Veletableret webshop mulighed for hurtig vækst

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Plug and play webshop

MeandMet.dk er en succesfuld online tøjbutik, der tilbyder kvalitetsmodetøj til kvinder. Vi har opbygget et stærkt brand med en loyal kundebase, takket være vores nøje udvalgte sortiment og fremragende kundeservice. Vores brugervenlige webshop og effektive markedsføringsstrategier sikrer konstant vækst og høj kundetilfredshed.

MeandMet.dk vil være en fremragende investering, især i kombination med en fysisk butik eller som en del af en portefølje af flere webshops, hvilket skaber synergi og øger potentialet for succes.

Vi hjælper gerne med at komme i gang.

Økonomiske nøgletal

Omsætning på 660.000 kr. med stort vækstpotentiale, ideel som supplement til en fysisk butik eller webshopportefølje.

Produktet

MeandMet.dk

MeandMet.dk er en online tøjbutik, der specialiserer sig i at tilbyde kvalitetsmodetøj til kvinder. Vores sortiment omfatter et bredt udvalg af stilfulde og moderne beklædningsgenstande, der henvender sig til forskellige smag og præferencer. Vi lægger stor vægt på at udvælge produkter, der kombinerer både komfort og elegance, så vores kunder altid kan finde noget, der passer til deres personlige stil.

Produkter og Ydelser

Modetøj til Kvinder Vi tilbyder alt fra kjoler, bluser og bukser til jakker, frakker og accessories. Vores kollektioner er nøje udvalgt for at sikre høj kvalitet og tidløst design.
Gennem vores blog og sociale medieplatforme giver vi tips og inspiration til styling og mode, hvilket hjælper vores kunder med at sammensætte deres garderobe på en smart og personlig måde.
Fremragende Kundeservice.
Vi stræber efter at give vores kunder en problemfri shoppingoplevelse med hurtig levering, nem returnering og professionel support.

Hvordan Vi Hjælper Vores Kunder

Vores mål er at gøre det nemt og sjovt for kvinder at finde tøj, der får dem til at føle sig selvsikre og stilfulde. Vi tilbyder en bekvem online shoppingoplevelse, hvor kunderne kan browse vores sortiment og få leveret deres køb direkte til døren. Gennem engagerende indhold og personlig kundeservice skaber vi en stærk forbindelse til vores kundebase, der værdsætter både kvalitet og god service.

MeandMet.dk er mere end bare en webshop - det er en destination for kvinder, der søger kvalitetsmodetøj og en personlig shoppingoplevelse.

Markedsføringskanaler

Vi markedsfører os gennem følgende kanaler:

-Sociale Medier (SOME):** Platforme med over 12.000 følgere
- Nyhedsbreve: Regelmæssige e-mail-udsendelser
- Influencere: Samarbejde med populære profiler
- Online Annoncering: Google Ads og andre betalte platforme

Omkostninger

Faste omkostninger er meget lave, kun udgifter til telefoni, hosting og lignende.

Shopsystem

Aktiver

Aktiverne omfatter primært et varelager, lagerinventar, computere, printere og relateret udstyr samt selve webshoppen.

Varelager på 621.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 20.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Ideel køber

Vi forestiller os en køber, der enten er en fysisk butiksejer, som ønsker at udvide til online salg uden at starte fra bunden, eller en iværksætter med drømmen om at eje sin egen webshop. For en fysisk butik kan det være en tidskrævende proces at etablere en webshop fra bunden, men ved at overtage meandmet.dk kan de hurtigt komme i gang med en fuldt funktionel platform og eksisterende kundegrundlag. For en iværksætter er dette en hurtig og overkommelig indgang til markedet, da webshoppen allerede er etableret og har en loyal kundebase.

Opstartshjælp

Ved køb af webshoppen tilbyder vi opstartshjælp for at sikre, at den nye ejer får den bedst mulige start. Vi sørger for en grundig introduktion til platformen, herunder vejledning i daglig drift, markedsføring og kundehåndtering, så du hurtigt kan få succes med din nye forretning. For at gøre overgangen endnu nemmere, kan vi også tilbyde delvis finansiering, så du kan fokusere på væksten uden at bekymre dig om hele købesummen med det samme. Vores mål er at give dig al den støtte og medvind, du har brug for, fra dag ét.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
250.000 DKK
Finansiering løbetid:
36 måneder
Finansiering renter:
10 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
454

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
36553

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
11-09-2024
Udbudspris 499.900 DKK