Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce
Veldreven webshop med salg af vintage varer

Drømmer du om at eje en virksomhed, der sælger vintage varer til hele Danmark og store dele af Europa? Her er en unik chance for at overtage en velrenommeret vintage taske virksomhed! Vi har opbygget en loyal kundebase og et stærkt brand ved at tilbyde eksklusive, nøje udvalgte vintage tasker fra ikoniske modehuse. Med en solid online tilstedeværelse og stort vækstpotentiale er dette din mulighed for at blive leder i en nichebranche.

Sammen med webshoppen følger der også en helt unikke leverandør, som vi har været i Japan og få fat på.
De kan leverer alle de unikke tasker som du har brug for til nogle rigtig fordelagtige priser.

Er du klar til at tage over og videreføre denne succes? Kontakt os i dag for at begynde din rejse i den fascinerende verden af vintage mode!






Økonomiske nøgletal

Vi har fra 2022 til 2023 vækstet omsætningen fra 200.000 til 510.000 og i 2024 er omsætningen per 30. juni på 254.000. (En stor del af salget kommer i jule månederne)

Vi har i både 2022 og 2023 kørt med underskud, da vi har brugt alle vores penge på at vækste varelageret, så vi har endnu mere at tilbyde vores kunder fremadrettet.
Per 30. juni 2024 er vores varelager på 250.000.

Dækningsgraden på vores varer ligger mellem 35-45%, og gennemsnitsprisen på vores varer er 5.000 kr. stk.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Vi sælger høj kvalitets nøje udvalgte vintage og secondhand tasker fra de mest ikoniske modehuse i verden, som f.eks. Chanel, Louis Vuitton, Gucci og Loewe.

Markedsføringskanaler

Vores danske webshop er bygget på Shopify og udstyret med fuldt integrerede betalingsløsninger gennem Pensopay samt en afbetalingsmulighed via Viabill. Ud over vores danske domæne (.dk) ejer vi også .com, .se, .no og .fi, hvilket giver oplagte muligheder for fremtidig ekspansion i de nordiske markeder.

Vi har opnået en stærk tilstedeværelse på sociale medier med 19.000 følgere på Instagram – alle 100% organisk opnået. Vores reels har været en stor succes, med op til 22.400 visninger. Geografisk set er 95% af vores følgere danske, hvor 23,6% er bosat i København. Vores målgruppe består primært af kvinder (96,8%), fordelt på aldersgrupperne 25-34 år (40,9%) og 35-44 år (23,8%). Vi har tidligere samarbejdet med influencers og oplevet stor succes med konkurrencer og andre kampagner. Derudover har vi haft gode resultater med annoncering på både Instagram og Facebook.

På Trustpilot har vi opnået en fremragende score på 4,6, som er lig med fremragende.
Vores Search Console Insights viser 256.000 visninger siden vi oprettede Google Analytics i juni 2023.

Omkostninger

Ud over køb af varer ligger en stor del af vores omkostninger på kontor/lager, som vi PT har i Kastrup.
Disse omkostninger kan hurtigt skæres fra, hvis dette ønskes.
(Virksomheden kan fra dag til dag flyttes til den lokation du ønsker)

Vi har også brugt omkring 100.000 om året på markedsføring gennem Facebook, Instagram og google.
Disse penge er både blevet brugt på annoncer og ekstern sparing.

Shopsystem

Aktiver

Vi har et varerlager på 250.000.
Herudover har vi for ca. 15.000 i form af reklameskilte, muleposer, pleje produkter, kasser, indpaknings plast, lamper til photoshoot m.m.

Varelager på 250.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 15.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Vi grundlagde Kawaii Vintage for fire år siden med en vision om at give vintage tasker nyt liv hos nye ejere. Vi så en klar tendens i modeverdenen, hvor forbrugernes fokus gradvist skiftede væk fra "fast fashion" mod en mere bæredygtig livsstil. Vores navn, Kawaii Vintage, afspejler dette unikke koncept, idet vi importerer vores tasker direkte fra Japan – verdens største marked for designervarer.

