Succesfuld gaming-webshop med 10.000+ kunder og stort vækstpotentiale – Perfekt for gaming-entusiasten!

Hindegade, København K
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Woocommerce
Gem annonce
RBG lys til gaming og børneværelset

Er du klar til at overtage en veletableret webshop inden for gaming- og RGB-belysningsmarkedet?

Spacebox.dk har hurtigt opnået succes og skabt et stærkt brand blandt gaming- og børneværelser.

Med en kundebase på over 10.000 og høje Trustpilot-vurderinger, står du foran en unik mulighed for at tage en voksende virksomhed til nye højder i et eksplosivt marked.
Lager og pluk og pak er udliciteret, så derfor skal der kun bruges tid på kundeservice og markedsføring, samt bestilling af varer, product research og udvidelse af sortimentet.

Med kun 30 minutters arbejde om dagen kan forretningen drives effektivt, men dedikation af 2-4 timer dagligt vil kunne accelerere væksten markant.

Regnskab

Afkastningsgrad
-124%
Soliditetsgrad
-4%
Likviditetsgrad
87%

Økonomiske nøgletal

Spacebox.dk har genereret en omsætning på 4.000.000 kr. eksklusiv moms over hele webshoppens levetid og opbygget en solid kundebase med over 10.000 kunder.

Selvom vi har set udsving i bruttofortjeneste og resultat før skat i de seneste år, er der betydeligt potentiale for forbedring med den rette strategi.
Vores dækningsgrad på 49% viser en solid margen, og med justeringer i vores marketingomkostninger kan der opnås endnu bedre resultater.

Spacebox.dk har i 2023 gennemgået en betydelig relancering for at positionere sig mere specifikt som et gaming-brand frem for et generisk lysbrand.
Denne transformation har krævet betydelige investeringer i markedsføring, især gennem samarbejde med streamere og influencere, hvilket har haft en midlertidig negativ indvirkning på vores økonomi og resulteret i underskud for året.
Disse omkostninger har dog styrket vores brand og målgruppefokus betydeligt.

Dækningsgrad: 49% (Gennemsnitlig mål over alle produkter på lager)

Produktet

Spacebox.dk specialiserer sig i høj kvalitet RGB- og RGBIC-lys, der er designet til at forbedre gaming-oplevelsen og skabe en levende atmosfære på børneværelset.

Vores bestsellere inkluderer LED-strips på 10 meter og stjernehimmelprojektører, som kombinerer funktion og æstetik for det perfekte gaming-setup.

Vores produkter henvender sig til børn og unge i alderen 7-15 år, der ønsker at personliggøre deres værelser.

Markedsføringskanaler

Markedesføring gennem paid ads på google og sociale medier.
Organisk post
SEO
Partner-ads (Affiliate marketing)
Samarbejdspartnere
Nyhedsbrev

Omkostninger

Faste udgifter:
1.856 kr. pr måned (inkl. lager leje)

Shopsystem

Aktiver

Hjemmeside - heriblandt en custom kodet el prisberegner, som udregner prisen for strømforbrug af vores produkter afhængig af forbrug.
Egen produceret Marketingsmateriale. Videoer og billeder.
Proffessionel udarbejder reklame videoer, som ikke er brugt på hjemmesiden endnu.
5.000 leads til nyhedsbrev (Mail liste).
Samarbejde med Stryhn og adgang til hans community.
Tiktok profil med 5.373 følgere.
Instagram profil med 9.291 følgere.

Varelager på 39.147 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Grundlagt for at tilbyde noget unikt til gaming- og børneværelsesmarkedet, har Spacebox.dk etableret sig som en troværdig leverandør af RGB-belysning med høj kvalitet og et stærkt fokus på kundetilfredshed. Vores engagement i partnerskaber med populære streamere og youtubere har hjulpet os med at nå ud til et bredt publikum og opbygge et stærkt brand.

Læs vores historie gennem dette link: https://www.spacebox.dk/historie/

Markedet

Vi opererer i en hurtigt voksende niche inden for smart-lysindustrien, som globalt er vurderet til $11,05 milliarder med en årlig vækstrate (CAGR) på 20,1%. Vores målgruppe i Danmark, særligt børn og unge gamere, repræsenterer et marked på over $5 millioner, hvilket indikerer et stort potentiale for vækst både nationalt og internationalt.

Svagheder/udfordringer

Udfordringen fremadrettet er at optimere markedsføringen yderligere for at forbedre vores marginer og reducere kundeanskaffelsesomkostningerne (CAC). Med en strategisk tilgang og justeringer i markedsføringsindsatsen er der potentiale for at udnytte denne investering til langsigtet vækst og øget rentabilitet.

Stærke sider

Spacebox.dk tilbyder produkter af høj kvalitet, en stærk branding-strategi, og en loyal kundebase. Med vores eksisterende samarbejder og marketingtilstedeværelse er vi godt positioneret til yderligere vækst.
Fremtidige muligheder inkluderer B2B-salg gennem retailere og ekspansion til internationale markeder, støttet af vores eksisterende lageraftale for EU-leveringer.

Ideel køber

Den ideelle køber er en passioneret person med erfaring i e-handel, gaming eller belysning, som ønsker at overtage en virksomhed med et solidt fundament og et stort vækstpotentiale.

Overtagelsen kræver minimal daglig administration, hvilket gør det ideelt for nogen, der ønsker at tilføje en yderligere indtægtskilde til en eksisterende virksomhed, eller som ønsker at starte en e-handelsvirksomhed uden at skulle begynde fra bunden.

Opstartshjælp

Vi tilbyder 1 måneds onboarding og hjælp til overdragelse. Ud over dette bistår vi gerne med know-how til systemer, leverandører, marketings strategi, og kunder.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
653

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
38528

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
22-08-2024
Udbudspris 300.000 DKK