Salg af velfungerende kontorfælleskab i Aarhus C.

Dianavej, Ebeltoft
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce
550 m2 kontorfælleskab opdelt i 12 lejemål - klares med 10 timers ugentlig drift

Er du på udkig efter en virksomhedsmulighed, der både er gennemprøvet og nem at drive? Så er Kontoruniverset det perfekte valg for dig! Du får chancen for at overtage et etableret og succesfuldt projekt, hvor det eneste, der kræves, er 10 timer om ugen til drift.

Lad Kontoruniverset blive en del af din virksomhed – det er en smart og enkel løsning, der sikrer dig en fast indtjening.

Med Kontoruniverset får du:
• Et komplet, veldrevet system
• Effektive processer, der sikrer minimalt tidsforbrug
• En stabil indtægtsstrøm med masser af potentiale

Drømmer du om at have dit eget kontor og samtidig skabe en indtjening uden at skulle bruge al din tid på drift? Så er Kontoruniverset den perfekte mulighed for dig! Her får du både et velfungerende kontorfællesskab og en gennemprøvet forretningsmodel, der kræver minimal tidsinvestering.
Med Kontoruniverset kan du arbejde fra dit eget kontor, mens du bruger kun 10 timer om ugen på at drive hele kontoruniverset. Det er en ideel løsning for dig, der ønsker at kombinere det praktiske behov for en arbejdsplads med en indkomst uden at skulle gå på kompromis med din tid.

Regnskab

Afkastningsgrad
-1%
Soliditetsgrad
22%
Likviditetsgrad
90%

Økonomiske nøgletal

Vi henviser til proff ved nedenstående link.
https://proff.dk/nogletal/kontoruniverset/aarhus-c/ejendomshandel-og-udleje/H0T682I10MV

Produktet

Hvad får du med Kontoruniverset?
• Dit eget kontor: Du får adgang til en professionel kontorplads i et velfungerende kontorfællesskab, hvor du kan fokusere på din egen virksomhed.
• Minimal driftstid: Kontoruniverset er designet til at køre effektivt, så du kun behøver at Hvad får du med Kontoruniverset?
• Dit eget kontor: Du får adgang til en professionel kontorplads i et velfungerende kontorfællesskab, hvor du kan fokusere på din egen virksomhed.
• Minimal driftstid: Kontoruniverset er designet til at køre effektivt, så du kun behøver at bruge 10 timer om ugen på drift. Det betyder, at du har masser af tid til at fokusere på din egen forretning eller andre projekter.
• Stabil indtægt: Med et gennemprøvet koncept og etableret kundegrundlag kan du skabe en stabil indtægtskilde med minimal indsats.
• Enkel og overskuelig proces: Alle systemer og processer er allerede på plads, så du kan komme i gang med det samme uden unødige komplikationer.

Hvorfor vælge Kontoruniverset? Kontoruniverset er for dig, der leder efter en balance mellem det at drive en forretning og samtidig have tid til din egen virksomhed. Du får både fleksibilitet, en arbejdsplads og en indtægtskilde, alt sammen pakket ind i en enkel løsning, der kræver meget lidt af din tid.
Tænk på det som en to-i-en-løsning: et sted at arbejde og samtidig en forretningsmulighed, der næsten passer sig selv. Hvis du har en virksomhed, der har brug for et kontor eller en skrivebordsplads, og samtidig kan afsætte 10 timer om ugen til drift, er Kontoruniverset skræddersyet til dig!

Markedsføringskanaler

Gennem netværk og lokalebasen.

Omkostninger

Husleje, forsikringer og andre faste omkostninger mv. 151.000 kr/år
Løn 137.000 kr/år

Aktiver

Kontoruniverset bor til leje i et 550 m2 stort lejemål.
Vi har selv en kontorplads i lejemålet, der består af 10 selvstændige kontorer, 3 skrivebordspladser i samme rum, køkken og stor frokoststue og 2 møderum, samt tekøkken.
Køkken, froskoststue og et møderum deles med anden virksomhed.

Inventar på 128.615 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Kontoruniverset er beliggende i den tidligere Amtsgård, en smuk rødstensejendom fra 1942. Kontoruniverset blev grundlagt i 2017, da vi selv var på jagt efter de perfekte kontorlokaler. Vi blev straks betaget af ejendommens charme og dens fantastiske beliggenhed.

Hos Kontoruniverset tilbyder vi fleksible kontorløsninger, der kan opdeles i mindre enheder, så de passer præcis til dine behov. Vores koncept er udviklet fra bunden med fokus på at gøre det nemt og bekvemt for dig at drive din virksomhed.

Kom og oplev, hvordan Kontoruniverset kan blive dit nye, inspirerende arbejdssted!

Strategi

Strategien er at få en lejer type ind så vi har en bred vifte at lejer i forskellige brancher.
Vores strategi er at have etablerede virksomheder der alle har deres daglige gang i Kontoruniverset.

Vores ældste lejere har været hos os siden begyndelsen.

Ideel køber

Den ideele køber kune være mindre virksomhed som udover egen virksomhed osgå med økonomisk fordel kan drive kontoruniverset.
Kræver ca. 10 timer pr. uge.

Opstartshjælp

Vi tilbyder 1 mdr. opstartshjælp, desuden er der en arbejdsbeskrivelse.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
568

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
38608

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
07-10-2024
Udbudspris 300.000 DKK