Vores rejse begyndte, da vi sikrede en eksklusiv og sjælden kontrakt med japanske leverandører, en aftale der normalt er meget vanskelig at opnå. Dette har givet os adgang til nøje udvalgte designertasker, som vi nu kan tilbyde til vores kunder i Norden.

Markedet

Markedet for vintage mode og tasker i Danmark oplever en markant positiv udvikling. Flere faktorer bidrager til denne tendens, som både understøtter en stærk købekraft og en stigende efterspørgsel efter vintageprodukter.
Der er en voksende bevidsthed blandt danske forbrugere omkring miljøpåvirkningen af fast fashion. Mange søger derfor mere bæredygtige alternativer, såsom vintage tøj og tasker. Denne trend afspejler en generel holdningsændring mod mere ansvarlige forbrugsmønstre, hvor genbrug og kvalitet prioriteres. Udover det sere kunder også køb af designer taske som en investering, da visse modeller kan stige i værdi over tid. Dette tiltrækker både samlere og investorer, som er villige til at betale høje priser for sjældne og velbevarede tasker.

Konkurrencen i vintage mode- og taske-branchen i Danmark er intens og drevet af flere faktorer, herunder stigende efterspørgsel efter bæredygtige og unikke produkter. Her er nogle af de centrale elementer, der kendetegner konkurrencesituationen:

Øget Udbud af Forhandlere: Antallet af forhandlere, både online og offline, der specialiserer sig i vintage mode og tasker, er steget. Både små uafhængige butikker og større, etablerede virksomheder konkurrerer om markedsandele ved at tilbyde et bredt udvalg af produkter og en unik indkøbsoplevelse.

Digital Konkurrence og Sociale Medier: Mange forhandlere udnytter sociale medier til at markedsføre deres produkter og nå ud til en bredere målgruppe. Instagram, Facebook, og andre platforme bruges aktivt til at fremvise unikke vintage stykker og skabe brand loyalitet. Dette skaber en konkurrencesituation, hvor synlighed og engagement på digitale platforme kan være afgørende for succes.

Prisstrategier: Prisfastsættelse spiller en væsentlig rolle i konkurrencesituationen. Nogle forhandlere fokuserer på high-end, dyrebare vintage stykker som en form for investering, mens andre konkurrerer på pris ved at tilbyde mere overkommelige muligheder for en bredere kundegruppe. Denne diversitet i prisstrategier gør det muligt for forskellige forhandlere at målrette forskellige markedssegmenter.

For at opnå succes i denne branche kræves en kombination af stærk branding, kuration, og en forståelse for forbrugernes skiftende præferencer mod bæredygtighed og unikhed.

Svagheder/udfordringer

Vintage mode- og taske-branchen i Danmark oplever vækst og stigende interesse, står den også over for flere svagheder og udfordringer. Her er nogle af de mest betydningsfulde svagheder og udfordringer:

Udfordringer

Varierende Kvalitet og Tilstand:
Kvaliteten af vintage varer kan variere betydeligt, afhængigt af alder, tidligere brug, og vedligeholdelse. Forhandlere skal bruge tid og ressourcer på at restaurere og reparere produkter, hvilket kan påvirke deres rentabilitet. Desuden kan varierende kvalitet føre til utilfredshed blandt kunder, som forventer bestemte standarder.

Konkurrence fra Kopivarer:
Markedet for kopivarer en konstant trussel, da forbrugerne kan blive vildledt til at købe uægte produkter, hvilket underminerer tilliden til ægte vintage forhandlere.

Begrænsninger ved Online Handel:
Selvom online platforme giver adgang til et bredere marked, medfører de også udfordringer. Kunder kan have svært ved at vurdere kvaliteten og pasformen af vintage varer online, hvilket kan føre til højere returneringsrater og øgede omkostninger for forhandlerne. Derudover er autentificering af vintage varer online en udfordring, som kræver specialiseret viden og teknologi.











