SUNDHEDSPLATFORM - HJÆLP TIL SELVHJÆLP

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Spar tid og penge til massør, kiropraktor, terapeut, læge - hold dig selv ved lige med vores produkter.

hos corpos healthcare, er det en sund krop og et godt liv vi har i fokus. Vi er en dansk webshop med ekspertise i hjælpemidler til at pleje, trimme, massere og holde din krop fit og sund i næsten alle ender og kanter.
Og samtidigt sparer du særligt tid, men også penge på ikke at rende til fysioterapeut, massør, kiropraktor m.v. Og kniber det med nattesøvnen, eller en vinterdepression, har vi også effektiv hjælp til det.
Udover webshoppen er der et kæmpepotentiale; dels ved deltagelse i kontant-salgsmesser, i samarbejder med forhandlere og ved at etablere samarbejdsaftaler med ældresektoren, behandlere m.fl.
Tjek det hele ud og lad dig positivt overraske over de mange muligheder....

Økonomiske nøgletal

Virksomhedens produkter har
- meget høje dækningsgrader, muliggjort af egen import og salg direkte til forbruger - udenom forhandlere (som der er rigelig profit at dele med). - et kæmpe potentiale med en høj indtjening for den rette køber med vilje til at arbejde for konceptet. Selv med lejlighedsvise store rabatter til fex. Black Friday, messetilbud m.v. kan der påregnes en god indtjening. - store udviklingsmuligheder; institutionssalg til ældresektoren, forhandlersalg og ikke mindst til eksport.
Fuldstændigt talmateriale fremvises af konkurrencehensyn kun til serøse købere med dokumenteret kapital til køb og fortsat drift.

Produktet

Vi tilbyder løsninger til krops- og muskelmassage i ansigt, nakke, ryg, lænd, arme, ben, fødder. Vi har en række terapiprodukter til afhjælpning af søvnbesvær - herunder sovemasker og gennemtestede tyngdedyner - samt klinisk testede lys-terapeutiske løsninger, bl.a. infrarød Red Dot lysterapi. Dertil tilbyder vi vægttabende sauna-terapi – som giver enorm ro og er den ultimative velvære-oplevelse. Vi har produkter til at trimme negle og fødder. Og vi har også et par gadgets til at holde gang i det hele, nemlig power banks og effektive PD ladere. Kort sagt hjælp til selvhjælp uanset du er ivrig sportsudøver, motionist - eller simpelthen mangler kropspleje af bevægeapparatet - til alle, i alle aldre.

Markedsføringskanaler

Virksomheden er online via webshoppen corpos.dk og på Facebook, Instagram og via mange annoncer på Google. Dertil har vi brugt midler på trykt annoncering i aviser m.v. samt på radioreklame. TV-reklame er en absolut oplagt mulighed, fordi målgrupperne er faste TV-seere. Annoncering på Facebook og Google er meget diffuse størrelser, fordi du ryger om bag i rækken hvis kinesiske TEMU lige har besluttet at fyre 3 mio. i annoncering.
Du skal fokusere på, at være LIGE DER hvor kunderne er. Der foregår hver uge en salgsmesse et sted i DK, hvor du viser varerne frem sælger og modtager betaling med det samme. En absolut fantastisk måde at sælge varerne på - alt imens du markedsfører konceptet. Der er godt 30 mindre og 20 store salgsmesser i bl.a. Bella Center, Århus Musikhus, Hillerød Arena, Ålborg Kongres Center osv. samt 2 i Tyskland. Et absolut MUST for denne forretning hvor du kan regne med en omsætning i million-klassen!
Vigtigst er, at du er tro mod corpos og konceptet og du skal give den bedst mulige service. Tillid er DET der sælger varer og fastholder kunderne. Vi er seriøse og vi vil kendes for vores kvalitet og vores ordentlighed; FULD TILFREDSHED ELLER PENGENE RETUR.
Dertil er der meget stort potentiale i ældresektoren. Du skal markedsføre dig overfor plejehjem og ældre-institutioner, sundhedshuse, læger og fysio-klinikker samt ikke mindst overfor kommuner og regioner, hvor massage og anden fysisk kropsbehandling således kan klares af med corpos maskiner = færre nødvendige varme hænder. Tyngdedyner giver dertil de ældre - ja alle - en roligere søvn og infrarøde lamper og saunatæpper forbedrer deres blodomløb mens lysterapilamperne giver et lysere sind i de mørke tider. Og det hele virker faktisk!
Og endelig er der mulighed for at indgå strategiske samarbejder med etablerede webshops i markedet. Vi har været i kontakt med 9 andre webshops hvoraf mange har udvist interesse for et samarbejde. Også det er en vej at gå fordi indtjeningen per produkt er stor nok til også at rumme en god forhandleravance.
DER ER SÅ MANGE MULIGHEDER.

