre gaming-rum, og denne trend forventes at fortsætte, da gaming bliver en mere integreret del af mange menneskers hverdag. Der er således betydelige muligheder for vækst og ekspansion, både på etablerede og nye markeder.

Svagheder/udfordringer

Virksomhedens Udfordringer:

Manglende Fokus på Salg og Markedsføring:
En af de største udfordringer for FLOATING GRIP har været det begrænsede fokus på salg og markedsføring de seneste år, primært på grund af ejers graviditet og ønsket om at blive hjemmegående med familien. Dette har ført til et fald i synlighed og salg via www.floatinggrip.com. Uden en aktiv og kontinuerlig markedsføringsindsats er det svært at konkurrere og opretholde en stærk tilstedeværelse i et konkurrencepræget marked.

- Afhængighed af Brandets Omdømme:
FLOATING GRIP har opbygget et godt omdømme gennem kvalitet og innovation, men virksomheden er stærkt afhængig af denne brandværdi. Hvis der opstår kvalitetsproblemer, dårlige anmeldelser eller PR-udfordringer, kan det hurtigt påvirke virksomhedens image og salg negativt.

- Begrænset Produktudvikling og Diversificering:
Selvom FLOATING GRIP har et solidt sortiment, er der stadig potentiale for at udvide produktporteføljen. Uden løbende produktudvikling og introduktion af nye varer kan virksomheden risikere at miste sin innovative kant og konkurrencedygtighed.

HVOR KØBER KAN SÆTTE IND:
- Styrkelse af Salgs- og Markedsføringsindsatsen:
En ny ejer kan revitalisere FLOATING GRIP ved at øge investeringerne i markedsføring og udnytte de officielle sociale mediekanaler mere effektivt. Dette inkluderer målrettede kampagner, samarbejde med influencers og brug af affiliate-marketing for at øge brandets synlighed og drive trafik til webshoppen.

Udvikling af Ny Produkter:
Køberen kan fokusere på at udvide produktporteføljen ved at introducere nye, innovative tilbehørsløsninger, som kan tiltrække nye kundegrupper og øge salget. Dette kunne inkludere flere typer vægbeslag, gaming-møbler eller mere avancerede LED-lysløsninger.

Forbedring af Kundeoplevelsen:
Ved at fokusere på kundeoplevelse, herunder hurtig levering, god kundeservice og nemme returmuligheder, kan køberen styrke kundeloyaliteten og øge andelen af tilbagevendende kunder. En god kundeoplevelse kan også føre til positive anmeldelser, hvilket er vigtigt for online salg.

Optimering af Royalty- og Licenshåndtering:
Køberen kan arbejde på at optimere omkostningsstrukturen, herunder forhandling af gunstigere vilkår for royalty fees, eller finde måder at øge salget til et niveau, hvor disse omkostninger bliver mere rentable.

Trusler i Markedet, Køberen Bør Være Opmærksom På:

Intensiv Konkurrence:
Markedet for gaming-tilbehør er konkurrencedygtigt med mange etablerede spillere og nye aktører, der konstant kommer til. Køberen skal være opmærksom på konkurrenternes bevægelser og kunne reagere hurtigt på ændringer i markedet for at bevare en konkurrencemæssig fordel.

Ændringer i Forbrugertendenser:
Smag og præferencer blandt gamere kan ændre sig hurtigt. Det er vigtigt at følge med i trends og tilpasse produkter og markedsføringsstrategier for at imødekomme nye krav og ønsker fra kunderne.

Teknologisk Udvikling:
Teknologiske fremskridt kan hurtigt gøre visse produkter forældede. FLOATING GRIP skal sikre, at deres produktudbud er i overensstemmelse med den nyeste teknologi og kompatibel med fremtidige gaming-konsoller og tilbehør.

Økonomiske Usikkerheder:
Økonomiske nedgangstider eller ændringer i forbrugerøkonomien kan påvirke købekraften og efterspørgslen efter luksusvarer og tilbehør som gaming-udstyr. En robust forretningsmodel, der kan tilpasses forskellige økonomiske situationer, vil være vigtig.