Stærke sider

Her er nogle af de væsentligste stærke sider af vores virksomhed:

- Kvalitet og Autenticitet: Vi udvælger vores tasker med stor omhu og fokus på velbevarede vintage stykker, der appellerer til kvalitetsbevidste forbrugere. Vores produkter er ofte i den højere prisklasse, men til gengæld kan vores kunder være sikre på, at de får holdbare tasker, der ikke går i stykker efter kort tids brug. Vi har opbygget et solidt omdømme og opnået tillid blandt vores kunder. Vores autenticitetsgarantier og gennemsigtige produktbeskrivelser styrker yderligere denne tillid og sikrer, at vores kunder altid ved præcis, hvad de køber.

- Effektiv Brug af Sociale Medier: Vi har udnyttet sociale medieplatforme som Instagram og Tik Tok til at fremvise vores unikke produktudvalg og inspirere kunderne med kreative stylingidéer og looks, rådgivning af pleje af vintage produkter, og sjove videoer som er relevant for tiden.

- Opbygning af et Fællesskab: Vi styrker relationen til vores kunder ved aktivt at involvere dem og opbygge et stærkt fællesskab omkring vores brand. Dette gør vi gennem events, workshops og samarbejder med influencers, som engagerer og inspirerer vores målgruppe. Ved at skabe disse meningsfulde forbindelser fremmer vi brandloyalitet og stimulerer word-of-mouth markedsføring, hvilket hjælper med at sprede kendskabet til vores brand.

Konklusion
Kawaii Vintage har flere stærke sider, der kan bidrage til vores succes på det danske vintage mode- og taske-marked. Ved at fokusere på nichemarkeder, levere autentiske produkter, udnytte sociale medier effektivt, og fremme en bæredygtig og personlig kundeoplevelse, kan vi fortsat tiltrække og fastholde kunder, der værdsætter unikhed, kvalitet, og bæredygtighed.

Strategi

Vi identificerede et hul i markedet, hvor genbrug og bæredygtighed vægtes højt i Norden, mens secondhand-markedet i Asien, særligt i Japan, stadig er omgærdet af visse tabuer. Dette resulterer i, at brugte varer ofte sælges til betydeligt lavere priser i Asien end i Norden. Gennem en unik og eksklusiv aftale med japanske leverandører – en aftale, der er meget svær at sikre, har vi opnået adgang til at importere designertasker til konkurrencedygtige priser. Dette giver os mulighed for at tilbyde kvalitetsprodukter i Danmark til attraktive priser, der understøtter vores fokus på bæredygtighed og genbrug.

Vision

Kawaii Vintage har en klar vision om at blive førende inden for secondhand designervarer i Europa. Vi stræber efter at opbygge et omfattende varelager, hvor unikke fund også kan ses som langsigtede investeringer, hvor der udover tasker også vil være andre eksklusive varer. Derudover ønsker vi at være de første i Danmark til at introducere et koncept for udlejning af designertasker og andre eksklusive varer, hvor kunderne kan leje i kortere perioder. Denne service vil blive tilbudt på en separat platform, der integreres med vores eksisterende webshop, så når en taske lejes, fjernes den automatisk fra vores webshop i lejeperioden. Dette sikrer en smidig og overskuelig kundeoplevelse. Skriv dette bedre i professionel kontekst

Ideel køber

Du drømmer om at starte din egen webshop og ønsker en nem opstart, hvor du løbende kan tilføje nye produkter, som du ved, der er efterspørgsel på.

Du har dog ikke lyst til at bruge tid på at programmere en helt ny shop; derfor vil det ideelle være at overtage en allerede etableret webshop, der fungerer fra dag ét. På den måde kan du fokusere på markedsføring, kundeservice og at finde nye attraktive produkter til shoppen, så du kan skabe en succesfuld forretning.

Opstartshjælp

Vi vil rigtig gerne hjælpe med at sørge for en god og glidende overgangs fase, hvor du nemt kan komme ind i alle tingene.

Vi sætter dig ind i alt fra webshop, BackOffice, leverandørportal, shipping osv.
Herudover har vi også en håndbog der fortæller rigtig meget om virksomheden, lige fra hvordan man spotter en fake taske til hvordan vores shipping portal bruges.

Herudover står vi også til rådighed på telefon og mail en periode som vi kan aftale efter overdragelsen.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
437

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
38487

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
11-09-2024
Udbudspris 149.000 DKK