Hurtig møbel og interiør webshop som hurtigt kan ændres til dit behov

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Udlandet
Gem annonce
Køb som firma og spar momsen - sælger som polsk registeret virksomhed!

Vil du gerne have en hurtig, velkodet webshop som er let at gå til, så er designska.dk den webshop som du gerne vil købe enten med eller uden logo samt domæne. Der er inkluderet nogle premium plugins med.

Da jeg sælger som polsk registeret virksomhed og du køber som dansk firma, behøver du IKKE at betale momsen som er 23% i Polen. Derfor kan jeg også sælge den langt billigere i forhold til samme type webshop i Danmark.

Webshoppen er utrolig let at ændre til din smag, såfremt du ønsker dette. Den er bygget på Woodmart og der er tit opd. Bemærk venligst tlf. nr følger ikke med.

Økonomiske nøgletal

Eftersom designska.dk ikke har været online er der ingen omsætning mv. Men der er rigtig gode muligheder for dette grundet webshoppens design inkl. hurtighed mv.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Webshoppen er bygget til at sælge møbler samt andet til hjemmet, kontor, hoteller mv. Så det er med andre ord både b2b samt b2b. Der er ikke indgået nogle aftale med nogle leverandører, men jeg har en liste på over 60 skandinaviske leverandører som følger med. Såfremt dette ønskes.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Domænet og webhotel er netop i August 2024 forlænget med 1 år. Derudover ingen udgifter.

Aktiver

Udover selve webshoppen følger der logo med samt domænet. Hvis der er noget som ikke ønkes f.eks. logoet, så sælges webshoppen lidt billigere etc.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
567

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
38536

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
02-09-2024
Udbudspris 9.500 DKK