Omkostninger

Omkostningen per år begrænser sig til hosting af shoppen hhv. betaling af løbende omk. til domæne, betalingsgateway Pensopay, Shipmondo pakke-løsning. Og hvis det ønskes Win365-løsning samt Dinero online bogholderi. Dertil omk. til pakkematerialer - med i købet følger dog rigeligt til ca. 1 år. Herunder pakkepapir, tape, poser, labels og ny labelprinter og ny laptop. De nævnte årlige årlige omk. beløber sig til ca. kr. 5.000. Du skal dertil bruge et mindre frostfrit lager - på ca. 20 kvm i gulvplads.

Aktiver

Du får:
en fuldstændigt kørende webshop i Woocommerce med alle nødvendige integrationer (værdi 100.000)
- corpos domæne og email
- corpos som et registreret brand (endnu 8 år)
- opdateret varelager (12 paller)
- herunder materiale til instruktionsvejledninger
- pakkematerialer - papir, tape, poser, m.v.
- pakke labels og helt ny labelprinter
- tilhørende ny laptop til ordreafvikling
- markedsføringsmateriale; streamers, brochurer, emailadresser
- facebook, instagram og Google accounts hvis det ønskes
- messeudstyr - borde, stole, spots, stativer, skilte, hylder m.v. så du kan deltage på forbrugsmesser
- unikt telefonnummer 3170 0040
- unik mobile pay kode 490020
- fuldstændigt leverandørmateriale (Asien) og hjælp til at bruge det
- altså ALT hvad du behøver for at fortsætte en succesfuld forretning

Varelager på 300.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 65.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Corpos historie
vi havde for 3 år siden den vision at vi ville samle de bedste elektriske kropspleje-produkter et sted. De bedste varer i høj kvalitet til en rimelig pris så du kan spare tid og pen ge ved at hjælpe dig selv. Det er vigtigt at vi kan stå indefor ethvert produkt vi sælger, og derfor registrerede vi vores eget brand - corpos, som alle produkter er produceret under. Vi har lokale samarbejdspartnere som sikrer kvalitetskontrol af alle varer før de afskibes fra Asien. Vi er lykkes med at sammensætte et sortiment som rammer de flestes behov. Men i corpos vi er bare lige en smule bedre på kvaliteten, fordi vi har sikret at den er i top samtidigt med at vi overholder alle produktgodkendelser iht. EU-importregler og CE-mærkning. Hvor det har været muligt har vi haft fokus på genopladelige batterier i ønsket om at reducere batteri-forbruget. I dag står corpos som den nok eneste samlende krops-pleje-platform med produkter til et meget stort og alsidigt publikum. Ikke mindst vores deltagelse på salgsmesser, vidner om stor interesse for corops og vore produkter.