Ved at adressere disse udfordringer og trusler kan en ny ejer fortsætte med at udvikle FLOATING GRIP og udnytte det fulde potentiale af brandet i et voksende marked.

Stærke sider

1. Innovativt Design og Produktkvalitet:
FLOATING GRIP brandet er kendt for sine innovative vægbeslag og tilbehør, der kombinerer funktionalitet med æstetik. Produkterne er designet til at spare plads og skabe en organiseret, stilfuld gaming-oplevelse. Det unikke rebmonteringssystem er en af de vigtigste differentieringsfaktorer, der adskiller FLOATING GRIP-vægbeslaget fra konkurrenterne.

2. Anerkendt og Respekteret Brand:
FLOATING GRIP har opbygget et stærkt omdømme og er blevet et velkendt navn inden for gaming-tilbehør. Med over 700 positive Trustpilot-anmeldelser og en loyal kundebase på sociale medier er brandet respekteret for sin pålidelighed og kvalitet. Dette giver et stærkt udgangspunkt for yderligere vækst og kundeloyalitet.

3. Konkurrencedygtige Priser:
Med en høj bruttomargin og avance er FLOATING GRIP i stand til at tilbyde sine produkter til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dette gør det muligt at tiltrække en bred vifte af kunder, fra casual gamere til professionelle, som ønsker kvalitetsløsninger til deres gaming-setup.

4. Eksklusivitet og Globale Salgsrettigheder:
Ejer af www.floatinggrip.com får eksklusiv ret til at sælge FLOATING GRIP-produkter globalt via webshoppen. Dette giver en unik konkurrencefordel, da eksisterende forhandlere er begrænset til specifikke regioner/markeder. De globale salgsrettigheder åbner op for markeder over hele verden, hvilket giver store vækstmuligheder.

5. Etableret Showroom-samarbejde med Astralis Nexus:
FLOATING GRIP har en værdifuld sponsoraftale med Astralis Nexus i København, hvor produkterne er præsenteret i gaming-miljøer. Denne aftale giver mulighed for eksponering og branding i et miljø, der er stærkt forbundet med gaming-verdenen. Det er en enestående mulighed for at tiltrække gaming-entusiaster og professionelle spillere.

6. Stærk Online Platform:
Webshoppen www.floatinggrip.com er bygget på Shopify, en fleksibel og brugervenlig platform, der gør det nemt at administrere salg, lager og markedsføring. Med en allerede opbygget mailliste på over 10.000 kunder og etablerede sociale mediekanaler er der et solidt grundlag for markedsføring og kundeengagement.

WEBSHOPPENS MULIGHEDER:

Stigende Marked for Gaming-tilbehør:
Markedet for gaming-tilbehør er i vækst, drevet af en stigende interesse for gaming og e-sport. Dette skaber en stor mulighed for FLOATING GRIP til at udvide sin kundebase og øge salget.

Udvidelse af Produktporteføljen:
Der vil løbende blive præsenteret nye produkter fra FLOATING GRIP brandet. Dette kan tiltrække nye kundegrupper og skabe gentagne køb.

International Ekspansion:
Med de globale salgsrettigheder kan www.floatinggrip.com udnytte vækstmuligheder på nye internationale markeder. Fokus på markedsføring og samarbejder i udlandet kan yderligere øge brandets rækkevidde og indtægtsstrømme.

Udnyttelse af E-commerce Trends:
Med den fortsatte vækst i online shopping er der et enormt potentiale i at optimere webshoppen yderligere med brugeroplevelse, konverteringsoptimering, og avancerede marketingstrategier. Brug af dataanalyse til at forstå kundeadfærd og målrette markedsføring kan øge salget og kundeloyaliteten.

FLOATING GRIP og www.floatinggrip.com står stærkt med deres unikke produkter, stærke brand og globale salgsrettigheder. Med de rette strategier kan en ny ejer maksimere webshoppen potentiale og drage fordel af det voksende marked for gaming-tilbehør.

