Plakatstore.dk | SEO stærk plakatshop med over 2400 motiver | Omsætning: +300.000 DKK

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce

Er du klar til at overtage en veldreven online plakatshop med stort internationalt potentiale? Plakatstore.dk er nu på markedet, og det kunne være din chance for at eje en webshop med et stærkt SEO-fundament og over +10.000 plakatdesigns klar til salg. Med bruttoavancer på mellem 60-65% er det her en virkelig attraktiv mulighed for enhver med stærke marketingfærdigheder. Den høje bruttoavance gør markedet yderst lukrativt og tiltalende.

Der er også skalerings muligheder til Skandinavien og resten af Europa. Oversættelse til svensk, norsk, tysk og engelsk kan stort set klares med et klik, så er shoppen oversat, dermed kan du hurtigt udvide dit marked og maksimere din indtjening.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har siden start solgt for over 300.000 kr.
Undervejs har den holdt nogle måneders pause. Derfor er der ekstremt mange udvidelsesmuligheder og skalerbarhed. Webshoppen har et solidt fundament og kan nemt udvides til nye markeder. Med den rette markedsføring og salgsstrategi kan du realisere webshoppens fulde potentiale og skabe en rentabel og bæredygtig virksomhed.

Der er investeret over 30.000 kr. i SEO-optimering, hvilket har givet stærke placeringer på Google (f.eks. top 1 for "billige plakater"). Derudover er der investeret yderligere 30.000 kr. i CRO, som har forbedret konverteringsraten og brugeroplevelsen på webshoppen.

Antal unikke designs (udgivet online):
2400+
Antal motiver/designs (offline på harddisk):
Ca. 8000+

Overskud før skat: 50.000 DKK

Produktet

Plakatstore har egen produktion af plakater. Alle plakater fremstilles efter ordre, hvilket betyder, at produktionen først igangsættes, når en kunde har afgivet en bestilling. Dette giver køber en stor frihed, da man ikke er bundet i et større varelager. Vi benytter kun papir af den højeste kvalitet og de mest avancerede printteknologier tilgængelige på markedet. Produktionen er super nem at håndtere og kan mestres på kort tid.

Pt. har fokus kun været på plakater, men produktsortimentet kunne sagtens udvides til f.eks at sælge rammer. Disse kan købes ind og sælges til en 3-5x fortjeneste.

Markedsføringskanaler

Vi ligger helt i top 3 og på side 1 på Google når folk søger efter "billige plakater", "plakater til stuen", og "plakater", og med omkring 1600 folk der kigger forbi hver måned helt af sig selv, har vi et solidt fundament at bygge videre på. Nu handler det bare om at skrue op for marketingen og tage det hele til næste niveau!

Omkostninger

Variable ca. 1000 - 1500 kr./md

Shopsystem

Aktiver

Professionel Canon Printer: 30.000 kr.
Hjemmeside: 120.000 kr.
10.000+ motiver: 20.000 kr.

Aktiver i alt 170.000 kr.

Inventar på 30.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Markedet

Derudover, så har corona-pandemien også rykket markedet for home decor markant, det har virkelig skudt det i vejret, og trenden ser ud til at fortsætte. Med Plakatstore.dk får du en gylden chance for at hoppe med på bølgen og booste din indtjening big time.

Svagheder/udfordringer

Jeg må ærligt indrømme, at min tid er blevet trukket i for mange retninger på grund af andre forretninger. Derfor har jeg besluttet at sælge Plakatstore.dk til en heldig køber, der kan give den den opmærksomhed, den fortjener. Men lad mig forsikre dig om, at hvis jeg havde haft tid, ville jeg aldrig overveje at sælge denne perle af en webshop.

Stærke sider

Webshoppen er stort set Plug n’ Play: Alt nødvendigt udstyr er inkluderet i prisen. Klar til drift fra dag ét. Du bygger videre på et virkelig stærkt fundament.

Ideel køber

Hvis en eller flere personer har tid til at udvikle et solidt marketingmix, der understøtter den stærke SEO, kan dette blive en virkelig succesfuld forretning.

Opstartshjælp

Jeg kan være behjælpelig med en nem overdragelse og være til rådighed over mail eller tlf for en periode.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1254

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
38376

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
20-08-2024
Udbudspris 119.000 DKK