Webshop med specialiseret B2B-salg af slik og chokolade med firmalogo

Skovstien, Birgittelyst
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Andet
Gem annonce
Er ideel for en virksomhed eller iværksætter, der ønsker at udvide sin portefølje indenfor reklameartikler eller firmagaver

Efter 4 års stabil drift har vi ikke udnyttet webshoppen fuldt ud på grund af ressourcemangel. Markedet for logo-slik er enormt, og med den rette indsats kan webshoppen blive en betydelig indtægtskilde med mange udvidelsesmuligheder. Vi omstrukturerer vores firma, og chokoladeprodukterne passer ikke ind i vores fremtidige fokus. Vi mangler tid til at øge salget yderligere, men den rette køber kan løfte webshoppen. Fordele: etableret webshop med kundebase, fleksibel produktion, stort markedspotentiale og adgang til vores leverandørnetværk.

Økonomiske nøgletal

Årlig omsætning: 220000,00 med bruttoavance ca. 30%
Omsætning i shoppens levetid ca. 1 million ekskl. moms

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Produktfokus:
- Slik og chokolade med firmalogo trykt på indpakningen.
Kundemålgruppe:
- Virksomheder, der ønsker at bruge chokolade og slik som en del af deres branding og markedsføring. Drift:
- Ingen behov for varelager. Produkterne produceres efter ordre hos pålidelige underleverandører.
Moccadeli.com er en velfungerende webshop med et stort markedspotentiale og mulighed for at tiltrække nye kunder og indgå nye samarbejder, alt sammen uden at binde kapital i varelager.

Markedsføringskanaler

Moccadeli.com har deltaget i reklamegavemessen Myvendo Fair og her mødt B2B forhandlere inden for reklamegaver, firmagaver og julegavefirmaer. Vi udsender nyhedsbreve og har profiler på sociale medier. Endvidere finder en del kunder os ved organisk søgning på nettet.

Omkostninger

Webshoppen er en del af vores øvrige forretning, og derfor ingen variable eller/og faste omkostninger.

Aktiver

Ingen aktiver følger med udover navn, webshop, leverandør kartotek og kundekartotek. Derfor er moccadeli.com flytbar uden problemer.

Virksomhedens historie

Moccadeli.com blev startet, fordi vi syntes der manglede en leverandør af chokolade, slik og kaffe, hvor de enkelte produkter havde firmalogo på. F.eks små indpakkede karameller med en etiket med et logo eller et budskab på, eller kaffeposer med etiketten "En varm velkomst og en varm kop kaffe går tit hånd i hånd" i dette tilfælde til en ejendomsmægler. Ligesom vi syntes, at den chokolade der følger med en kop kaffe på en cafe, ofte er en billig "julekalender chokolade" - og den gode chokolade kvalitet kan Moccadeli levere med cafeens logo.

Markedet

Markedet er enormt og spænder lige fra reklamegaver/promotionartikler til hotel- og restaurations branchen. Samtidig er der mulighed for at levere til B2C f.eks til bryllup, konfirmation, jubilæum eller andre festligheder. Det er kun fantasien, der begrænser markedet. Moccadeli er en niche virksomhed, der kan levere ordrer med logo eller budskab i mindre kvantiteter, hvor imod de fleste tilsvarende leverandører kræver store kvantiteter, når der skal logo på slik, kaffe eller chokolade.

Opstartshjælp

Vi er gerne til rådighed med opstartshjælp, design forslag til opgaver og know how indenfor reklamegavebranchen.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1123

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
38355

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
20-06-2024
Udbudspris 45.000 DKK