Strategi

FLOATING GRIP-webshoppen har et solidt fundament og mange muligheder for vækst. Den fremtidige strategi bør fokusere på at udnytte de eksisterende styrker, gribe mulighederne i det voksende marked og samtidig minimere potentielle trusler og svagheder.

1. Udnyttelse af Styrker og Muligheder
1.1 Internationalisering og Flersproget Webshop:
En af de store styrker ved FLOATING GRIP-webshoppen er dens tilgængelighed på flere forskellige sprog, hvilket muliggør en direkte forbindelse til kunder over hele verden. Strategien bør omfatte en aktiv udnyttelse af denne flersprogethed til at målrette specifikke internationale markeder. Ved at optimere websitet og marketingmaterialer til lokale sprog og kulturer kan der skabes en mere personlig og relevant kundeoplevelse, hvilket øger chancerne for at nå ud til et bredere publikum.

1.2 Øget Fokus på Digital Markedsføring:
For at maksimere synligheden og tiltrække flere kunder bør der investeres i digitale markedsføringsaktiviteter. Dette inkluderer betalte kampagner på sociale medier, Google Ads, SEO-optimering og e-mail marketing. Ved at bruge dataanalyse og kundeindsigt kan kampagner målrettes mere præcist, hvilket vil øge konverteringsraten og forbedre ROI (Return on Investment).

1.3 Udvidelse af Produktsortiment:
En løbende udvidelse af produktsortimentet vil kunne tiltrække nye kunder og skabe mersalg blandt eksisterende kunder. Dette kan inkludere lanceringen af nye vægbeslag til kommende konsolmodeller, yderligere typer af LED-kabler, og andre innovative tilbehør, der passer til den moderne gamers behov.

1.4 Eksklusivitet gennem Licensaftale:
En af de største fordele ved at overtage FLOATING GRIP-webshoppen er licensaftalen, der giver eksklusiv ret til at sælge FLOATING GRIP-produkter globalt. Licensaftalen indebærer et royaltygebyr på 7% af omsætningen. Denne aftale sikrer, at webshoppen har en unik position på markedet, hvilket kan udnyttes til at opnå en stærk markedsandel og differentiere sig fra konkurrenterne.

1.5 Styrkelse af Samarbejder og Partnerskaber:
Udvidelsen af samarbejder med gaming-influencers og affiliate-partnere kan øge brandets synlighed og troværdighed. Ved at etablere et stærkt affiliate-program kan webshoppen skabe incitamenter for partnere til at promovere FLOATING GRIP, hvilket vil bidrage til øget trafik og salg. Sponsoraftalen med Astralis Nexus kan også videreudvikles til at inkludere eksklusive events eller produktlanceringer, som vil styrke brandets tilstedeværelse i gaming-miljøet.

2. Minimering af Trusler og Svagheder
2.1 Risikostyring i Forsyningskæden:
For at minimere risikoen for forstyrrelser i forsyningskæden bør der etableres backup-strategi for lagerstyring. Dette vil sikre, at der altid er tilstrækkelig lagerbeholdning til at imødekomme efterspørgslen, selv under uforudsete omstændigheder.

2.2 Fokus på Kundeoplevelse og Service:
At opretholde høj kundetilfredshed er afgørende for at minimere negative anmeldelser og øge kundeloyaliteten. Investering i træning af kundeservicemedarbejdere, hurtig levering, og nemme returmuligheder vil sikre, at kunderne får en positiv oplevelse hver gang. En automatiseret CRM-løsning kan også implementeres for at forbedre kundehåndtering og kommunikationen.

2.3 Fortsat Brandopbygning:
For at stå stærkt mod konkurrenterne er det vigtigt at fortsætte med at opbygge og styrke FLOATING GRIP-brandet. Dette kan opnås gennem konsistent branding på alle kanaler og ved at levere en klar og engagerende brandhistorie, der resonerer med målgruppen.