Markedet

Danmark er et lille og meget gennemsigtigt marked med stor konkurrence. Hver gang en god idé om et produkt opstår, kommer en masse discounters halsene efter og sælger de samme varer - af betydeligt ringere kvalitet - til meget lavere priser. Og du kan jo lisså godt lære det nu: corpos står for kvalitet og top service. Derfor er det vigtigt at definere hvem dine kunder er og være tilstede hvor de er. Du skal derfor være meget selektiv og ekstremt målrettet i din markedsføring, fordi annoncering på nettet har lige knap den samme levetid på et lyn på himlen!
Markedet i Danmark for velfærdsprodukter er stigende - og ligger samlet set i mia.-klassen. Der har aldrig været så mange fitness-centre igang, en stærkt voksende ældrebefolkning der kræver pleje - og det er tilsammen med fokus på en sundere krop, bedre søvn og et bedre helbred, bl.a. gennem fysisk aktivitet, noget der argumenterer for en lys fremtid for corpos. Igen, du skal være dér hvor kunderne er: TV reklame - evt. lokalt til en start - bus- og evt. biografreklame er oplagte muligheder. Og så skal du ABSOLUT deltage i de salgsmesser der findes et utal af - vælg de største med +10.000 besøgende - der er der hvor indtjeningen er.

Svagheder/udfordringer

En svaghed er manglende kendskab til corpos blandt potentielle købere i markedet. Det er lige nu den største udfordring, derfor skal der fokuseres på at fortælle de rette historier de rette steder. For det er den gode historie der flytter mennesker, som derpå flytter varer - forudsat varerne som hos corpos er i absolut bedste kvalitet.

Stærke sider

corpos er et brand med kvalitetsprodukter, men billigere, ind imellem bedre, end de konkurrenter der er i markedet som f.eks. Braun, Omron, Beurer m.fl. Udover det er konceptet så godt skruet sammen, fra idé over produkter, til produktionsset-up, at man med den rette ihærdighed og indsats, kan skabe en formidabel god forretning.

Strategi

Det tilkommer en ny ejer at sætte planerne for fremtiden. Vores var:
- at være tilstede online samt fysisk dér hvor kunderne er (primært salgsmesser)
- at opdyrke det enorme potentiale i den voksende wellness- og ældresektor (plejehjem, kommuner m.fl.)
- at indgå samarbejder med forhandlere (veletablerede større specifikke webshops)
- at skabe en platform der kan eksporteres

Vision

Vores vision var og er:
- at skabe et kvalitetsfokuseret og prisrigtigt alternativ til de etablerede og langt dyrere konkurrenter
- at gøre corpos til et sundhedsbrand som på sigt kan eksporteres til nærmarkederne
- at skabe et fundament som på sigt kan yde økonomisk støtte til de der har det svært

Ideel køber

En ildsjæl som forstår og brænder for corpos som koncept. Alternativt en going business - måske i branchen - som ønsker et bredere eller alternativt fodfæste.
Man behøver ikke særlige produktkendskaber - det sørger vi for en køber oplæres, i ligesom vi kan indføre en køber detaljeret i det, at købe rigtigt ind, og forstå vigtigheden af netop det.
Du skal være skarp på markedsføring - forstå mekanismerne. Du skal gå foran med ideerne, se muligheder og som nævnt mange gange, være LIGE DER hvor kunderne er.
Du kan klare det her - alt afhængig af dit ambitionsniveau og krav til indtjening - med få timer om dagen + salgsmesserne (ca. 8 i DK 2 i Tyskland om året = ca. 10 lange weekender). Vælger du at følge strategien vi har lagt med salg via forhandlere og til ældresektoren m.v. kræver det nok: 1 person på fuld tid, og til messerne gerne 2.


Opstartshjælp

I udgangspunktet sælger vi aktiverne ud af selskabet. Ønskes selskabet med - vil vi overveje det - i så fald øges prisen med kr. 60.000, inkl. kr. 40.000 i selskabskapital.
Vi er der for køber i enhver henseende og sørger for at vores koncept gives videre fra A-Å. corpos er rent hjerteblod for os, og vi har derfor kun interesse i, at corpos kommer bedst muligt videre i nye hænder.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
702

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
38359

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
31-07-2024
Udbudspris 395.000 DKK