Bliv ejer af Aarhus’ førende økologiske, emballagefri butik – Raa Aarhus er til salg!

Badstuegade, Aarhus C
Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Bliv en del af bevægelsen mod en bæredygtig fremtid med denne veletablerede, emballagefri og økologiske forretning. En sjælden mulighed for at gøre en forskel i hjertet af Aarhus.

Raa Aarhus – En unik mulighed for at eje Aarhus' førende økologiske og emballagefri butik

Beliggende i hjertet af Aarhus er Raa Aarhus blevet en favoritdestination for miljøbevidste forbrugere. Denne veletablerede butik, der har eksisteret i mere end 6 år, tilbyder et bredt udvalg af økologiske produkter, fra tørvarer og friske fødevarer til krops- og husholdningspleje samt husholdningsartikler – alt sammen med fokus på bæredygtighed og emballagefri shopping. Vores kunder sætter pris på de højkvalitets og miljøvenlige produkter vi tilbyder.

Butikkens fundament bygger på to kerneværdier: bæredygtighed og kvalitet. Hvert produkt, der sælges i Raa Aarhus, er omhyggeligt udvalgt for at understøtte vores mission om at reducere affald og fremme økologisk, miljøvenlig livsstil. Vi har opbygget en loyal kundebase, der værdsætter både bekvemmeligheden ved at handle lokalt og vores engagement i bæredygtighed.

Hvorfor er Raa Aarhus en god investering?

1. Veletableret omdømme: Raa Aarhus har opnået et stærkt ry i lokalsamfundet for sine høje standarder og miljøvenlige værdier. Butikkens loyale kundebase sikrer stabil omsætning og brandgenkendelse.

2. Vækstpotentiale: Efterspørgslen efter økologiske og emballagefri produkter stiger i takt med den voksende interesse for bæredygtig livsstil. Med Raa Aarhus allerede positioneret som en leder inden for dette nichemarked, med mere end 5000 følgere på Instagram, er der enormt potentiale for at udvide produktsortimentet, tilbyde workshops eller samarbejde med andre miljøvenlige mærker.

3. Unik niche: Emballagefri shopping er mere end bare en trend; det er en voksende bevægelse. At eje en butik, der fokuserer på zero-waste principper, adskiller dig fra traditionelle butikker og tiltrækker en dedikeret og voksende målgruppe af miljøbevidste forbrugere.

4. Klar til drift: Denne virksomhed er klar til en gnidningsfri overgang til nye ejere. Med veletablerede leverandører, en solid kundebase og et genkendeligt brand kan du begynde at drage fordel fra dag ét.

5. Central beliggenhed: Beliggende på en attraktiv placering drager Raa Aarhus fordel af høj fodtrafik, der tiltrækker både lokale og turister, som søger bæredygtige og økologiske produkter.

Ved at købe Raa Aarhus træder du ind i et voksende marked med ubegrænset potentiale og bliver en del af et fællesskab, der er dedikeret til at gøre en positiv forskel for miljøet.

Gå ikke glip af denne chance for at eje en virksomhed, der kombinerer profit med formål. Træd ind i en rolle, hvor du kan forme fremtiden for bæredygtig livsstil i Aarhus.

Økonomiske nøgletal

Ved interesse sender jeg tallene.

Jeg sælger virksomheden, fordi jeg arbejder deltid om morgen i et andet job og står i butikken om eftermiddagen .
Nu har jeg fået tilbudt en fuldtidsstilling og har derfor ikke tid til at drive butikken længere.

Produktet

Hos Raa Aarhus er vi stolte af at tilbyde et bredt udvalg af bæredygtige, økologiske og emballagefri produkter, der støtter en livsstil uden unødvendig emballage.
Vores sortiment inkluderer:
- Tørvarer, emballagefri: Et stort udvalg af bulkvarer som korn, nødder, frø og bælgfrugter, der gør det muligt for kunderne at handle uden unødvendig emballage.
- Friske grøntsager: Direkte leveret fra en lokal landmand, hvilket sikrer de friskeste sæsonvarer.
- Vegansk ost: Et lækkert udvalg fra Casheury, lavet med omhu og kvalitetsingredienser.
- Personlig pleje: Vi fører miljøvenlige plejeprodukter fra betroede mærker som Elou, Amalie Rosalie og Natura Nordic.
- Husplejeprodukter: Bæredygtige og effektive rengøringsløsninger fra Sonett, perfekte til et miljøbevidst hjem.
- Bivoksprodukter: Vores Bistad-sortiment inkluderer lys, blokke og andre naturlige bivoksprodukter.
- Plastikfri husholdningsartikler: Et udvalg af genanvendelige, plastikfri husholdningsartikler, designet til at reducere affald i hverdagen.

Hos Raa Aarhus tilbyder vi også personlig vejledning, så vores kunder kan træffe bæredygtige valg og finde de rigtige produkter til at understøtte deres miljøvenlige livsstil.

Markedsføringskanaler

Raa Aarhus har en side på Facebook og Instagram.
Kunderne er Stammkunder, Tourister og Folk som bare komnmer forbi.

Omkostninger

Husleje: 28.410,00 hver 3. måned plus MOMS

Aktiver

Raa Aarhus er beliggende i en charmerende, velholdt butik i hjertet af Aarhus, som nyder godt af fremragende fodtrafik og synlighed. Butikken har et rummeligt og indbydende layout med træhylder og udstillingsenheder, der er designet til at give nem adgang til vores udvalg af emballagefri produkter.

Bagerst i butikken findes et lille lager til opbevaring af varer, som er velorganiseret for at håndtere lagerbeholdningen effektivt. Der er ingen produktionsfaciliteter på stedet, da butikken fokuserer på detailhandel, men den er udstyret med alt nødvendigt inventar, herunder miljøvenlige opbevaringsbeholdere, vægte til bulkvarer og en kasseafdeling. Alle aktiver, der er nødvendige for den daglige drift, er inkluderet i salget.

Varelager på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 30.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Opstartshjælp

Som en del af salget af Raa Aarhus er jeg engageret i at sikre en glidende og succesfuld overgang for den nye ejer. Jeg er til rådighed for at tilbyde praktisk oplæring og vejledning i daglige operationer, kundeservice og leverandørstyring. I denne periode vil jeg personligt introducere dig til vores nøgleleverandører og hjælpe med at opretholde gode relationer.

Derudover vil jeg være tilgængelig via telefon og e-mail efter den indledende oplæringsperiode for at besvare eventuelle spørgsmål eller yde løbende støtte, mens du falder til i forretningen. Denne support er inkluderet i købsprisen uden ekstra omkostninger for køberen.

Mit mål er at sikre, at du føler dig fuldt forberedt og tryg ved at fortsætte succesen med Raa Aarhus, og jeg er glad for at tilbyde den nødvendige støtte i overgangsfasen.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
427

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
38640

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
04-10-2024
Udbudspris 110.000 DKK