2.4 Omkostningskontrol og Effektivisering:
For at sikre en sund økonomi bør der være fokus på at optimere omkostningerne. Dette kan indebære at forhandle bedre aftaler, optimere logistikprocesser, og bruge teknologi til at automatisere og effektivisere operationelle opgaver. En effektiv omkostningskontrol vil bidrage til at opretholde de høje profitmarginer.

3. Langsigtet Vækst
Ved at fokusere på international ekspansion gennem flersproget tilgængelighed og styrkelse af digitale markedsføringsindsatser kan FLOATING GRIP-webshoppen fortsætte med at vokse og udvide sin globale rækkevidde. Kombinationen af et stærkt brand, innovative produkter, og en klar strategisk retning, understøttet af licensaftalens eksklusivitet, vil sætte den nye ejer i stand til at udnytte de fulde muligheder og føre webshoppen til nye succeser.

Vision

Overordnet Vision:
FLOATING GRIP's vision er at blive den førende globale leverandør af innovative og stilfulde opbevaringsløsninger og tilbehør til gamere. Vi stræber efter at forbedre gaming-oplevelsen for vores kunder ved at tilbyde produkter, der kombinerer funktionalitet og design, og som giver gamere mulighed for at organisere og optimere deres spilområder på en måde, der ser godt ud og sparer plads.

Hvad FLOATING GRIP Brandet Ønsker at Opnå:

Global Lederskab:
FLOATING GRIP ønsker at blive det foretrukne valg for gamere verden over, når det kommer til vægbeslag og tilbehør, der forbedrer gaming-setup. Målet er at udvide vores tilstedeværelse på de internationale markeder og etablere brandet som en anerkendt og respekteret aktør inden for gaming-tilbehør.

Innovation og Produktudvikling:
Vi ønsker konstant at udvikle nye og innovative produkter, der adresserer behovene hos moderne gamere. Ved at fortsætte med at investere i forskning og udvikling vil FLOATING GRIP skabe løsninger, der ikke kun er praktiske, men også æstetisk tiltalende og teknologisk avancerede.

Fremragende Kundeoplevelse:
FLOATING GRIP stræber efter at levere en enestående kundeoplevelse. Vi ønsker at være kendt for vores høje kvalitetsstandarder, hurtige og effektive kundeservice, og en brugeroplevelse, der gør det nemt og behageligt at handle hos os. Dette vil naturligvis være ny ejer der er ansvarlig for med de kunder der er på webshoppen.

Bæredygtighed:
Vi ønsker at integrere bæredygtige praksisser i vores produktions- og forretningsmodeller, så vi kan bidrage til at reducere vores miljøaftryk og tilbyde vores kunder produkter, der ikke kun er gode for dem, men også for planeten.

Udsigterne for Webshoppen:

Webshoppen www.floatinggrip.com har et enormt vækstpotentiale, især med de globale salgsrettigheder og det allerede eksisterende fundament af loyal kunder. Udsigterne for webshoppen er lovende, da markedet for gaming-tilbehør fortsætter med at vokse, og der er stigende efterspørgsel efter produkter, der forbedrer og personaliserer gaming-oplevelsen.

Ved at fokusere på salg, digital markedsføring, udnytte de eksisterende sociale mediekanaler og styrke samarbejder med influencers og affiliate-partnere, kan webshoppen nå nye højder. Derudover kan fortsat produktudvikling og udvidelse af sortimentet bidrage til at tiltrække nye kunder og skabe flere gentagne køb.

Ideel køber

Den idelle person til at overtage www.floatinggrip.com er en passioneret iværksætter eller en virksomhed med erfaring inden for e-handel og digital markedsføring. Denne person eller organisation bør have en interesse i gaming-industrien og forståelsen for de unikke behov og ønsker, som gamere har. Vedkommende skal være motiveret, målrettet og have en stærk vilje til at vækste og udvikle webshoppen.

