Kritisk sygdom satte en stopper for Kent- og Renés iværksættereventyr. Nu har de solgt deres virksomhed på Saxis og fået mere ro i hverdagen

I denne case skal du møde Kent og René, der på grund af sygdom var nødt til at sælge deres virksomhed, som ellers havde en masse succes. Hvordan det var at træffe den tunge beslutning, hvordan salget gik, og hvordan det går dem i dag, kan du blive klogere på her 👇

Var på rette vej med virksomheden

Kent og René startede i 2020 Selvbyggerplus.dk, der er en digital platform, som hjælper selvbyggere med at holde styr på byggeprocessen. De arbejdede hårdt på at få platformen op at køre, og deres indsats bar frugt.

De vandt flere præmier til iværksætterkonkurrencer og fik spændende tilbud fra kendte investorer, som var vilde med konceptet. 

Virksomheden var virkelig på rette vej fremad! Men efter et par år blev virkeligheden en anden.

Sygdom kom i vejen

Trods succesen stod Kent og René over for udfordringer. Begge havde fuldtidsarbejde ved siden af virksomheden, og da kritisk sygdom ramte, blev det klart, at de ikke længere havde overskuddet til at følge virksomhedens vækstpotentiale. 

Drømmene om at tage Selvbyggerplus.dk til næste niveau måtte altså vige for virkelighedens begrænsninger.

‘’Beslutningen om at sælge var tung, men nødvendig. For os har det været vores lille barn – og derfor var det også vemodigt at indse, at vi ikke havde kræfterne’’.

Nu er virksomheden solgt, og det har givet ro i hverdagen

At få solgt Selvbyggerplus.dk har givet Kent og René en følelse af ro. De har nemlig ikke længere dårlig samvittighed over, at de ikke brugte nok energi på projektet. I stedet er de glade for, at virksomheden nu kan få den opmærksomhed og de ressourcer, den fortjener.

Og selve salget af virksomheden har været nemt. De fandt hurtigt en køber på Saxis og overdragelsen forløb uden komplikationer.

“Det var ukompliceret at sælge, da vi og køber var meget enige. Så på trods af, at det var vemodigt at give virksomheden videre, så fejrede vi salget og ønskede den nye ejer god vind.’’ 

I dag passer både Kent og René deres arbejde, de har skruet ned for tempoet og fået mere tid til familien. 

Har du en virksomhed, du gerne vil sælge? Så gør som Kent og René – sæt den til salg på Saxis her. 

Sælgercases | Artikler

Artikler som også interessere dig

Kirsten ville lukke virksomheden, men så opdagede hun Sax... Mette Jeannot 2024-09-02
Signe har solgt sin virksomhed via Saxis på KUN 12 dage. ... Mette Jeannot 2024-05-06
36 årig iværksætter: “Tænk at jeg har skabt noget, som an... Niels Ryding Olsson 2021-01-21
Oliver på 18 år: “det er fedt at andre kan få succe... Philip Roager 2020-10-22
”Salget gav mig mere tid til familien” Alexander Skieller 2020-02-11