NØGLEEGENSKABER OG KOMPETENCER:
Erfaring med E-handel:
Den ideelle køber bør have erfaring med at drive en online butik. Kendskab til e-handelsplatforme som Shopify, optimering af brugeroplevelsen, og viden om lagerstyring og ordrebehandling vil være en stor fordel.

Digital Markedsføringskompetencer:
Det er vigtigt, at køberen har kompetencer inden for digital markedsføring, herunder SEO, betalte annoncer (PPC), sociale medier, e-mail marketing og influencer-samarbejder. At kunne udarbejde effektive markedsføringsstrategier vil være afgørende for at øge synligheden og salget.

Passion for Gaming:
En passion for gaming og teknologi vil give køberen en naturlig forbindelse til målgruppen og hjælpe med at forstå kundernes behov. At være en del af gaming-fællesskabet og have kendskab til de nyeste trends kan give en fordel i produktudvikling og markedsføring.

Entreprenørånd og Drivkraft:
At tage over www.floatinggrip.com kræver en entreprenør, der ikke er bange for at tage initiativ. Vedkommende skal være villig til at investere tid og energi i at optimere og vækste webshoppen. Selvstændighed, kreativitet og strategisk tænkning er nogle af nøgleegenskaberne.

Kundeorientering:
For at sikre en fremragende kundeoplevelse bør køberen have gode kommunikative evner og være opmærksom på detaljerne. Kundeservice er en vigtig del af e-handel, og det er afgørende at kunne håndtere kundehenvendelser effektivt og med empati.

Tid og Arbejde, der Kræves:
At drive FLOATING GRIP-webshoppen vil kræve en dedikeret indsats, især i opstartsfasen. Køberen kan forvente at bruge tid på at:
- Lære webshoppen og dens nuværende systemer at kende.
- Implementere og optimere markedsføringsstrategier for at øge trafik og konvertering.
- Overvåge lager og bestille nye varer, når det er nødvendigt.
- Sikre, at kundeservice er i top, og at kunder får en god oplevelse.
- I starten kan det kræve en fuldtidsindsats for at få alt op at køre optimalt. Med tiden, når processerne er etableret og webshoppen kører glat, kan arbejdsbyrden reduceres, og det daglige driftarbejde kan håndteres mere effektivt. - Ved brug af automatisering og outsourcing af visse opgaver kan køberen fokusere mere på strategisk vækst og mindre på daglig drift.

OPSUMMERING:
FLOATING GRIP-webshoppen er en ideel mulighed for en iværksætter eller virksomhed, der ønsker at udnytte potentialet i en veletableret e-handelsvirksomhed med stærke vækstmuligheder. Med passion, relevant erfaring og dedikation kan den nye ejer tage FLOATING GRIP til nye højder og fortsætte med at inspirere og begejstre gamere verden over.

Opstartshjælp

For at sikre en glidende overgang og en succesfuld opstart vil jeg tilbyde hjælp og vejledning til køberen i forbindelse med overtagelsen af www.floatinggrip.com. Mit mål er at sikre, at køberen føler sig tryg og godt forberedt til at drive webshoppen videre. Her er de specifikke måder, jeg kan støtte køberen på:

Tilgængelighed:
Efter overdragelsen vil jeg stå til rådighed for at besvare spørgsmål og give råd via telefon og e-mail i en periode på op til 3 måneder. Dette giver køberen mulighed for at få vejledning, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål undervejs.

Råd og Vejledning:
Jeg vil tilbyde min ekspertise og erfaring gennem rådgivning om specifikke områder, som køberen måtte have behov for hjælp med. Dette kan omfatte emner som markedsføringsstrategier, kundeengagement, eller hvordan man bedst udnytter de eksisterende sociale mediekanaler.

Ingen Oplæring eller Hands-on Involvering:
Mit fokus vil være på at assistere med strategisk rådgivning snarere end praktisk oplæring. Køberen vil selv stå for den daglige drift af webshoppen, mens jeg vil være til rådighed for at give råd og besvare spørgsmål.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
500.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Finansiering renter:
4 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
340

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
38540

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
04-09-2024
Udbudspris 1.500.000 DKK